Dodaj do ulubionych

dr Michal Krekora- kto poleca?

26.10.06, 12:48
szukam lekarza do prowadzenia ciązy po in vitro. Chcę mieć cesarkę, nawet
jeśli nie bedzie wskazań. Może wiecie, jakie jest zdanie tego lekarza odnośnie
tzw. "cesarki na zyczenie"? Będe wdzięczna za jakieś informacje.
Obserwuj wątek
    • karolina_marta Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 26.10.06, 13:56
      Nie polecam. "Zajmował się" mną w szpitalu, leżałam w oczekiwaniu na operację
      wewnątrzmaciczną. Jak większość lekarzy w szpitalu, owszem zaopiekuje się tobą
      ale prywatnie. Wizyta 70 zł. Także konsultacje były tylko że w gabinecie doktora.
      • gg24 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 27.10.06, 12:03
        Polecam go z całego serca. Też prowadził moją ciążę po in vitro. To pierwszy
        lekarz jakiego spotkałam z tak życiowym podejściem do pacjenta. Piszę to mimo,
        że straciłam moją ciążę. Tak po prostu się stało. Ale dr Krekora podjął się jej
        prowadzenia mimo, że inni dawali mi małe szanse na donoszenie. Nie straszył,
        rzeczowo wyjaśniał. Ponadto pracuje na dobrym oddziale, patologii ciąży, i w
        razie czego (odpukać) można mieć fachową pomoc. Co do cesarki to się nie
        wypowiadam, ale słyszałam pozytywne opinie dziewczyn z porodów pod jego opieką.
        Jednym słowem, polecam!
        • tekla12 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 27.10.06, 13:42
          Według wskazań PTG ciążę po in vitro należy rozwiązywać przez cc jeśli takie
          jest życzenie pacjentki.
          • olutka75 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 27.10.06, 16:01
            Wielkie dzięki dziewczyny!Tekla- nie wiedzialam, ze jest taki zapis, ale cieszę się.
            • mj78 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 29.10.06, 11:37
              Jestem w ciąży po in vitro. W I trymestrze była to ciąża bliźniacza, ale z
              początkiem 14 tygodnia odeszły mi wody z jednego płodu (bliźniaki dwujajowe).
              Trafiłam do CZMP w Łodzi na oddział matczyno-płodowy. Przyjmował mnie tam dr
              Michał Krekora. Po zbadaniu mnie stwierdził, że wszystko może się wydarzyć
              włącznie z poronieniem drugiego dziecka. Jeden płód obumarł sad Ale z drugim
              dzieckiem było ok, ale kolejne upływające dni nie powodowały wcale, żeby dr
              stawał się wiekszym optymistą w kwestii donoszenia drugiego dziecka. To
              powodowało, że mnie dodatkowo dołował, ale postanowiłam nie wierzyć w jego
              przewidywania. Dopiero w dniu wypisu ze szpitala dr stwierdził, że jeszcze może
              być różnie co odczytałam jako iskierkę nadziei na powodzenie ciąży, bo do tej
              pory zawsze mówił, że dobrze nie jest.

Na dzień dzisiejszy jestem w 29 tygodniu ciąży - dziecko rośnie i rozwija się
              prawidłowo smile Przewidywania dr Krekory się na szczęście nie sprawdziły.

Pomimo jego pesymistycznego podejścia do mojego przypadku i nie dawania mi
              nadziei jestem Mu bardzo wdzięczna za wszystko co dla mnie zrobił smile
              • olutka75 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 30.10.06, 10:08
                Mj78- będzie dobrze, to przeciez już ponad połowa ciązy!!!A u kogo prowadzisz
                ciązę po in vitro- gdzie w ogóle miałas zabieg?
                • mj78 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 31.10.06, 16:20
                  Musi być dobrze smile Nie ma innej opcji smile

Leczę się w Invimedzie w Wawie. Ciążę prowadzi mi dr Niemoczyński.
                  • gg24 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 31.10.06, 21:12
                    Mj78, uwierz w swoje szczęściesmile
                    Dr Krekora nie mógł być na początku optymistą, ponieważ dobrze pamięta mój
                    przypadek sprzed roku. Taki jak Twój. On pamięta naszą (moich dzieci, moją i
                    lekarza) wspólna walkę i mój upadek...
                    Tobie się udało, i teraz na pewno będzie dobrzesmile Pozdrawiamsmile))
          • Gość: aga 1978 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:22
            Witam. Urodziłam w dniu 07.09.2006 synka Piotrusia w 32 tygodniu ciąży w iczmp.
            Tylko i wyłącznie dzięki DR. Krekorze mój synek żyje i jak narazie rozwjia się
            prawidłowo. Trafiłam do niego nie mając wogóle wód płodowych i on się mną
            zaopiekował za co gorąco mu dziękuje. Gorąco polecam tego lekarza ponieważ jest
            bezinteresowny i jest bardzo dobrym specjalistą.
            Gorące podziękowania Panie Doktorze.
            • mj78 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 19.11.06, 10:19
              gg24, tak przypuszczałam, że musiał mieć jakieś złe doświadczenia w podobnym
              przypadku w niedalekiej przeszłości.

Cieszę się, że jego przewidywania się nie sprawdziły smile W najbliższy wtorek
              kończę 32 tydzień smile
              • olutka75 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 29.11.06, 14:07
                dziewczyny, może jeszcze jakieś opinie o Krekorze? Gdzie on przyjmuje prywatnie
                i w jakie dni? A w ICZMP to pracuje na porodówce czy na patologii, bo slyszałam
                sprzeczne informacije...
                • gg24 Re: dr Michal Krekora- kto poleca? 05.12.06, 10:11
                  On pracuje na oddziale Medycyny Matczyno-Płodowej. Mają swoją porodówkę. Tel.
                  do M.Krekory - 601 319 672. Umów się na wizytę (wtorki i czwartki, przyjmuje w
                  centrum Łodzi). Pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka