Dodaj do ulubionych

To chyba niemożliwe??????????????

13.01.07, 12:43
Dziewczyny wiem ze zawsze można na was liczyć wiec mam nadzieję że i teraz mi pomożecie. We wcześniejszym watku pisałam że staramy sie juz 3,5 roku ( słabe chłopaki)i ze 30 stycznia mamy wizyte w Provicie i również to ze mój pracodawca wyraził chęc aby mi pomóc finansowo. Od trzech dni mam zapalenie tchawicy i dziś już było tak że musiałam iść po antybiotyk a że mam dzis 31 dc przy 30-33dc to na wszelki wypadek kupiłam taki zwykły tani test ciażowy bo gdyby co aby nie zaszkodziło i wiecie co pierwszy raz od 3,5 roku pojawiła sie druga kreska!!!!!!!!! Nie jest tak mocna jak ta pierwsza kontrolna ale wyraźnie ją widać............... Normalnie nie chce mi sie wierzyć. Szkoda że dziś sobota bo bym sobie betę zrobiła.......
Obserwuj wątek
    • malutka1939 Re: To chyba niemożliwe?????????????? 13.01.07, 13:04
      wszystko jest możliwe smile GRATULUJę!!!
      Biegnij na bete w poniedziałek smile
      • aga1506 Re: To chyba niemożliwe?????????????? 13.01.07, 13:12
        Dzieki.Zaraz po pracy biegne tylko mam nadzieję że znajdę jakieś czynne lablatorium smile. Normalnie nie mogę uwierzyć właśnie wróciłam z apteki gdzie nabyłam jeszcze dwa różne testy i zaraz z rana zrobię.......... Mój mąż chyba coś przeczuwał bo ostatnio coś się źle czułam i w zeszłym tygodniu robiłam też test i na tamtym nie było tej drugiej............. SZOK
        Ps. Chyba dopiero uwierzę jak beta wyjdzie i dodatkowe testy smile))))
        • agnieszka2211 Re: To chyba niemożliwe?????????????? 13.01.07, 14:38
          Na poczatku ciazy wiele dziewczyn lapie przeziebienie i inne choroby, wiec
          calkiem mozliwe! GRATULACJE!
          • agulka25 Re: To chyba niemożliwe?????????????? 13.01.07, 17:06
            potwierdzam słowa mojej poprzedniczki...ja zanim dowiedzialm się o ciązy
            złapalam lekka infekcję, brałam rutinoscorbin, źle się czułam, łamało mnie i to
            dało mi do myślenia...jak @ się zaczęła spóźniać byłam juz prawie pewna...

gratuluje!

Agulka i Janulek
    • aga1506 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 10:15
      właśnie zrobiłam dodatkowe dwa różne testy no i na nich też są dwie kreski.......... smile))))))))))))))))))) Jutro biegnę na betę.
      • darcia74 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 12:44
        aga, a jakie te wasze chlopaki byly?
        Napisz mi dokladnie ich wyniki, prosze smile! .. bo wiesz, ja tez licze na taki
        cudzik smile
        • aga1506 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 13:01
          Z tym że jest to badanie z maja 06r.
          objętość 4,5ml ,
          lepkość zwiekszona ++
          ph 8,2
          ruch szybki postępowy 20%
          wolny postepowy 7%
          nieprawidłowy 7%
          aglutynacja 66%
          żywotność 21%
          liczba plemników w 1ml- 5,5 mln
          leukocyty w normie
          liczba plemników w całym ejakujacie-24,7 mln
          od tamtego czasu faszerowałam go- biosterolem, testosterolem, salfasinem, witaminą e, clostilbegytem i różnymi innymi
          Nowe badanie miał robić teraz 29 stycznia bo 30 byliśmy zapisani na konsultacje do Provity............
          • bulinkaj Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 13:17
            GRAUTLUJĘ!!!
            Zawsze czytam takie wiadomości z ogromną radością. Mamy z mężem ogromne
            problemy, wyniki są jeszcze gorsze, ale i tak daje mi to wielką nadzieją.
            Nadzieję, że i nam się kiedyś uda.
            Życzę zdrówka dla Ciebie i maleńkiej fasoleczce!
            • darcia74 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 13:42
              no mi tez takie wiadomosci daje ogromna nadzieje, bo nasze wyniki tez sa
              podobne, tylko ze ja mojemu M daje tylko witaminki...
              GRATULACJE WIELKIE!!!
        • zuzanna47 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 14:34
          Słuchajcie, nie wiem czy się cieszyć czy nie ale w sobotę zrobiłam test ciążowy
          i wyszłam mi druga kreska, co prawda blada ale jest. Okres powinnam dostac
          dopiero we wtorek i sam nie wiem co mam o tym sądzić. Bety nie mogę w
          poniedziałek zrobić niestety ...ale chyba jest nadzieja na fasolkę, jak
          sądzicie?
          • zuzanna47 Re:Chyba jednak możliwe......... 14.01.07, 14:36
            pierwsze diecko poroniłam ... tak bardzo chciałabym aby tym razem się udało i
            było wszytsko w porządku
            zuzia
            • aniaresz Aga 1506... 14.01.07, 21:05
              Aga1506. czy mogę ci zadać pytanie na privie? dotyczy chłopaczków mojego M. Z góry dzięki
              • aga1506 Re: Jasne że możesz.... 15.01.07, 14:26
              • malutka1939 Re: Aga 1506... 15.01.07, 17:14
                Aga robiłaś bete??
                • aga1506 Re: Aga 1506... 15.01.07, 17:33
                  Cześć dziewczyny!!!! Bety nie robiłam chyba stchórzyłam sad((( ale dzwoniłam do swojego gina i idę w Czwartek na USG i zobaczymy. Za to robiłam czwarty test i znowu wyszedł a Ja dalej nie wierzę ......... jednak coś pobolewa mnie brzuch sad( i boję sie że jednak ta @ przypełznie. Czekam do czwartku ale pamiętam o Was i napewno będę informować na bierząco. Całuski Aga
                  • aga1506 Re: Udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.07, 17:39
                    jestem w 2,5 tygodniowej ciaży............
                    • aga1506 Re: Udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.07, 17:43
                      zapomniałam o fluidkach dla wszystkich. Wierzę z całego serca że wszystkim sie uda........... Buziaki Aga
                      *******************************************************************************
                      • antaris Re: Udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.07, 21:35
                        Łapię całymi garściami, ale zostawiam tez dla innych potrzebujących.

A Tobie z całego serca gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka