siwa601 28.02.08, 17:38 Czy zna ktoś skuteczność w leczeniu dr Madeja.Przyjmuje w Bytomiu na placu Sikorskiego i pracuje w szpitalu na Ligocie w katowicach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Dr Madej IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.08, 08:17 dr madej jest ok jesli chodzi o wizyty kontrolne badz prowadzenie ciazy ale jesli chodzi o problemy z zajsciem w ciaze itp to ...no coz , ja sie dowiedzialam ze majac nadzerke nie ma mozliwosci zajscia w ciaze , oczywiscie mi ta nadzerke jak najszybciej wymorozi/wypali... bardzo mily , kulturalny i spokojny straszy pan .. jak kiedys sukalam informacji o nim to znalazlam podobne do tej ) wszystko fajnie ale nie dlugotrwale leczenie.. Odpowiedz Link
mari-o981 Re: Dr Madej 28.03.08, 19:48 Nie wiem jaka jest skuteczność leczenia. Ale chcę powiedzieć,że to przesympatyczny człowiek, któremu losy pacjentów nie są obojętne. Leżałam w tej klinice na jego oddziale - endokrynologia ginekologiczna. Naprawdę podejście do pacjentów super Tylko wydaje mi się,ze nie przyjmował prywatnie. Może sie to zmieniło. Odpowiedz Link