sylvia_b 12.09.07, 21:27 Czekam, czekam i nic. Nie doszedł Twój mail. Możesz pchnąć jeszcze raz? sylvia_b@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anais_de_loin sylwia;-) 13.09.07, 21:19 ja chcialam się pochwalić II )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: sylwia;-) 14.09.07, 08:11 gratulacje, spokojnych 8-9 msc gazeta szwankuje Odpowiedz Link
anais_de_loin Re: sylwia;-) 14.09.07, 09:40 dziekuję wiosenko, po tak dlugim czasie trudno uwierzyć..wciąz mysle o roznych historiach a jednocześnie ufam ze bedzie dobrze.. Odpowiedz Link
noemi27 Re: sylwia;-) 14.09.07, 10:41 Nie znam Cie Anais, ale z całego serca gratuluję!!! Szczęśliwych i spokojnych ciążowych miesięcy Odpowiedz Link
negali Re: sylwia;-) 14.09.07, 10:59 MOJE GRATULACJE! Jak miło słyszeć że się znów komuś udało! Zdrowia życzę dla mamusi i dzieciątka Odpowiedz Link
anais_de_loin Re: sylwia;-) 14.09.07, 18:59 wiosenko moja historia.. 2 lata temu dokładnie we wrześniu odstawiłam pigulki..i gdzieś pod skóra czułam ze nie uda sie tak jak innym, dlugie nieregularne cykle. Po roku czasu klinika i stos badan moich i m. Podwyższony testosteron , stosunek FSH do LH podwyższony, i podejrzenie PCOS. Wyniki m prawidłowe. Ciągła walka z infekcjami u mnie. 4 miesiace stymulacji CLO, estofem, luteina. Monitoring ok, pecherzyki rosły i pekały. i nic. Wakacje w tropikach nic. Teraz w czasie wakacji dalismy sobie spokoj nie staraniami, nie wazne czy mnie boli owulacyjnie, zadnej kalkulacji, jak mamy ochote to mamy ja nie to nie. Wrocilam do moich kochanych kąpieli gorącyh ktorych sie przez ifekcje wyrzeklam. 2-3 miesiace piłam aloes bo czulam ze moj ogranizm nie jest w super formie, aloes świetnie na mnie wpłynął.o dziwo moje infekcje poszły precz ale tez odstawilam slodycze bo chcialam naprawde wzmocnic moj organizm abstrachując od ciązy. I kilka dni temu test tak od niechcenia , z nudów.w 27 dc test przy moich cyklach to byla naprawdę zabawa...i (aha to byl znienawidzony przeze mnie pretest i co widze? cos sie tli, cos na ksztalt kreski, ale ja ciagle nie wierze..na szczescie miala drugi, powtarzam rano.kreska ciemniejsza. I wciaz nie wierze, zadnych objawow , zadnych , kawka pyszna , zapachy nie draznia a ja mam na tescie 2ga kreske!? po 2 latach ni stad ni zowąd..szpital beta na cito. Beta ciazowa. powtorka bety . urosla o 120 pr w ciagu 24 godzin.. i nagle bol piersi straszny, ćmiący bol w jajnikach i buzia powoli mi sie cieszy..za kilka dni pierwsze usg. i cieszę się bo coś się ruszyło..aha w 24-25 dc miałam plamienie delikatniutkie, teraz wiem ze implantacyjne. dziewczynki jakis czas temu czytałam ze kobiety w duzych miastach , narazone na stresy najczesciej zachodza w ciazę w ok 2 lata nie w rok. Dlatego musiscie wierzyc ze jesli wyniki wasze nie sa tragiczne to to jest kwestia czasu i sprzyjających warunków.Kiedys myslalam ze jak ujrze II to bede krzyczeć na tym forum a jak to się stalo to jestem ostrożna.. jdynie napisalam tam gdzie wiem że są dziewczyny jak ja ktorym czasem moje historia pomoże i podejdą spokojniej do tego..dajcie sobie troszkę czasu, zajmijcie sie tylko wami, waszą kobiecością urodą, partnerem, i zdarzy się zobaczycie Odpowiedz Link
beyon Re: sylwia;-) 14.09.07, 19:07 Powiem ci ze z wypiekami na twarzy przeczytałam to co napisałaś, Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze , pozdrawiam Odpowiedz Link
malutka1939 Re: sylwia;-) 14.09.07, 20:15 Bardzo Ci gratuluję jesteśmy weterankami na tym forum nie wiem czy mnie pamiętasz Ja jeszcze sie stram ale startuje z in vitro i mam duże nadzieje. Zyczę ci spokojnych 9 m. Odpowiedz Link
jesienna100 Re: sylwia;-) 14.09.07, 22:34 malutka no jasne ze cie pamietam chyba jeteście na wątku z darcią i reszta mialas jakis taki kosmiczny wynik ktoregos z hormonu pamietam, sciskam kciuki za in vitro nie poddawajcie się..musi byc dobrze i wiesz wcale nie jest powiedziane ze nie uda wam sie kiedyś naturalsik Odpowiedz Link
anais_de_loin Re: anais_de_loin 15.09.07, 00:06 malutka doskonale Cię pamiętam pisz co i jak MUSI być dobrze , pamietaj że wszystkie prędzej czy póżniej odpadamy z tego forum choć czasem trudno w to uwierzyć, zaciskam kciuki Odpowiedz Link
sylvia_b Re: anais_de_loin 15.09.07, 14:27 O kurcze!! Bardzo bardzo się cieszę i bardzo Ci gratuluje!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze nie tylko przez 9 m-cy, ale forever!! I potwierdzam co napisałaś - ja kiedy trafiłam na to forum niespełna 2 lata temu BARDZO ale to BARDZO starałam się o dziecko przez prawie pół roku i nic. Nie pomogły żadne tempki, żadne clo, żadne oleje z wiesiołka. Dwa miesiące temu zaszłam w ciążę... pomimo PODWÓJNEGO zabezpieczenia ) Tak więc dziewczyny na prawdę, jedyna rada - wyluzujcie się i nie myślcie o tym. Z własnego doświadczenia wiem, że to trudne, ale trzeba. A ciąże też zaczynajcie na luzie, bez żadnych panik, codziennych biegan na bete itd. Ja to właśnie robilam to ostatnie i wcale mi to nie pomoglo Trzymam kciuki za Was wszystkie. Odpowiedz Link