kajaja2 Re: Proszę o pomoc monitornig pęcherzyków 14.01.08, 19:18 musisz napisac o co ci dokladnie chodzi? Odpowiedz Link
dyzia_1 Re: Proszę o pomoc monitornig pęcherzyków 14.01.08, 19:50 Przepraszam bardzo wysłałam dwa razy ten sam temat. Proszę przeczytajcie mój następny post w tym temacie - ponieważ nie wiem jak usunąć obecny. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: Proszę o pomoc monitornig pęcherzyków 14.01.08, 22:15 tylko admin może usunąć wątek Odpowiedz Link
kajaja2 Re:do wiosenki1-monitoring 15.01.08, 09:47 czesc wiosenka powiem ci ze jest rezultat w braniu clo ale biore max.dawke i zaczely pecherzyki rosnac.nie duzo bo doszlo do 12mm ale pekl,lekarz powiedzial ze to juz sukces wielki.zobaczymy teraz czy wogole dostane@jak nie to tylko jedno bedzie oznaczac a jak nie dostane to wiesz co mnie dalej czeka.a co u ciebie slychac? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re:do wiosenki1-monitoring 15.01.08, 21:54 Kajaja u mnie tyle, że obecnie 12 cykl starań i w nim laparo w celu udrazniania, pozyjemy zobaczymy. Trzymam kciuki za Ciebie, koniecznie daj znać co tam u Ciebie Odpowiedz Link
kajaja2 Re:do wiosenki1-monitoring 17.01.08, 14:48 zrobilam test i guzik z wielka petelka,jeszcze troche poczekam jak nie dostane @ to zrobie test z krwii i wtedy sie okaze. Odpowiedz Link
kajaja2 Re: do wiosenki 1 24.01.08, 14:46 czesc wiosenka powiedz mi taka rzecz jestem po luteinie,minely 2tyg jak okresu nie mam tak nie ma ale w trakcie zachorowalam i musialam wziasc antybiotyk wczesniej zrobilam test wyszedl negatywny pozniej drugi negatywny,i teraz od 2dni mam jakies dziwne uplawy i teraz nie wiem czy to jest poczatek okresu czy poronienie?!nigdy tak nie mialam,bo tak patrzac to nawet nie wiem jakie sa objawy poronienia tylko mi tak na mysl przyszlo.jak sadzisz test z krwi jest bardziej wiarygodny czy taki sam jest jak te testy co w aptece kupujemy.jutro wlasnie chce isc na taki test bo juz sama nie wiem co robic. Odpowiedz Link