Dodaj do ulubionych

KIEDY OWU PO CLO ?????

22.06.09, 22:54
dziewczyny ile dni po zakonczonej kuracji clo mialyscie owulacje? i drugie pytanie : na 7dzien po odstawieniu clo mam zrobic test czy jest ciaza.ale czy test wykaze skoro to bedzie 16dc liczac od 1dnia @ ?? zaznacze ze nie mialam monitoringu.wiec nie wiem ile dni po owulacji przypadnie w dniu testu ani czy wystapila.sluz jest ale jakis skapy.tempke mialam przez 3dni 37st. ale to podczas przyjmowania clo miedzy 5-9dc.z tego co wiem test moze wykazac ciaze po 10dniach po owulacji czyli od dnia zaplodnienia. czy mam racje? czy juz jestem glupia i nie mysle logicznie procz tego jak bardzo bym chciala zeby byly upragnione 2kreski.
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: KIEDY OWU PO CLO ????? 24.06.09, 14:50
      Jak to po 7 dniach po odstawieniu? Normalnie czekasz na termin miesiaczki, do 7
      dniach po odstawieniu powinnas na pewno byc wciaz b. aktywna, bo masz
      najprawdopodobniej srodek plodnosci.
      • maja281107 Re: KIEDY OWU PO CLO ????? 24.06.09, 19:04
        moze dlatego ze mialam wywolywana @ provera i jesli test wyjdzie neg to kazal powtorzyc kuracje provera+clo...juz jestem glupia.pojade do niego we wtorek na wizyte.i przede wszystkim powiem ze chce miec monitoring przy nastepnym cyklu z clo.
        • maja281107 Re: KIEDY OWU PO CLO ????? 24.06.09, 20:16
          ciaze mozna wykryc 7-10 dni po zaplodnieniu.Najczulszy test jednak jest laboratoryjny badajac krew.moze wykeyc ciaze 7dni po zaplodnieniu wiec moze dlatego kazal zrobic.ponadto pomaga w okresleniu wieku ciazy i wykryciu nieprawidlowosci nawet ciazy pozamacicznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka