asica.p Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 00:25 miejcie sie dobrze i jakies zdjecia na gmaila podrzuccie) Uccellino jak sie czujesz? Odpowiedz Link
agnese_zb Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 06:58 witam się z rana dziewczyny, zaraz trzeba wyjść z domu teraz kawka jak zwykle z rana i chwilka na Misji udanego sabatu Odpowiedz Link
agnese_zb Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 07:10 Wczoraj już nie było mnie na forum bo braciszek przyjechał w odwiedziny. A widziałam że wczoraj planowałyście jakieś małe pijaństwo. Ja czekam na @ /przyjdzie na pewno, już to czuję/ i chętnie się do was przyłączę. W winko też się muszę zaopatrzyć, bo ostatnio stojak wyczyściłam. Zostało jedno hihi. Nad endo pracuję, czerwonym winkiem się wspomagając a tu nic. Jeszcze miesiąc lub dwa i zabieramy się za konkretne badania. Na razie to odkładaliśmy, bo jak mówił lekaż, w ciąży byłam więc raczej jest wszystko ok. -------- Aniołek 01.2008 /jak zrobić żeby się to pojawiały pod każdym moim postem?/ Odpowiedz Link
keegan Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 07:16 ja też powinnam czerwone wino pić bo mam kiepskie endo ale ja nie lubię wina ( Odpowiedz Link
keegan Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 07:04 witam porannie, ja jal zwykle już w biurze, ledwo widze na oczy, na biurku milion papierów z dnia wczorajszego, czyli dzień jak codzień... co się obrobię danego dnia do 15:00 (bo kończę o 15:45) to i tak nie mam znaczenia bo na następny dzień rano mam biurko całe zawalone a tak sobie musiałam ponarzekać Dziewczyny udanego spotkania!!! też bym chciała fotki zobaczyć tylko nie wiadomo czy Uccellino się zgodzi Zosienta, Słońce cały czas myślę o Tobie i groszku. Agnese jak u Ciebie? Podtrzymujesz decyzję i nie testujesz? Odpowiedz Link
agnese_zb Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 07:16 jeszcze szybko odpiszę i uciekam już nie testuję, bo już czuję że @ przyjdzie. Brzuch boli jak na nią i piersi zmalały. Wiem że przyjdzie, szkoda mi kasy i bawić się w testy. Gdybym jakieś przeczucia miała to może. Ale nic nie czuję. Już bym chciała żeby przyszła, najgorsze to czekanie. Miłego dnia dziewczyny. Do później. Zosiu przytulam Cię. Będzie dobrze. Życzę z całego serca. Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 07:42 Witam U mnie 2dc, @ przyszla wczoraj idealnie, 26dc.. Ale dzis spotkanko!)) Do zobaczenia... Odpowiedz Link
keegan Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 08:00 Chealsyka to ja i tak zazdroszczę Ci tak krótkich cykli, to jest myślę plus przy staraniach, zresztą Wiesz Mam nadzieję, że będziecie robić zdjęcia na spotkaniu? Jeżeli tak to podpytaj Uccellino czy się zgadza żeby je na gmaila wysłać Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 08:19 Witam, Bawcie się dobrze Czekamy na relację, wszystkim udanego dnia! Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 08:33 Cześć Kobietki, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać i porozmawiać na żywo Jesteście jedynymi osobami, z którymi na te wszystkie tematy "rozmawiam". Oczywiście rozmawiam też z mężem, z siostrą czy psiapsiółką, ale nikt nie zrozumie tego co czuję tak jak Wy Życzę udanego sabatu, a tym co zostały w PL życzę miłego dnia i specjalna dedykacja dla Keegan - niech dzień w pracy szybko przelatuje a z papierami z biurka przejdź się parę razy koło niszczarki i niech "niechcący" tam wpadną)) Odpowiedz Link
keegan Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 10:45 Anetko, spotkanie we wrześniu, pamiętasz? W wracając do papierów to u mnie jest tak, ktoś zdejumje z faksów te świństwa i pyta kto to weźmie a ja zawsze mówię: NISZCZARKA Odpowiedz Link
keegan Re: keegan, agnese_zb 24.07.08, 10:26 Zosieńko, nie ma za co... Napisz wyniki bety jak będziesz miała. Odpowiedz Link
martucha90 do agnese_zb 24.07.08, 10:22 agnese_zb napisała: > /jak zrobić żeby się to pojawiały pod każdym moim postem?/ Jak sie zologujesz, to widać Twój login po prawej stronie u góry. A obok loginu masz: Ustawienia | Wyloguj się. Kilkasz w Ustawienia i patrzysz na prawo, tam jest miesjce do wpisania sygnaturki. Żeby zaczęła się pojawiać pdo każdym postem, to jeszcze musisz się wylogować i zalogować z powrotem. powodzenia ) Londynianki, inne UK-anki i przyjezdne: udanego sabatu!!! ) Odpowiedz Link
uccellino :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:25 Melduje, ze nie dojade dzis do Londynu, juz dzwonilam do Magdy, niestety nie mam numeru do Chealsyki, ale dziewczyny i tak pewnie spotkaja sie we dwie... Powod? Wczoraj wieczorem zlapal mnie bardzo silny skurcz w gornej czesci plecow, tak miedzy szyja a lopatka. Mam tam kawalek miesnia twardego jak kamien i jecze z bolu przy kazdym ruchu... (( Kurde, akurat teraz! I to tak calkiem bez powodu - przeskoczylo mi cos w plecach i zostala taka szpila... Magda, sorki jeszcze raz - mam nadzieje, ze wykorzystasz swoj wolny dzien na odpoczynek i hodowanie Froszka )) A ja zaluje mocno. Zaraz lece do Bootsa po jakas masc rozgrzewajaco-przeciwbolowa, biore troche apapu. Boli... Odpowiedz Link
keegan Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:27 Łee, to nie fajnie Kup tą maść i może jakiś masaż niech M Ci zrobi? Odpowiedz Link
martucha90 Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:29 O matko Uccellino! Przecież Ty byłaś organizatorką tego spotkania... Uuuu, niefajnie ;-(((((( Odpowiedz Link
uccellino Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:30 No on mi robil i w nocy i rano, ale cholerstwo mocno trzyma. Ja to licze, ze do soboty bede lepsza i pojade do tego Ladka, tyle ze nie wiadomo, czy dziewczyny mialyby dla mnie jeszcze raz czas... No zobaczmy. Mielismy z malzem dluga dyskusje rano czy jechac czy nie jechac i wyszlo nam, ze nie bedziemy szarzowac, bo przeciez jeszcze bierzemy pod uwage, ze moge byc zamrowkowana ) wiec moze lepiej na sile sie nie torturowac... Odpowiedz Link
keegan Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:43 masaż i maść to przez dwa dni conajmniej, to akurat do soboty powinno minąć Odpowiedz Link
justmaga Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:29 no to juz sama nie wiem ,moze lepiej w sobote?? Przyjechalabys?? Bilety tansze ) Odpowiedz Link
uccellino Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:32 Mysle, ze przyjade, ale mowilas, ze nie wiesz, jak z robota...? Wiesz, glupio mi, ze wzielas day off, a ja tu jakas idiotyczna przypadlosc mam... Odpowiedz Link
justmaga Re: :-((((((((((((((((( 24.07.08, 10:35 eee tam,swojego bolu nie przeskoczysz. Sobota-sprawdzilam moze byc jak dla mnie. Tylko jak chaelasyka??? Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 11:06 ((( oeje a ja mam nawet dzis aparat... W sobote nie moge, bo jedziemy do Portsmouth, juz dawno planowany wypad ze znajomymi. Kiedy nast raz? Odpowiedz Link
justmaga Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 11:37 Hmm My to sie i tak spotkamy bo ja w Londynie bywam.... Ale bym sie chciala z Uccellino spotac... A i dzis i w sobote to nie dam rady... A moze bys mi przyslala na mojego gmaila swoj nr telefonu?? To bysmy sie jakos zgadaly... Odpowiedz Link
uccellino Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 11:49 To co, Ty i ja w sobote? Sorry, Chelsea... Magda, kupilam Deep Heat, ale plastry rozgrzewajace, nie masc. Oprocz tego Voltaren Emulgel - tu sie nazywa Voltarol Pain-eze. Odpowiedz Link
justmaga Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 11:53 No to w sobote.. Nawet lepiej bo po wyplacie bede ) Plastry sa ok a Voltaren jest bardzo dobry,powinien pomoc. Pewnie wieje nad mozrem?? U nas jest goraca ale jak staniesz w pzrecieagu.... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 11:55 Ojej dziewczynki ale szkoda,ze wam spotkanie nie wyszlo ( A dla Uccelino duzo zdrowka i zeby szybko bol przeszedl!!!!! A spotkanie nas wszystkich we wrzesniu wiec dziewczynki DO WRZESNIA Odpowiedz Link
kasia.kul Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 12:13 Ucellinko duuuuuużo zdrowia, wiem co to znaczy bo miałam 2 razy coś takiego nawet głową nie można ruszyć bo od razu cała łopatka i plecy przeszywa ból Zdrowia Odpowiedz Link
uccellino Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 12:29 No wlasnie tak mam Tzn. w niektorych kirunkach moge, ale w innych nie. Odpowiedz Link
uccellino Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 12:31 > W sobote nie moge, bo jedziemy do Portsmouth, juz dawno planowany > wypad ze znajomymi. A w Portsmouth bedziesz do niedzieli czy tylko w sobote? Bo ja w sumie moglabym tam podjechac, nie jest daleko... Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 19:29 Uccellino, w P. bede tylko w sobote, taki wypad samochodem i to nie naszym wiec nie bede miec wplywu gdzie jedziemy... kurcze szkoda ze nam sie dzis nie udalo zobaczyc. Mam nadzieje ze masz sie lepiej. Justmaga, mozesz zawsze do mnie pisac na klasie pozdrowka. Odpowiedz Link
agnese_zb Re: 24. lipca za londynski sabat :-)))) 24.07.08, 20:40 Dzisiaj też tu pusto. Ja dziewczyny skręcam się z bólu. Od połowy dnia boli mnie brzuch i plecy. Już jadłam i nospe i apap, ale mało to pomaga. @ nie mam, troche to dziwne, bo zawsze mnie brzuch bolał w 1 lub 2 dniu, a teraz mam tak od wczoraj. Boję się testować i rozczarować, nastawiam się raczej że to na @ tak boli. Najlepiej jak leżę, a jeszcze muszę się pakować. Jutro po pracy wyjeżdżamy na weekend do rodzinki w Podkarpackie. Uccellino Ty też biedactwo cierpisz. Wracaj prędko do zdrówka. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: agnese_zb 24.07.08, 20:46 mnie brzuch tak mocno bolał właśnie gdy byłam w ciąży, okresu nie było i przez myśl mi nawet nie przeszło wtedy, że to może być ciąża. Może zanim zaczniesz łykać te wszystkie prochy p.bólowe zrób test? Odpowiedz Link
martucha90 Re: agnese_zb 24.07.08, 21:21 Zrób agnese, może złapałaś groszka z otwartej puszki? Odpowiedz Link
agnese_zb Re: agnese_zb 24.07.08, 22:37 to co dziewczyny, chyba jutro kupię test. Zwalniam się godzine z pracy. Zanim wyjedziemy napiszę wam jak wyszło. Tak ok 15:30 powinnam dać znać. Chyba że wcześniej przyjdzie @ to też dam znać. Ja wzięłam tylko 1 apap, wiem, że można w ciąży no i nospe. Odpowiedz Link