Gość: Anka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.06.08, 10:27 Wybieramy sie z mezem na pierwsza wizytę do Ferti Med w Bielsku- Bialej.Bardzo proszę o opinie na temat tej kliniki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłam Re: Nieplaodność - Ferti Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:22 Byłam tylko raz w tej klinice z mężem. wspominam bardzo milo . Wszystkiego można się dowiedzieć, nie wyliczają Wam czasu. Możecie pytać o wszystko. ja na drugą pójdę dopiero za jakis czas ponieważ z inicjatywy Pani doktor musiałam zrobić laparoskopie żeby zdiagnozować niepłodność. czy nie ma jakichś zrostów itp. a było takie podejrzenie. na szczęście wyszło że jest wszystko ok a ja czekam na okres i wtedy pójdę na kolejną wizytę. Jest tam bardzo miło, przyjemnie i dyskretnie. Wchodzi się do gabinetu z mężem , przedstawia sytuację, po czym Doktor zabiera Cię do drugiego pomieszczenia i wykonuje badanie ginekologiczne. Po pierwszej wizycie najprawdopodobniej dostaniesz również skierowanie na badania hormonalne między 3 a 5 dniem cyklu. są to dość kosztowne badania ale wszędzie się za nie płaci więc trzeba skubnąć z wypłaty. to tyle jak masz jakieś pytania to pisz. Pozdrawiam, powodzenia. Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Nieplaodność - Ferti Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:54 Leczyłam się w tej Klinice parę miesięcy, faktycznie jest bardzo miło, ale Pani doktor chyba nie lubi jak się jej zadaje jakiekolwiek pytania, bo zawsze zmienia temat. Ponadto wydaje mi się, że chce wyciągnąć z desperowanych małżeństw jak najwięcej pieniędzy, a nie osiągnąć cel. Obecnie zmieniłam klinike Odpowiedz Link
Gość: inka Re: Nieplaodność - Ferti Med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:27 zgadzam się z tą opinią. Odpowiedz Link
Gość: Gość Re: Nieplaodność - Ferti Med IP: *.146.134.172.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 19:39 Zdacydowanie nie polecam, lepiej od razu wybrać sie do Katowic. Pani doktor bardzo nieuprzejma,nigdy nie ma czasu, wizyty odbywają się na stojącą a ostatnio dowiedziałam się że bedą leczyć tylko i wyłacznie in vitro. Nastawienie tylko i wyłacznie na zarabianie pieniędzy, a nie dobro pacjenta. Odpowiedz Link