bushko 12.08.08, 12:21 Niech się tutaj wpisze. Wiem, że Rewolka, ok. Zrobi się. Kto jeszcze? Tylko napisz co mam o Tobie napisać, lub wrzuć link.... bo rzeczywiście dosyć dawno się pojawiłaś...)) A ja gapa nie ogarniam.... Bushko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewolka404 Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 12.08.08, 12:28 nie Ty gapa, tylko ja wtedy się nie zapisałam, bo byłam krótko i nie wiedziałam, czy się będę odzywać czy nie...ale że zostałam to czas się przedstawić po raz kolejny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=81455166&a=81868773 Odpowiedz Link
bushko Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 12.08.08, 12:34 Ooo dzięki, poczekam jeszcze, może ktoś jeszcze zechce... Bushko... Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 12.08.08, 12:31 wynika z tego, że ponad miesiąc jestem aktywnie z Wami...to już Misji nie opuszczę Odpowiedz Link
bushko Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 12.08.08, 12:36 Nie no Rewolka błagam, nawet nie mysl o tym.... dopóki jestes blisko, tli sie we mnie nadzieja, że rewolucja dopadnie i mnie.... Bushko.... Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 12.08.08, 14:30 Witam, Jeżeli można to ja bym też chciała. Proszę Podczytuję Was już od miesiąca. Trafiłam tu za Uccelino, bo jej posty są cudne. Jej rady dla starających się na forum "w oczekiwaniu" przeczytałam jednym tchem, śmiejąc i płacząc na wzajem. Tak się cieszę, że Uccelino ma już swoją wytęsknioną i upragnioną mrówkę! To jakiś dobry znak, że jak sie chce to można! Mam na imię Aneta, jestem po trzydziestce. Staramy się o Stasia już od końca grudnia 2007. W zeszłym cyklu chyba "coś" zaskoczyło. Dzień po terminie @ zrobiłam betę, ale niestety nie była zbyt wysoka, więc spodziewałam się szybkiego rozwiązania. Jesteśmy po wstępnych badaniach, na razie lekarze nic nie znaleźli. Wszystkie wyniki są bardzo dobre. A tu cykl za cykle i nic... W tym cyklu starania były bardzo mizerne. We wrześniu jedziemy na długo oczekiwany urlop i mam nadzieję, że odstresowanie, zmiana otoczenia i "nicnierobienie" dobrze na nas wplyną. Czy mogę zostać przyjeta do Waszego grona? Na forum "w oczekiwaniu" czuję się jak dziwoląg. Wszystkie dziewczyny co chwila informują o maleństwie, a ja cały czas nic i nic... Odpowiedz Link
1.madera Re: do Wie_wioreczka 12.08.08, 19:33 Kobieto Ty się nie przejmuj jak Ty jesteś dziwoląg to my tu z taaaakim stażem starań co mamy powiedzieć a 8 cykli to nie tak długo! Ani się obejrzysz a nam tu przedstawisz swojego Groszka. Powodzenia ;} Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: do Wie_wioreczka 13.08.08, 10:18 Jednak to forum jest zupełnie inne niż poprzednie. Fajnie jest znaleźć osoby, które rozumieją sytuację. Dziękuję za dobre słowa! Odpowiedz Link
oola285ija Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 13.08.08, 12:33 Czesc ...czytam was od utraty mojego Aniołka (17czerwca 2008) bedziemy sie z mezem starac o naszego groszka od wrzesnia ...dobrze jest w takiej sytuacji miec z kim pogadac Odpowiedz Link
lucjeczka_2 Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 13.08.08, 17:14 To ja tez moge sie dopisac? razem razniej, mam 28 latek i staram sie o groszka juz 26 cykli((((Jestem po badaniach hormonow, HSG, z malzem wszystko gra i dalej czekam.pozdrowienia Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 13.08.08, 17:27 Witamy na Misji! Z nami na pewno się uda Odpowiedz Link
a-n-i-k-a Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 13.08.08, 22:50 To moze ja tez poprosze o dopisanie mnie, chociaz w ostatnich dniach troche sie wydarzylo i po raz kolejny moje plany groszkowe musza ulec zmianie... Ale to nie znaczy, ze na forum nie bede zagladac. Na pewno bede. Tu jest watek w ktorym pisalam o sobie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=82961404&a=82961404 Pzdr. Odpowiedz Link
maja.the.bee Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 19.08.08, 16:55 no to ja tez poprosze wprawdzie moj pobyt tu skladal sie w glownej mierze z urlopu, ale teraz juz bede czesciej Odpowiedz Link
maja.the.bee Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 19.08.08, 17:06 oj, mialam wkleic link do postu w ktorym o sobie pisze i zapomnialam no to juz napisze sama: Maja Wkrotce 33 urodziny, od 7 lat szczesliwa mezatka, od 13 miesiecy starajm sie o swojego groszka. Narazie bezskutecznie (ale moze juz w tym cyklu ) W ciagu moich staran: jedna ciaza po 8 mcach, poronienie w 8 tyg, teraz 3 m-c staran po proronieniu jeszcze nie badalam siebie ani meza, zaszlam raz, zajde i drugi Mieszkam w Anwerpii Odpowiedz Link
zoofka Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 22.08.08, 21:22 dzień Dobry, Co prawda właśnie czekam na to,czy warto robić test, czy też pojawi się @, ale chciałabym do was dołączyć mam 26 lat, jestem prawie 2 lata po ślubie, staramy się dopiero od miesiąca. Odpowiedz Link
zoofka Re: Kto chce być dopisany do misji od a do z? 22.08.08, 22:30 P.S. Jestem z Warszawy Odpowiedz Link