justin08 07.05.07, 16:30 co myślicie o Antrum w Bytomiu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dronka3 Re: klinika na śląsku-jaka? 20.05.07, 10:32 leczę się w Antrum. polecam dr Horaka. Odpowiedz Link
Gość: mbw78 Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:00 Polecam Provitę. Antrum to nie klinika, raczej zespół prywatnych gabinetów, szefuje dr Horak, jest dobrym specjalistą ale na wizytę czeka się nawet ponad pół roku! Odpowiedz Link
Gość: dr A Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:01 dr H to raczej ....... (tu sobie wpisz pewnesłowo) szkoda że trzeba mieć dużą kopertę heheheheh Odpowiedz Link
mbw78 Re: klinika na śląsku-jaka? 14.06.07, 16:34 Wiesz, ja miałam po cichu takie właśnie przypuszczenia, na szczęście może chodzę gdzie indziej i do innego lekarza. Odpowiedz Link
dronka3 Re: klinika na śląsku-jaka? 30.06.07, 19:23 leczę się u Horaka od dawna, to fakt, że trzeba długo czekać na wizytę, ale tylko na pierwszą, potem jest to tydzień lub półtora, nigdy nie dawałam koperty i nigdy nie słyszałam, żeby ktoś dawał. Odpowiedz Link
Gość: chorzowianka polecam provite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 07:53 to jedyna rozsądna klinika i tyle, bytom polecamosoba które chca placic łapówki i mieć potem problemy Odpowiedz Link
Gość: kamilka74dg Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:47 najlepiej Provita, jesli chcesz w Bytomiu to możesz mieć problemy, tam obowiązują koperty lub właty na konto fundacji. Szkoda nerwów i nieporozumień. Odpowiedz Link
amoniaaa ja tez polecam Provite 06.06.07, 14:47 super lekarze, jestem bardzo zadowolona z tej kliniki. Odpowiedz Link
sun32 Re: ja tez polecam Provite 18.06.07, 11:25 Nie polecam dr Horaka. Chyba że masz duuuuużo pieniędzy i nie masz oporu dawania łapówek. Odpowiedz Link
Gość: ewka Re: ja tez polecam Provite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:28 za tego pana jakieś służby powinny się w końcu zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: klinika na śląsku-jaka? IP: 213.172.178.* 26.07.07, 10:13 Polecam Antrum. Od 1,5 roku się leczę u dr Horaka i nie jest prawdą, że obowiązują tam koperty. Nigdy też nikt nie sugerował wpłat na konto fundacji. Efekt leczenia , mam nadzieję, że zdrowy urodzi się za dwa tygodnie. Odpowiedz Link
katarzynka003 Re: klinika na śląsku-jaka? 26.07.07, 13:36 Ja również polecam Provoitę. Dlaczego? Od marca jestem szczęśliwą mamą Kasi, Maksia, Bartusia. Odpowiedz Link
dronka3 Aga - gratuluję!!! 26.07.07, 22:18 myślałam, że już nikt mi nie pomoże - ja też leczę się w Antrum, niestety narazie się nie udało, ale to wina chorób jakie mam wciąż w sobie... z nadzieją czekam na pozytywne efekty. JESZCZE NIGDY NIKT NIE SUGEROWAŁ MI WPŁATY NA FUNDACJĘ, NIE MÓWIĄC JUŻ O KOPERTACH!!! Odpowiedz Link
cezar684 Re: klinika na śląsku-jaka? 27.07.07, 12:42 Ja również polecam Provitę, jestem tam od początku, pomimo to,że nie udało mi się tam dwa razy, uważam że są tam fachowcy, którzy znają się na tym i mają podejście do pacjentów. W Antrum leczyłam się wczesniej i jezeli mogę polecić lekarza to raczej nie dr.Chorak (robił zapłodnienie metodą gift, które również się nie udało), tylko dr Grettka i dr Kiecka z Provity. Odpowiedz Link
Gość: mama matiego Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:03 ja bardzo polecam dr Magdalene Lait-Mitas naprawde konkretna kobieta i dzieki niej mi sie udało przyjmuje na batorego w prywatnym gabinecie Odpowiedz Link
Gość: Anetka Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:10 niestety ale ta Pani nie ma sprzętu do in vitro.... prywatny gabinet szkoda czasu. Odpowiedz Link
Gość: majka Re: klinika na śląsku-jaka? IP: 83.238.23.* 03.12.07, 09:46 witam, czy możesz podać adres tego prywatnego gabinetu i numer telefonu? A jak to faktycznie jest z in vitro i z badaniami, Pani doktor bierze do siebie do szpitala czy się płaci za wszystkie badania prywatnie? Odpowiedz Link
Gość: ania79 Re: klinika na śląsku-jaka? IP: *.chello.pl 31.08.07, 18:39 Tylko provita. Broń boże novomedica mysłowice Odpowiedz Link
ke-si Re: klinika na śląsku-jaka? 11.04.08, 19:10 Ja również w 100% polecami Provitę!!! Pełen profesjonalizm, szybkie działania zmierzające do diagozy, mam nadzieję, że również skuteczność. Osobiście polecam dr Grettkę - może niezbyt rozmowny, ale za to konkretny i na temat. Odpowiedz Link
Gość: ewapol antrum IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 18:01 jak na invitro to i tak cie wysle do katowic Odpowiedz Link
Gość: :))) Re: antrum IP: *.stk.vectranet.pl 17.04.08, 19:41 Witam.ja i moj maz leczylismy sie rok w bytomiu na ul Batorego No i strata czasu i kasy.Jedynie za co mozemy podziekowac pani dr to za badania jakie nam kazala zrobic a tak to nic pozatym.Ale kazdy przypadek moze byc inny.Zmienilismy lekarza obecnie zaczynamy leczenie w provicie w Katowicach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link