Dodaj do ulubionych

Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! !!

13.04.08, 15:15
Dziewczyny umówiłam męża do urologa do Tarnowskich Gór do UROGENU,
jednak weszłam na naszego bociana i tak tyle negatywów że szek na
tego lekarza.Myśle czy nie isć do Provity w katowicach czy znacie
tam kogoś.Chyba że macie godnego polecenia innego lekarza z okolic
Katowic czy Bytomia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewapol Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 17:59
      jak provita to dr manka
    • dzordzina Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.08, 19:45
      Witam!! ja Lecze sie z mężem w provicie!! do noramlnego lekarza
      chodzimy do dr. Mańki a do urologa polecam dr. Pietruse. On tak samo
      przyjmuje prywatnie. jak bys chciala cos wiecej wiedziec to pisz na
      gazetowego. serdecznie pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: provitowka dr Grettka lub Biernat IP: *.chello.pl 14.04.08, 23:02
      zalezy czy wolisz chodzic do faceta czy kobiety
      generalnie oboje są fachowcami. problem tylko w terminach u nich na
      pierwszą wizytę
      • Gość: Endru Re: dr Grettka lub Biernat IP: *.telpol.net.pl 12.01.09, 01:45
        W Urogenie nigdy nie spotkałem się z problemem terminów...
        Płacisz wymagasz. Czasem byłem umawiany w ten sam dzień w który dzwoniłem.
    • Gość: ela Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.04.08, 09:44
      nam tez polecano Pietrusa. Nawet w provicie ginekolog polecał wlasnie pietruse
    • Gość: gagina Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centrum.gliwice.pl 29.05.08, 09:07
      nie zastanawiaj się dłużej i idź do Provity, tam są prawdziwi specjaliści a nie naciągacze. Przygotuj sie na długie terminy ale to tylko świadczy o klasie przychodni. Zależy z jakim problemem tam pójdziesz ale przeszłam chyba wszystkich w Provicie i mogę mieć małe zastrzeżenia tylko do Ogrodnika. Z pełnym zaufaniem się tam zapisz i nie marnuj dłużej czasu
      • siwa601 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.08, 17:49
        Na 5,06 M jest umówiony do dr Pliszki.
        • siwa601 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.08, 09:28
          Niegdy w życia UROGEN-strata czasu i kasy dużej kasy.
          • ola89katowice1 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 19:55
            UROGEN jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Dzięki podjętemu leczeniu w UROGENIE mam z mężem bliźnięta!!!!!!!!
            Piękne i zdrowe. Dziękuję za to Panu doktorowi!!!!!!!!!!!!Jest drogo ale porządnie.
          • Gość: Andrea1000 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.59.241.* 10.12.08, 14:07
            A ja polecam urogen.Co z tego, że jest tam drogo? Chodzą ci, których na to stać.
            Nie stać was to idźcie do innego urologa czy też androloga a nie wyżywajcie się
            na człowieku,który ma wysokie ceny i wysoki poziom leczenia.Ja i moja żona nie
            mogliśmy mieć dzieci więc zdecydowaliśmy się na leczenie, żona leczyła się w
            Krakowie a ja u dr Letkiewicza. Potem inseminacja i żona nareszcie zaszła w
            ciążę. W Krakowie nie
            mogli się nadziwić, że moje nasienie jest czyste biologicznie.Powiedzieli mi że
            Jestem
            pacjentem wyleczonym perfekcyjnie z przewlekłych stanów zapalnych.Bo
            przeważnie u innych mężczyzn nasienie jest bardzo zanieczyszczone tzn stany
            bakteryjne, grzybicze albo wirusowe utrudniają zapłodnienie albo je
            uniemożliwiają. Dr Letkiewicz jako jedyny lekarz przygotował mnie perfekcyjnie,
            bo inni nie mogli mnie wyleczyć.Gorąco polecam. Współpracuje z ludźmi
            wysoce wykształconymi mam tu na myśli profesorów,którzy jak sądzicie za kupę lat
            nauki
            nie będą przyjmować za pół darmo, czego wy oczekujecie?Wysoki poziom leczenia
            wysokie ceny tak jest na całym świecie
            • rihard2 Re: Tylko Urogen 11.12.08, 15:49
              Ludzie Polecam. Byłem w Urogenie. Leczy tam świetny specjalista, jest drogi ale
              świetnie wykonał replastykę prącia po mistrzowsku!!! Wcześniej pewien urolog
              chirurg wykonał mi źle plastykę prącia,okaleczył mnie. Byłem załamany. Ale na
              szczęście trafiłem do dr Letkiewicza do Urogenu. Dr Letkiewicz wykonał
              majstersztyk. Ma złote ręce.Polecam wszystkim, którzy mają tego rodzaju problemy.
            • Gość: anna Re: Urogen polecam IP: 212.59.241.* 12.12.08, 10:59
              Ja również przyłączam się do opinii kolegi. w urogenie znaleźć można
              profesjonalne podejście medyczne.Do pacjenta podchodzi się jak do człowieka a
              nie jak do przedmiotu badań. pacjent jest poddawany wielu badaniom, bardzo
              zresztą dokładnym. ja zostałam wyleczona i bardzo sobie chwalę dr Letkiewicza.
              ten człowiek nie tylko pomaga chorym ale i potrzebującym. brał udział w akcjach
              charytatywnych na rzecz dzieci specjalnej troski i sztucznego serca w Zabrzu.
              Tak więc pani siwa i inni oszuści, którzy wypisują złe rzeczy na pana doktora to
              oszuści i zazdrośnicy albo konkurencja.Ludzie nie wierzcie w te
              oszczerstwa.tych ludzi powinno podać się do sądu.każdy anonimowo może oblać
              drugiego błotem. Jestem ciekawa czy te osoby miałyby odwagę ujawnić się?
      • Gość: gagina Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.anonymouse.org 12.01.09, 01:58
        Faktycznie przekonałam się jednak do Urogenu. Suma Sumarum zostawiliśmy tam z
        mężem mniej kasy niż w innych przychodniach gdzie tylko cyckali $! W końcu
        problem mojego męża został rozwiązany przez dr Letkiewicza. Dlatego teraz jednak
        polecam Urogen.
        • Gość: Tom Urogen polecam...omijać szerokim łukiem IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 07:45
          Wpisy dotyczące Urogenu to SPAM!!!
          Tak jak w wątku "Polecam urogen" chwali to miejsce tylko jedna, ta
          sama osoba.
          Urogenu NIE POLECAM.
          • Gość: RADEK to nie spam IP: 212.59.241.* 05.02.09, 16:20
            to nie spam tu jest wiele autentycznych opinii bo są różne adresy ip.
            ja w te brednie nie wierzę na temat złch opinii, że Letkiewicz to oszust.
            jestem jego pacjentem od wielu lat i nigdy nie przyłapałem go na żadnym
            oszustwie. zawsze dostaję specyfikacje usług i rachunki podbite pieczątkami.
            nigdy nie zdarzyło mi się, że mnie oszukano w urogenie.
    • ola89katowice1 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 20:00
      siwa601 napisała:

> Dziewczyny umówiłam męża do urologa do Tarnowskich Gór do UROGENU,
      > jednak weszłam na naszego bociana i tak tyle negatywów że szek na
      > tego lekarza.Myśle czy nie isć do Provity w katowicach czy znacie
      > tam kogoś.Chyba że macie godnego polecenia innego lekarza z okolic
      > Katowic czy Bytomia.
      >
      Ale... jak to??? Z tego co mi wiadomo to przecież Urogen zajmuje się innymi
      problemami (wyłącznie facetów), a nie doprowadzaniem do zapłodnień tak jak
      Provita. Więc mylisz pojęcia siwa601
    • gocha500 Re:tylko provita!!!!! 28.11.08, 22:00
      nie ma chyba lepszej kliniki!!!!no ioczywiscie dr biernat,manka lub
      gretka(ale ona malomowny i wydaje sie byc niemilo odpychajacy przez
      to ale to ponoc tylko pozory)
    • rihard2 Re: Urogen polecam 11.12.08, 16:05
      W urogenie przeprowadzają na światowym poziomie badania w różnym kierunku. To
      fakt,że jest drogo ale jakość usług jest na wysokim poziomie, wiem bo sam się
      leczę u dr Letkiewicza. Bada bardzo szczegółowo i wnikliwie dlatego
      zaleca wykonanie tylu badań.Po trzech miesiącach leczenia czułem się bardzo
      dobrze, dolegliwości minęły a poza tym przeprowadza świetną plastykę prącia. Sam
      się poddałem temu zabiegowi.To co wykonał dr Lekiewicz to majstersztyk. Provita
      ma konkurencje więc musi dokopać dr Letkiewiczowi.A wszyscy ci, których nie stać
      na leczenie w Urogenie nie mogą tego znieść i oskarżają porządnego człowieka.
      • Gość: siwa601 Re: Urogen polecam IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.08, 21:53
        Byliśmy z mężem w Urogenie bo to najbliższy urolog naszego miejsca
        zamieszkania a w Prowicie jak pamiętam trzeba było czekać ponad
        miesiąc. Chcieliśmy zaoszczędzić na czasie i dlatego poszliśmy tam.
        Może i ten lekarz jest ok, ale z nas zdarł tylko kasę i rzeczy które
        nam powiedział nie znalazły potwierdzenia u innych specjalistów i w
        kolejnych wynikach badań.
        Nie mylę pojęć i wiem że Urogen to nie Prowita jeśli chodzi o
        leczenie. Mój mąż miał pójść po prostu się przebadać ponieważ jeden
        wynik wyszedł żle. Ja leczę się w Provicie, i jak pisałam wcześniej
        poszliśmy do Urogenu po tam wizyta była już na drugi dzień.
        • Gość: Taki jeden Z urogenem musi być juz naprawdę źle IP: *.gprs.plus.pl 21.12.08, 22:20
          skoro tyle nowych pozytywnych wpisów pojawia się na forum.
          I co śmieszne, są to wpisy osób- rodzina, pracownik?, które
          stworzyły konto tylko dlatego aby móc cos pozytywnego nt. tego
          gabinetu wpisać.
          I po co, żeby jako zalogowani stac sie bardziej wiarygodnymi?
          Letkiewicz to żaden wielki specjalista, ceny ma wyższe niż w Wawie a
          poziom wiedzy taki sobie.
          Zresztą mnóstwo negatywnych opinii, choćby na Bocianie, powinno dać
          niedoszłym pacjentom wiele do myślenia.
          • Gość: Leszek Re: Z urogenem musi być juz naprawdę źle IP: *.telpol.net.pl 12.01.09, 01:37
            Mnie się wydaje że ktoś z premedytacją obrabia dupe temu lekarzowi. Chodziłem
            swego czasu do Urogenu na zabiegi i konsultacje i mogę stwierdzić iż jest to
            profesjonalna placówka.
        • Gość: Sylka Re: Urogen polecam IP: *.telpol.net.pl 12.01.09, 01:43
          No to fakt, tanio w Urogenie nie jest, ale masz przynajmniej pewność, że twój
          mąż znalazł się w dobrych rękach smile Wiem bo sami przechodziliśmy z mężem przez
          różne lecznice których nie polecam z różnych wzgledów np "Provita". Dopiero
          porządnie mojego męża wyleczył z paskudnej infekcji Pan Doktor Letkiewicz
          właśnie w Urogenie. Gdzie indziej tylko z nas kasę ściągali.
          • Gość: krzysiekk99 Urogen = Zagrozenie IP: 67.159.44.* 30.01.09, 00:01
            Uwaga, przeczytajcie watek www.stulejka.com/phpBB/viewtopic.php?t=5099

Okazuje sie Letkiewicz to czlowiek od ktorego trzeba sie trzymac z daleka.
            • Gość: Radekk Re: urogen IP: 212.59.241.* 05.02.09, 17:33
              Jeżeli taka krzywda cię tam spotkała to dlaczego nic z tym nie zrobiłeś albo
              ktoś tu robi niezłą negatywną furorę dla tego lekarza? Myślę, że gdyby była to
              ewidentna wina w rozpoznaniu twojego schorzenia to nie zostawiłbyś tego tylko na
              forum. Wytoczyłbyś mu sprawę. Widocznie sam wiesz, że to co piszesz to nie do
              końca jest prawdą.
              • Gość: gammad Re: urogen IP: 82.177.50.* 08.02.09, 16:41
                wytoczyłbym sprawe- fajnie, jestem po operacji,mam powiklania i nie
                wychodze z domu a tuproponujesz cwaniaku mi sie procesować. szansa
                na wygranie w sprawie z lekarzem jest minimalna, żeby wnieść sprawe
                nalezy porobić kilkaopłat a ja jestem bez grosza przez tego pana.
                łatwo Ci się mowi, zobaczymy jak kiedys zachorujesz...
    • Gość: SuperMan Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telpol.net.pl 12.01.09, 01:52
      SIWA601 CO TY PISZESZ????? smile Przecież Urogen ma inna specjalizacje niż Provita
      ? Cosik ci się pomyliło. Ja chodzę do Letkiewicza i sobie bardzo chwalę. Moja
      żona też widzi poprawę wink
      • Gość: siwa601 Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 19:28
        Wiem czym zajmuje się Urogen a czym Prowita!!! Jak poczytasz
        poprzednie posty to zauważysz że chodzi mi o UROLOGA!!! którego
        potrzebował mój mąż. W Prowicie leczę się ja i tam też przyjmuje
        urolog ale czeka się bardzo długo, a w Urogenie z dnia na dzień jest
        wizyta. Dlatego moje pytanie brzmiało Urogen czy Provita, i chodziło
        cały czas o Urologa. Mam nadzieję że teraz rozumiesz SuperMan!!!
    • Gość: ulllla Re: Urogen czy Provita------PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.14, 09:01
      Zdecydowanie Urogen. Ten lekarz naprawdę zna się na rzeczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka