Dodaj do ulubionych

a tak sie cieszylam

31.10.06, 11:11
W sobote 23 dzien cyku i sluz pomaranczowo krwisty, wczesniej przytulanko
przy 2 kreskach na tecie owulacyjnym,pobolewanie w brzuchu, piersi nabrzmiale
troche bolesne.......
a dzisiaj juz mniejsze nic nie bola, chyba nic z tego, znowu rozczarowanie.
Pocieszcie troche!!
Obserwuj wątek
    • sylpal13 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 11:31
      pocieszam i przytulam, do następnej owulki, gdyby to było takie proste, to nie
      byłoby tak wiele radości jak już sie uda, ja tak sie pocieszam, też nie udało
      nam się w tym cyklu, ale będą następne. Głowa do góry!
    • alex74 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 11:33
      Clo jeszcze sie nie zalamuj.nie masz narazie powodu.nie masz jeszcze @ wiec nie
      musisz sie denerwowac.Grunt to pozytywne myslenie.To ze piersi nie bola nie jest
      zadnym objawem niezaciazenia.Nie kazda kobiete bola .Glowa do gory i starajcie
      sie.pozdr.
    • nimeska Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 11:37
      jeszcze nic nie jest tracone, zdarzaja sie przecie plamienia w ciazy tym
      bardziej napoczatku ciazy
      badz dborej mysli
      sciskam ciesmile
      • clo2 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 12:06
        no wlasnie tez tak mysle ze poczekam do soboty i zrobie test, bo moze jeszcze
        nic straconego.Tylko te piersi, byly nabrzmiale a teraz normalne, to mi nie
        daje nadziei a to moj n-ty cykl .
        • meryli Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 14:25
          Hej Clo co to za smuty? Bądź dobrej myśli, pooczekaj do soboty z teścikiem.
          Będzie ok! Mam przeczucie wink PAPA!
    • pepperann Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 15:29
      Clo2!
      Jestem w identycznej sytuacji.Miałam wielką nadzieję na ten cykl, a dziś zaczęło
      się plamienie i czuję, że nic z tego. Nie wolno nam się łamać. Nie wolno! Póki
      nie przyjdzie @, nic nie wiadomo. Jeszcze nie wszystko stracone! A jak nie ten
      cykl, to już następny na pewno. Nastaw się, że nic z tego, może jeszcze okaże
      się inaczej. Kiedy testujesz? Ja w niedzielę.
      • szyszka39 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 16:05
        Przeciez jeszcze nie wiadomosmile dziewczyny głowa do góry ja też czakam do konca
        tygodnia.
        • wroba Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 16:26
          Jeszcze nic nie jest przesądzone, bądź dobrej myśli wink Ja mam termin @ dopiero
          na 6 ale chyba nie wytrzymam i zrobię teścik również w weekend.
          Pozdrowionka
          • clo2 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 17:21
            wroba, kochana napiz koniecznie w pèoniedzialek jak poszlo.
            • wroba Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 17:38
              oczywiście że napiszę smile
    • kuleczka44 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 16:33
      Jest jeszcze nadzieja wiec glowa do gory!
      Ja w tym miesiacu nie bede testowac niestety sad(( Niemozliwe jest bym byla w
      ciazy.
      Ale postanawiam od nastepnego cyklu mierzyc tempke i rozpoczac wreszcie
      wlasciwe starania!
      A za ciebie trzymamy tu mocno kciuki!
      • clo2 Re: a tak sie cieszylam 31.10.06, 17:19
        Meryli oby twoje pezczucie sie sprawdzilo !!! Dzieki za slowa wparcia,wiem ze
        nie mozna sie podlamywac ale to juz nie pamietam ktory moj cykl staran i tak
        dobrze go "opacowalam" hahah. Dziewcznki wytrzymam do soboty i robie test a jak
        taokropna @ przyjdzie to juz trudno, buziaczki.
    • pepperann Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 09:59
      Głupia jestem, nie wytrzymałam do niedzieli i zrobiłam juz dziś test. Jedna
      kreska. Poza tym plamienie. Temperatura trzyma się wysoko, ale niestety, już
      czuję, że się nie udało sad .
      • wroba Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 12:32
        No to jest nas dwie, też nie wytrzymałam, efekt - jedna kreska, ale nie tracę
        jeszcze nadziei wink
        • aniaresz Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 13:50
          W 23 dniu takie krwawienie jak u ciebie CLO może wskazywać włąśnie na implantację zarodka. I jest to podobno jak najbardziej prawidłowy objaw. Wiadomo nie na 100% ale miej nadzieję dużą. POZDRAWIAM
        • pepperann Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 14:14
          Fajnie, że nie tylko ja jestem taka niecierpliwa wink Kiedy testujesz kolejny
          raz, Wroba? Ja też nie stracilam calkiem nadziei, ale raczej nastawiam się na
          "nie". Brzuch mnie boli typowo jak na @.
          • wroba Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 14:22
            Powinnam dopiero w przyszłym tygodniu, bo plano @ od wtorku, ale pewnie koło
            niedzieli znowu wymięknę wink)
            • clo2 Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 15:15
              jetesmy trzy !! ja tez nie wytrzymalam i wczoraj wieczorem zrobilam tet,
              oczywiscie jedna kreka i to blada, dzis rano poprawilam i byla wyrazna ale
              wciaz jedna.Jutro powinnam dostac @, jesli nie przyjdzie to pewnie w niedziele
              znowu przytetuje, ale jetem naiwna!!
              • wroba Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 15:46
                ale jesteśmy agentki smile))
    • wroba Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 15:47
      a tak na marginesie to wasz pierwszy dzidziuś będzie???
      • clo2 Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 16:08
        pierwszy, ponad rok juz czekamy .
      • pepperann Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 17:25
        Pierwszy, staramy się pół roku. A u Ciebie?
        Zrobię test w niedzielę, chyba że @ przyjdzie pierwsza. Powodzenia, dziewczyny!
        • wroba Re: a tak sie cieszylam 02.11.06, 18:34
          No ja już mam małego urwisa - chłopak 13 miesięczny, chyba mam silny instynkt
          macierzyński bo niedługo po tym jak go urodziłam zapragnęłam mieć następnego
          bajbusa. W sierpniu specjalnie odstawiłam młodego od cycka, ale jak do tej pory
          nic ze starań nie wychodzi. Ale teraz nie jestem już tak zdesperowana jak przy
          pierwszej ciąży. Mam nadzieję dziewczyny, że wreszcie wam sie powiedzie, tak
          długo czekacie, trzymam za was kciuki smile Dziecko to wielkie szczęście, nawet
          nie potraficie sobie wyobrazić jak wielkie.
          A tu są nasze fotki wink
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=47543113&a=51035036
          Pozdrowionka
    • pepperann Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 19:07
      To jak? Testujecie jutro? Ja chyba tak. Wczoraj myślałam, że już @ przyszła, ale
      parę kropel krwi dosłownie i przeszło i do dziś nic. Nie wiem, o co chodzi,
      nigdy nie miałam takich akcji. Temperatura cały czas wysoka, nic mnie nie boli.
      Nie wiem, co o tym krwawieniu myśleć. Napiszcie, dziewczyny, co u Was! Powodzenia.
      • wroba Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 20:05
        No ja mam taką samą sutuację jak Ty, też jakieś dziwne plamienia, ale obawiam
        się że to zwiastuny @. Jak w nocy nie dostanę, to może rano potestuję.
        Pozdrowionka
        • pepperann Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 20:17
          To napisz, co Ci wyszło. A ja już nawet się ucieszyłam, że @ przyszła, bo w 35
          dniu cyklu (co by oznaczzało, że moje przedłużające się cykle znalazły się na
          skraju normy). Ale nawet z tego nici...
          • wroba Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 20:27
            No, no 35 dzień, ale się zapędziłaś wink
            Napiszę, napiszę
            Pa
            • pepperann Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 20:40
              Bo ja takie cykle mam jakieś głupie, przedłużone, zapędzone nie wiadomo jak
              wink. Owulacja wg testów 23 dc. POwodzenia Ci życzę.
              • wroba Re: a tak sie cieszylam 04.11.06, 20:49
                Również powodzonka smile
    • pepperann Re: a tak sie cieszylam 05.11.06, 10:31
      Jedna kreska. Mam nadzieję, że u Was, dziewczyny, lepiej. sad((((
      • wroba Re: a tak sie cieszylam 05.11.06, 17:44
        Lepiej nie gadać. Dostałam @, więc nawet nie testowałam sad
        • clo2 Re: a tak sie cieszylam 06.11.06, 09:11
          czyli wszystkie trzy w tej samej sytuacji,wszytko do kitu. Ja naprzwde
          wierzylam ze tym razem ie udalo a tu w sobote rano @@@@@@@@@@@@, ale mutek
          dziewczyny lepiej nie mowic.
          • pepperann Re: a tak sie cieszylam 06.11.06, 22:33
            Jeśli Was to pocieszy (hahaha, na pewno) dziewczyny, to u mnie jeszcze gorzej.

Temperatura mi zjechała w dół na maksa, ale zamiast normalnej @ mam jakieś
            dziwne, małe plamienie. Cholera jasna, ani II, ani nawet poprawnie rozpoczętego
            nowego cyklu. Wszystko jest ze mną nie tak. Jestem taka załamana, że nawet nie
            umiem Wam powiedzieć. Wczoraj aż się sama zdziwiłam na jaką histerię mnie stać.
            Siedziałam z tym negatywnym testem w ręce i ryczałam, jakby nie wiem co mi się
            stało (chociaż NAPRAWDĘ myślałam, że będzie negatyw). Idę za tydzień do gin.
            Może coś poradzi na taką miesiączkę-niemiesiączkę. To przecież nie jst normalne.
            Trzymajcie się. Sorki za ten nastrój, ale musiałam to napisać.
            • wroba Re: a tak sie cieszylam 07.11.06, 09:04
              Głowa do góry, może to tak na zminę pogody wink A tak poważnie to na te
              najpiękniejsze rzeczy w życiu trzeba czasem poczekać i warto poczekać. Jestem
              pewna że już niedługo Ci się uda, może Twój organizm nabiera sił przed tym
              wielkim wyczynem, żebyś miała zdrową piekną dzidzię. Trzymam kciuki smile)
              Ja dostałam @ w 26dc, wcześniej miałam w 30, więc też wszysto mi się pokręciło,
              ale to dopiero moja 3@ po ciąży. Dziś idę do internisty, po skierowanie na
              morfologię i takie tam, a do gina dopiero 23.
              Napisz co Ci powiedział lekarz.
              Pozdrowionka
              • pepperann Re: a tak sie cieszylam 07.11.06, 10:05
                Dzięki. Wielkie dzięki.
                Dziś @ przyszła i już mam lepszy nastrój i całkiem nowe nastawienie. Cykle 38
                -39 dni są za długie, fakt, ale może jeszcze to nie tragedia, skoro norma jest
                do 35. Testy owul. i temperatura w tym cyklu pokazały owulację. Te plamienia są
                nie halo, może wystarczy jak trochę progesteronu pobiorę, cykle się skrócą,
                plamienia się skończą na pewno będzie dobrze, co?

Strasznie Ci zazdroszczę, że się starasz już o drugie dziecko. Chyba odpada ten
                stres typu "a może ja nie mogę po prostu mieć dzieci". A jak było z pierwszym?
                Długo się staraliście?
                • wroba Re: a tak sie cieszylam 07.11.06, 12:30
                  napisałam na priva

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka