uccellino 15.07.08, 20:48 Bo się doliczyć nie mogę i nie wiem czy normy bhp w zakresie powierzchni na osobę spełnione... Moni.qa, Justmaga i Aneta - to wiem. Bushko? Wychynęłaś? Keegan? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 20:53 Ja utknęłam... jedna noga w dole a drugą ryję na górze... i ani w te ani we wte... Pewnie wyjde z doła za parę tygodni jak wszystko z działką załatwię... ale wtedy z @ będzie kolejny dół... az do Chin... Bushko... Odpowiedz Link
uccellino Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 20:56 No to ja nie wiem. Musi Szefowa zadecydowac, czy jest tam dla ciebie miejsce... A jak Ziemek? Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:00 Jaki Ziemek...? Aaaaaaa Ziemek, chyba pisałam Ci, że jutro się spotykamy o 18.30.... I zobaczymy co dalej... A za sama umowę przedwstepna u notariusza takie zdzierstwo, że na iui by starczyło ;-((( Odpowiedz Link
uccellino Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:05 > Jaki Ziemek...? Aaaaaaa Ziemek, chyba pisałam Ci, że jutro się > spotykamy o 18.30.... Aaaa jutro - zdawało mię się, że dziś. > umowę > przedwstepna u notariusza takie zdzierstwo, że na iui by starczyło Przedwstępna u notariusza? My się nie zdecydowaliśmy... Przedwstępna normalnie, na kolanie ) Jak mi mąż niedawno proponował pójście na koncert za 120 PLN, to mu powiedziałam: "dziękuję, wolę sobie cykl zmonitorować" ;-PPP Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:18 Też się nad tym zastanawiam, ale jak pomyslę, że do tego świstka mam jeszcze zapłacic 10% wartości to mi się słabo robi, że coś źle będzie albo coś... te 10% to na ivf starczy (ale ja nie ide na ivf... zapomniałam.... Bushko... Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:05 ja w studni na dnie placze.... (( Odpowiedz Link
uccellino Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:07 Aniele! Ty jesteś dziś posiadaczką wątku dziennego, rozchmurz się :- ))) Jak Ty tam wpadłaś? Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:29 A Justmaga... rzeczywiście siedzisz ciut poniżej... a weźże kobieto złap mnie za rękę i wdrapuj się na górę... ja się tak zaklinowałam, że jako drabinka mogę służyć... No śmiało.... dla mnie miejsce na dole zrobisz... Bushko... Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:59 ja tak nisko siedze,ze nijak Cie nie dosiegne... moze jak jeszcze poplacze to sie na wodzie uniose.. ?? Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:16 Wiesz co zaraz się zsunę głębiej... bo już czuję, że mnie wciąga... a jak obie popłaczemy to może szybciej na tej wodzie się uniesiemy... co nie...??? Masz chociaż jakąs flaszkę...??? Bushko... Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:18 oj nie... alkohol jesz cze mi dodaje depresji... wlasnie sie dowiedzialam,ze zabil sie moj kolega.... (((((( Odpowiedz Link
mjulka Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:22 Rany Boskie, byam pewna, że to jakiś smętny wątek, a w tym dole tak wesoło, że chyba zaraz sama wskoczę No po co Was wyciągać? Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:29 Mjulka mi wesolo nie jest... ( Odpowiedz Link
mjulka Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:31 Justmaga, przepraszam wiem Tak tylko uśmiechnęłam się pod nosem na Wasze dołowe przepychanki Mogę Cię jakoś pocieszyć? wiem, głupie pytanie....ale spać się nie wybieram, więc będę na posterunku...dawaj znaki dymne, to choć swoim towarzytwem Cię wesprę Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:33 wiem wiem... ja poki co tez posiedze przy kompie... Moj na noc do pracy polazl i nawet nie mam sie do kogo przytulic... Odpowiedz Link
mjulka Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:35 ja też w samotności wieczór spędzam, jak większość wieczorów zresztą bo skoro my tu tak szczerze...i dołująco, to ja ze swoim W nawet nie mieszkam...buuuuuuu ;-( Odpowiedz Link
justmaga Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:51 ojej... to strasznie mi przykro... pewnie macie powody .. ale mimo wszytsko to zle jak sie wieczorem nie ma do kogo w tulic... albo kopnac,zeby nie chrapal... Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 23:38 No nie moge pustka mi się wysłała...;-((( Mjulka to nie może tak być... musicie to zmienić!!! To jest niezdrowe!!! No jak tak można??? Nie, nie, nie... Bushko... Odpowiedz Link
mjulka Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 23:45 bushko napisała: > Mjulka to nie może tak być... musicie to zmienić!!! To jest > niezdrowe!!! No jak tak można??? Nie, nie, nie... No nie sądzisz chyba, że my tak z własnego wyboru Nad zmianą pracujemy! Odpowiedz Link
mjulka asica:) 15.07.08, 22:35 przecież nikt Cię nie wyrzuca nie martw się żabko na zapas Odpowiedz Link
kalahora Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:26 ja w szpagacie. próbuję nie wryć się za głęboko ale złe do mnie idzie, więc jak się wczuję to wymiękam. Odpowiedz Link
uccellino Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:30 Kalahoraaaa... A Ty tam skąd??? Nie ma tyle miejsca w dole! Sio! Sio! Mmjuuulkaa, pomocy, one wyjść nie chcą ;-(( Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:33 Kalahora, to Ty mnie tak zablokowałaś!!!! Ten Twój szpagat!!! A zastanawiałam się co mnie uwiera... Bushko... Odpowiedz Link
kalahora Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:40 obawiam się że w niedługim czasie przyjdzie mi wymeldować się z Misji... teraz kiedy otworzyłam się trochę i poczułam ze jestem u siebie. nie chce przesądzać, ale jak wspominałam: Uccellino miała rację. na razie oddelegowałam M do rodziców, więc przez niepokalane poczęcie nie zajdę. obawiam się jednak że moje posunięcie nie skłoni M do uznania moich priorytetów, stąd dół jak na moim zdjęciu. Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 21:58 No nie... Ty chcesz mnie do reszty wdeptac w tę dziurę...;-(((((((( Odpowiedz Link
mjulka Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:20 Uccellino, już je wykurzyłam do wątku gmailomania, Ciebie też zapraszam Odpowiedz Link
asica.p Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 15.07.08, 22:31 to teraz ja mam dol jak czarna d....bo zapewne mnie stad wykurzycie.to ze nie staram sie akurat teraz nie znaczy ze starac sie nie bede... Odpowiedz Link
keegan Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 16.07.08, 07:07 ja się melduję dopiero dzisiaj i oczywiście z tego doła... choć jest już troszeczkę jakby lepiej... Odpowiedz Link
dottie001 Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 16.07.08, 08:35 Kochane, dla Wszystkich Was co siedzą w dole, ku pokrzepieniu serc.. w temacie samego dołu doła uwaga, leaaaaaaaaaaaaaci: "Szara komórka przypadkowo znalazła się w mózgu mężczyzny. Wszędzie ciemno, pusto, ani śladu życia. - Huhu! - woła komórka. Żadnej odpowiedzi. - Huhu! - woła ponownie. Wtem, zjawia się inna szara komórka i pyta: - Zwariowałaś? Co tu robisz całkiem sama? Chodź, wszystkie jesteśmy na dole!" pozdrawiam Was słonecznie! i do najciemniejszego dołu wpadają promyczki słonka! Odpowiedz Link
mjaronczyk Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 16.07.08, 08:57 Ja też się melduje. Wczoraj załapałam tak koszmarnego doła że całe życie wydało mi się czarne i bez promyka nadziei na polepszenie beznadziejności. Dziś jest troszeńke lepiej ale do wyjścia z doła jeszcze daleko Gosia Odpowiedz Link
bushko Re: Kto siedzi w dole - meldować się!!! 16.07.08, 10:28 Ja też siedzę w dole... i zamierzam tu zostać jeszcze długo.... ale dobry skutek będzie taki, że wszystkie inne z tego doła wykopię... Mam nastrój na samotność... Już wyłazić z tego doła!!! Czuję, że później wpadnie do mnie M na samiusieńkie dno.... Bushko... Odpowiedz Link