biedronka.online 17.04.09, 11:48 to już koniec nadziei dziękuję za wsparcie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucjeczka_2 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 12:17 Bardzo mi przykro Biedroneczko, mocno Ci kibicowalam. Nie mow ze to koniec nadziei,zobaczysz ze do Ciebie jeszcze los sie usmiechnie.Wiem puste slowa i moga nic dla Ciebie w tym momencie nie znaczyc, ale wyplacz swoj bol i daj sobie czas na podjecie decyzji co dalej... Przytulam Odpowiedz Link
zosienta Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 12:41 Współczuję, kochana. Nie poddawaj się, proszę. Jest tu nas wiele takie, które nie miałay lekko, ale się doczekały wreszcie. Myślisz o IVF? Ściskam mocno. z ---- Nie mam alergii na cudze szczęście! Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 12:45 chciałabym napisać coś konstruktywnego, ale wiem, że w tej chwili niewiele może Cię pocieszyć, <br /> jedyne co mogę zrobić, to przytulić Cię wirtualnie<br /> myślami jestem przy Tobie Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 12:46 sorry za te dziwne znaki, nie umiem tego wyłączyc Odpowiedz Link
liivia Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 13:32 Biedronko, przytulam z całych sił. Tak mocno wierzyłam, że się uda... Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 14:29 tez mi bardz przykro. Ale jest jeszcze nadzieja. Jest jeszcze INV. Nie poddawaj sie A może samo jakoś wyjdzie, jak sie nie bedziesz spodziewac. Odpowiedz Link
agus7 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 16:02 przykro mi i ja myslalam ze bedzie do trzech razy sztuka. to juz pewne? masz wyniki bety czy przyszla @? Biedronko, zycze zeby jak najszybciej wyszlo dla Ciebie slonce. Odpowiedz Link
justmaga Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 16:43 Strasznie mi przykro... Ale Biedronko..Nie daj sie. Moze nie wszytsko stracone... Odpowiedz Link
aga.zetka Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 18:30 Tak mi przykro biedronko. Przytulam Odpowiedz Link
maja.the.bee Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 19:08 biedronko, tak mi przykro ale to wcale nie jest koniec!!! Odpowiedz Link
1.madera Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 19:33 Biedronko to przykre że się nie udało Ale nie możesz się poddawać , jesteś jeszcze młoda i musisz walczyć. Popatrz jak inne walczą i osiągają swój cel. Prędzęj czy później przyjdzie TWÓJ czas i będziesz sczęśliwa ze swoim Groszkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamaruda Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 19:42 Biedronko nie trać wiary, jesteśmy z Tobą i będziemy wspierać Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 19:51 Biedroneczko, dzis slonko za chmurami, ale wiosna jeszcze przyjdzie. Przytulam Cie. Odpowiedz Link
ziabolka Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 20:08 Przykro mi, czytałam Twój wątek na Niepłodności i bardzo Ci kibicowałam. Spróbuj uwierzyć, że jeszcze będzie dobrze, bo na pewno będzie!!! Odpowiedz Link
biedronka.online Re: 3 IUI nie udała się ... 17.04.09, 20:33 rano zrobiłam betę czekam na @ dziś nic dla mnie nie ma sensu i mój M. zareagował nie tak jak oczekiwałam, a właściwie wcale nie zareagował ... Odpowiedz Link
bushko Re: 3 IUI nie udała się ... 18.04.09, 09:24 Biedronko przykro mi Jaka masz betę? Już kompletnie nie ma nadziei??? Odpowiedz Link
biedronka.online Re: 3 IUI nie udała się ... 18.04.09, 16:10 Bushko nie ma żadnych szans teraz to modlę się, aby @ jak najpóźniej przyszła bo jak mnie teraz zaleje to znów stracę cykl bo przecież weekend majowy... a na własną owu nie liczę, zreszta nie da rady domyslić się kiedy by była... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 3 IUI nie udała się ... 19.04.09, 21:33 Biedronko, przytulam mocno! Odpowiedz Link