aga2515 03.04.07, 07:38 Dziewczyny, przygotowuję się właśnie do in vitro i znowu mam tą bakterię. Jak się jej ustszec bo muszę mieć idealny posiew na miesiąc przed ? Jak jej uniknąć może któraś coś o tym wie? \Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Bakteria coli IP: 195.116.34.* 04.04.07, 16:02 Wiem cos na ten temat taz jestem po invitro i udało sie z apierwszym razem. a co do bakteri ja nie współżyłam przed badaniam i nei chodziłam wogóle na basen. Lekarz przepisał mi czopki dopochwowe natamycyna i sa rewelacyjne. Zyczę powidzenia .Bedzie dobrze. Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Bakteria coli IP: 82.160.19.* 05.04.07, 10:53 Witam. Bakterie nie lubia srodowiska kwasnego i ja przed swoim in vitro je wytluklam biorac urinal. Sa to tabletki zawierajace wyciag z żurawiny. Pilam tez herbate zurawinowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aga2515 Re: Bakteria coli 05.04.07, 21:32 Gość portalu: gosc napisał(a): Dzięki za podpowiedź > Witam. > Bakterie nie lubia srodowiska kwasnego i ja przed swoim in vitro je wytluklam > biorac urinal. Sa to tabletki zawierajace wyciag z żurawiny. Pilam tez herbate > zurawinowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aga2515 Re: Bakteria coli 05.04.07, 21:32 Gość portalu: gość napisał(a): Wiekie dzięki. A gdzie miałaś in vitro? Ja szykuję się w novum u dr Taszyckiej. Pozdrawiam > Wiem cos na ten temat taz jestem po invitro i udało sie z apierwszym razem. a > co do bakteri ja nie współżyłam przed badaniam i nei chodziłam wogóle na basen. > > Lekarz przepisał mi czopki dopochwowe natamycyna i sa rewelacyjne. Zyczę > powidzenia .Bedzie dobrze. Odpowiedz Link