tina-20 26.09.07, 18:48 Przykro mi Wiosenko ze mnie tak potraktowałaś. A ja nie chciałam nikogo urazić, czy zrobić przykrości. Ale cóż, tak bywa. a Wam dziewczyny:Negali, Katy-5, Poppy76, Siabaska dziękuję za dobre słowo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tina-20 Re: Przykra sprawa 26.09.07, 20:59 Dziękuję, na razie dobrze, mam co prawda zawroty głowy, wieczorne mdłości (o dziwo)i dziwne uczucia w brzuchu ale poza tym to czuje sie dobrze. dziekuję ci jeszcze raz, trzymam za Was kciuki! a do lekarza idę we wtorek. papa Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Przykra sprawa 26.09.07, 21:36 Dziewczyny forum jest ok, jestem tu 2 lata, nie róbcie "afery". Każdy może mieć swoje zdanie, po to jest forum zeby sie wypowiadać. Tina wszystkiego naj. Odpowiedz Link
tina-20 Re: Przykra sprawa 27.09.07, 09:59 to może być 6 lub 7 tydzien. nie wiedziałam, że zrobie tyle zamieszania, moze ja juz tu jednak nie będę pisać co by nie denerwować innych. pozdrawiam Was goręco i do zobaczenia gdzie indziej. Odpowiedz Link