andz.ia 29.11.07, 17:35 mam pytanie komu udało się w invicta w gdańsku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serce17 Re: invicta 29.11.07, 20:34 Witam. Widzę że też myślisz o tej klinice. W sobotę mamy z mężem tam 1 wizytę. Polecił mi ją mój lekarz. w miarę blisko, skuteczna, bo jak mi pani doktor powiedziała o swich 3 pacjętkach z 2 lat które właśnie tam zaciążyły,poz tym są mamami bliźniąt. ponadto w internecie też z kliniki strony wyłapujemy z mężem same superlatywy. Myślę, że tam jest nam pisane, nie Białystok nie Warszawa.pozdrawiam Odpowiedz Link
maretina Re: invicta 29.11.07, 21:36 mi sie nie udalo. plusem invicty jest szybka diagnostyka. niestety w moim przypadku to bylo za malo. teraz oczekuje drugiego dziecka z bialegostoku. Odpowiedz Link
mir-a9 Re: invicta 29.11.07, 22:42 A jaka jest cena in vitro w białymstoku(orientacyjnie) i kto jest najlepszy? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: invicta 30.11.07, 12:43 prof. Wolczynski. z pobytem tam wyszlo mi okolo 7500-8000. bylam w inviccie i mowie jej- dziękuje. ale to ze nie pomogli mi nie znaczy ze sa "be" niektorym pomagaja a i owszem Odpowiedz Link
frestre Re: invicta 30.11.07, 15:46 W Invicta zrobiłam wszystkie badania + inseminacje u dr Śliwińskiego ( bardzo polecam). In vitro w Białymstoku( ze względu na koszty) u doc. Jacka Szamotowicza. Na 3 dziewczyny ( pierwsze in vitro) z którymi podchodziłam 2 ciąże mnogie i moja pojedyncza. Odpowiedz Link
andz.ia Re: invicta 30.11.07, 20:17 ja też leczę się w invicta u doktora śLIWIńSKIEGO którego bardzo polecam chociarz nie odniosłam sukcesu jestem po 3 IUI dlatego jestem ciekawa czy dużo dziewczyn tam zaciążyło Odpowiedz Link