iwa2000 03.07.07, 21:59 Witam! Proszę napiszcie jakie badania zlecają we wrocławskiej filii przed in vitro? Czy można robić badania w miejscu zamieszkania czy w klinice? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq78 Re: Invimed Wrocław-bad. przed in vitro? 06.07.07, 18:53 Kobieta i mężczyzna: HCV,HBs, HIV,WR.Koieta: FSH, ESTRADIOL-2-4 dniem cyklu, wymaz z kanału szyjki, posiew ogólny, chlamydia. Z tego co mówił mi dr. Gizler badania można zrobić wszędzie, ale osobiście polecam w tej klinice, podchodzą bardzo profesjonalnie do sprawy i dlatego tam się leczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: ATOS122 Re: Invimed Wrocław-bad. przed in vitro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 13:41 WZYSTKO MOŻNA ZROBIĆ W KLINICE .JA NIE MIAŁAM IN VITRO TYLKO INSEMINACJĘ Odpowiedz Link
marysia.b1 Re: Invimed Wrocław-bad. przed in vitro? 30.12.07, 01:28 cześć, właśnie biję się z myślami o inseminacji. Mam wiele wątpliwości, a jestem przed pierwsza wizytą. Powiedz proszę, jak wyglądal zabieg, czy był bolesny, czy lekarz przepytywał Cię z dotychczasowych prób zajściaw ciążę? Czy mówił cos o ewentualnych komplikacjach po takim zabiegu? wiem, że wszystkiego dowiem się w trakcie wizyty, ale jestem taka niespokojna. Pozdrawiami zycze powodzenia Odpowiedz Link