justmaga 02.08.08, 10:46 366.1 Huuuuurrrraaaaaaa Gratulacje Uniello * Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justmaga Re: Beta Uccellino ! 02.08.08, 10:50 no i z mojego powodu tak pozno bo dostalam sms a mialam napisac na Misji ale telefon lezal szczesliwy w drugim pokoju a potem wrocil M z parcy i nawet w tamtym kirunku nie spojzralam. Bije sie w piers. (ale lekko ,bo boli) Odpowiedz Link
kajaxsx do Uccelino 02.08.08, 14:05 Uceelino, tak się cieszę, gratuluję Ci z calego serca. A widzisz jednak statystyki nie kłamią Sciskam. Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Beta Uccellino ! 03.08.08, 11:52 Mi sie snila Uccellino, jak biega z wynikiem bety po lace Wzruszajace. Byla taka radosna Odpowiedz Link
uccellino Re: Beta Uccellino ! 03.08.08, 19:42 > Mi sie snila Uccellino, jak biega z wynikiem bety po lace > Wzruszajace. Byla taka radosna Że latam z kartką, która powiewa na wietrze?? Bałabym się, że ja zgubię ) Z tą radością to masz rację, ja trochę nie chcę jej całej tu na Misji okazywać, ale rozpiera mnie. Odpowiedz Link
bushko Re: Beta Uccellino ! 03.08.08, 20:14 Gratulacje Uccellino... Przyznam, ze troche mialam watpliwosci czy to nie po pregnylu, ale tylko troche.... baaaaardzo sie ciesze;-DDDD Kochana, trzymaj sie... Bushko... Odpowiedz Link
uccellino Re: Beta Uccellino ! 03.08.08, 20:17 Testowałam 15 dni po iui i 17 po pregnylu... Odpowiedz Link