justmaga 19.05.08, 16:54 dziewczyny ( bo szczesliwiec pewnie nie ma pojecia ) jak pracuje na noce i chce sie rano potestowac troche to chyba mocz po nocy nie jest dobry..? Bo pzreciez cala noc pije... ?? No wszysko pod gorke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesliwiec Re: to i ja sie zapytam 19.05.08, 18:03 Pewnie , że szcześliwiec nie wie ale niedługo się dowie bo dziewczyny-fachowcy przyjdą z pomocą. Ale musiałaś tak głośno mówić ,że "...pewnie nie mam pojęcia"? Odpowiedz Link
justmaga do szczesliwca.. 19.05.08, 18:09 alez nasze slonce forumowe bardzo pzrepraszam.. tak sobie tylko pomyslalam,ze nigdy pewnie testu ciazowego nie robiles.. Odpowiedz Link
szczesliwiec Dziewczyny czekamy na Wasze odpowiedzi;-}}} 19.05.08, 18:18 Nie no przecież sie nie obraziłem.To taki żarcik.Testu nie robiłem to fakt ale może czytałem o tym? Nie! Też nie czytałem ale napewno już niedługo poczytam i wtedy już będę miał pojęcie. Dziewczyny do dzieła , czekamy na odpowiedzi i rady. Odpowiedz Link
bushko Re: Dziewczyny czekamy na Wasze odpowiedzi;-}}} 19.05.08, 18:31 A musisz całą noc pić??? Uff jak to zabrzmiało) Rozumiem, że chodzi o test ciążowy... Myślę, że wystarczy ograniczyć płyny, tzn najpierw siku a potem ze 3 godz nie pić i wtedy za te 3 godziny np o 6 rano już powinno być ok. To chodzi o stęzenie hormonu w moczu i podobno rano jest go najwięcej... to tak na chłopski rozum Bushko. Odpowiedz Link
szczesliwiec ..chłopski rozum ;-}}} 19.05.08, 18:35 ...to tak na chłopski rozum powiadasz Bushko ???? Hmmm. Ja zrozumiałem. Odpowiedz Link
mjulka Re: ..chłopski rozum ;-}}} 19.05.08, 22:00 a mnie się wydaje, że mówi się o wysokim stężeniu rano nie dlatego, że jest RANO, a raczej z powodu nieoddawania moczu i nie picia przez kilka ładnych godzin. Ale to tylko takei moje domniemania... Ja bym w takim przypadku jak Twój Justka testowała hmmmm....wtedy gdy budzisz się ze snu "regeneracyjnego". Czyli, jeśli nocki odsypasz w dzień, to testuj po południu A jak znam siebie i swoje testowe zapędy, testowałabym 3 x dziennie Tobie życzę jednego testa i to najlepiej takiego z dwoma krechami! P. S. A czy to już Twój czas na testowanie? Odpowiedz Link
justmaga Re: ..chłopski rozum ;-}}} 20.05.08, 10:55 a nie.. ale skrupulatnie obliczone,ze mi akurat miedzy nockami wypadnie... bo najwczesniej w sobote ... Odpowiedz Link