alutek_0 03.03.09, 20:09 ile kosztuje inseminacja w Gdańsku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elunia29 Re: Invicta Gdańsk 06.03.09, 22:25 sam zabieg kosztuje 500 zł (jeśli wcześniej w tym samym dniu jest wizyta to jej koszt wliczony jest w to 500zł), ale jeśli wizyta jest dzień wcześniej (100zł) i dr mówi jutro robimy IUI to niestety w dniu zabiegu płaci się pełną kwotę (500 zł) Łącznie wychodzi ok 900zł Pierwsza wizyta kontrolna na początku cyklu 100zł, potem w okolicach 9-11dc z badaniami 158 zł, no i tu może być różnie bo albo już IUI 500zł albo jeszcze jedna wizyta z badaniami ok 158 zł (ja staram się iść w 11dc i wtedy mam o jedną wizytę miej bo dr od razu umawia mnie zabieg) Pozdrawiam ja już mam syna z IUI, więc warto wydać te pieniądze, teraz staramy się o drugie. Odpowiedz Link
Gość: starająca Re: Invicta Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:53 Może podpowiesz nam jaki lekarz jest godny polecenia pozdrawiam Odpowiedz Link
elunia29 Re: Invicta Gdańsk 20.03.09, 13:39 Trudno powiedzieć. Ja przy pierwszym dziecku leczyłam się u dr Piątkowskiego, ale on już nie pracuje. Teraz dwie IUI robił mi dr Śliwiński, a jedną dr Czech - obaj są kontaktowi i jak dla mnie w miarę rzeczowi, choć mają trochę różne spojrzenie na moje nazwijmy to leczenie. Musimy jednak pamiętać, że to nie cudotwórcy ))) Odpowiedz Link
Gość: kkisielew Re: Invicta Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 18:45 Witam,dostałam skierowanie od lekarza do Invicty.Czy to prawda,że pierwsza wizyta jest refundowana przez NFZ?Kiedy czytam forum , nie znajduję żadnych informacji na ten temat.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
matyldaburza Re: Invicta Gdańsk 27.04.09, 02:39 Nie odpowiem Ci na pytanie dokładnie, ale moja koleżanka jest pacjentką w Warszawie i właśnie rozpoczyna się tam program IN VITRO DO SKUTKU, wiec się radzę skontaktować, bo podobno płacisz ryczałt i masz in vitro dopóki nie będziesz szczęśliwie w ciąży . Odpowiedz Link
Gość: Dostawca lekow Re: Invicta Gdańsk IP: 150.254.101.* 29.04.09, 15:07 Tak, matylda ma racje. Wiem, że teraz ta klinika ma jednorazowa oplate. Na to moga sobie pozwolic tylko najskuteczniejsze kliniki. Mysle, ze wazniejsze sa jednak koszty badan PDG, które wykrywaja u zarodka wady. Odpowiedz Link
lunesmartes Re: Invicta Gdańsk 29.04.09, 18:14 ten program in vitro do skutku to w wawie dostepny jest ale mozna sie zarejestrowac przez internet. wtedy podobno sie kontaktuja i ustala sie juz szczegoly wizyty. ale z tego co pisza na stronie to zapisy tylko do 30 czerwca sa. Odpowiedz Link
dosdos8 Re: Invicta Gdańsk 29.04.09, 22:19 jeju, taki program do skutku to ogromna szansa. mojej szefowej siostra ma bardzo powazne problemy, bo cena, nie ukrywajmy bywa wysoka, a przeciez ludzie tak bardzo pragna miec dzieci. musze jej koniecznie dac znac o tym programie, szczegolnie, ze mowicie, ze tylko do 30 czerwca. Odpowiedz Link
Gość: Krotle Re: Invicta Gdańsk IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 00:16 Zgadzam sie z przedmowcami.Poczatkowo nie wierzylam, ale wlasnie weszlam na stronke invicta i pod invitro24.com jest zakladeczka, ktora to pokazuje formularz "in vitro do skutku" Taki program moze dac wiele dobrego ludziom niezamoznym, ktore to staraja sie o dziecko. Szkoda, ze na razie tylko slysze, ze ta jedna klinika to zrobila, ale moze konkurencja w koncu sie obudzi i przyzyni sie to wszystkim Odpowiedz Link
dosdos8 Re: Invicta Gdańsk 11.05.09, 00:23 ważne, że choć jedna to zrobiła. że pomyśleli. naprawdę mnie to cieszy. mam nadzieję, że invicta coś zmieni tym samym na rynku. jeśli się wybieracie, to powodzenia, dziewczyny, trzymam mocno kciuki. Dajcie znać, co i jak. Odpowiedz Link