28.11.07, 11:43
cześć moje drogie!Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie miałam liczne problemy z bakteriami itd a ostatnio z jajnikami.Myślałam,że to zapalenie ale przed wizytą lekarz kazał zrobić test.Wyszedł pozytywny.Ogromnie się cieszę ale strach jest od tego silniejszy(jestem po 1 poronieniu).Wyniki beta HCG mam następujące 2514 mlU/ml kolejny zrobiony 6 dni później 23941 a po 11 dniach 115686.Czy ten ostatni niezbyt mało przyrosnął?Dopiero jutro mam wizytę i USG.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mentafolia Re: beta HCG 28.11.07, 14:15
      Wszystko ładnie ,nie martw się.
      W którym jesteś tygodniu?
      Pytam ,bo mniej więcej od 6-7 tc beta nie rośnie juz tak szybko.
      • adusiaw80 Re: beta HCG 28.11.07, 14:50
        Mam cykle nieregularne i długie około 32 dni ostatnią @ miałam 6 października w sumie to chyba powinien być 7tydzień.Owulacje miałam raczej gdzieś około 18-20dc.Jutro idę do lekarza na USG chyba mu tam umrę ze strachu na fotelu.
        • mentafolia Re: beta HCG 28.11.07, 15:20
          Z moich wyliczeń wynika,że to 7t5dc,czyli juz prawie 8tc i beta ma
          prawo rosnąć wolniej.
          Odezwij się po usg,będzie dobrze smile)
          • adusiaw80 Re: beta HCG 28.11.07, 18:15
            No tak licząc od @ ale przy dłuższym cyklu na pewno nie zaszłam w ciąże w 14dc tylko dopiero około 18-20.Więc maleństwo na pewno nie będzie wielkościowo na 8tydzień tylko mniejsze.Dam znać pozdrawiam i dzięki
          • adusiaw80 Re: beta HCG 30.11.07, 08:31
            Witam!troszkę odetchnęłam maleństwo ma 14mm i bijące serduszko.Moja radość jest naprawde ogromna bo w poprzedniej ciąży nie było mi nawet dane ujrzeć bijące serduszko.Trzymam kciuki za Was.Dla pocieszenia moja kuzynka zaszła w ciążę po 2latach starań, po kilku inseminacjach,drożności i wielu innych zabiegach.Zaszła w ciąże naturalnie na kilkanaście dni przed planowaną laparoskopiąsmile
            • fifi3 Re: beta HCG 30.11.07, 09:51
              Agu cieszę sie ogromnie,wiedziałam ze nie masz sie czym
              denerwować,gratuluję i ściskam Cię mocnosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka