Dodaj do ulubionych

GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE

IP: 80.50.177.* 21.06.05, 11:02
Witam,
Czy moze ktos polecic osrodek (domek) nad jeziorkiem w poludniowej lub
centralnej Polsce? Koniecznie z czysta woda, fajnie jakby bylo jakies
zaplecze (surfing, kajaki itp.).

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: karausche Re: GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE IP: *.swidnica.mm.pl 21.06.05, 15:00
      polecam miejscowosc BOSZKOWO powiat leszno województwo wielkopolskie. jezioro
      12hektar. woda 1-sza klasa czystosci co roku jezdze i jest superowo.
      • Gość: cyberbronek Re: GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE IP: 80.50.177.* 23.06.05, 17:02
        wlasnie o takiej lokalizacji myslalem (moge wyjechac za Wrocka albo okolic
        Raciborza). Czy mozesz pojlecic jakis osrodek tam? Jade z malym dzisiusiem,
        takze zalezy mi jako takich warunkach... Czy jest tam mozliwosc wyporzyczenia
        deski?
        • Gość: karausche Re: GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE IP: *.swidnica.mm.pl 05.07.05, 13:57
          przepraszam ale nie bylo mnie przez10 dni. polecam ci osrodek Borowik wiecej
          tutaj www.naturatour.pl jest to kolejowe biuro turystyczne ale prosze sie nie
          przestarszyc naprawde bardzo dobry/
      • Gość: pigwa] Re: GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE IP: 195.205.12.* 28.06.05, 15:59
        ja popieram boszkowo. jest kapitalnie! wychowalam sie nad tym jeziorkiem bo juz
        tam jezdze od dobrych kilku lat co roku na wakacje.. i jest ciagle lepiej.
        serio, serio :)
    • Gość: ania Re: GDZIE NAD JEZIORO W PLD LUB CENTRALNEJ POLSCE IP: 81.190.199.* 21.06.05, 21:28
      www.gizycko.turystyka.pl/osrodki.html
    • Gość: Maciek Boszkowo......... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.07.05, 19:36
      Tyle slyszalem o Boszkowie, ze mam nieprzeparta ochote zahaczyc o nie tego
      lata. Jak sie przedstawiaja sprawy z kwaterami, czy mozna cos znalezc
      przyjezdzajac ot tak znienacka, bez rezerwacji ??
      • Gość: karausche Re: Boszkowo......... IP: *.swidnica.mm.pl 05.07.05, 13:59
        ja z paczka osobiscie mialem tylko 2 razy rezerwacje aleto bylo 96 i 97 roku a
        tak to zawsze w ciemno jak nie namiot na jakims sorodku to domek - zpól nigdy
        nie kozystalem pozdrawiam gg6413583
      • Gość: karausche Re: Boszkowo......... IP: *.swidnica.mm.pl 05.07.05, 14:02
        przepraszam ale nie bylo mnie przez10 dni. polecam ci osrodek Borowik wiecej
        tutaj www.naturatour.pl jest to kolejowe biuro turystyczne ale prosze sie nie
        przestarszyc naprawde bardzo dobry. Sam bylem w cisnej w bieszczadach i tamten
        osrodek jest najladnijeszy w calej cisnej
        • Gość: Maciek Re: Boszkowo......... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.07.05, 18:39
          Dzieki za info. No wiec pewnie podskocze do Boszkowa tego lata zupelnie w
          ciemno. Zawsze mnie ktos przygarnie pod dach, na wypadek burzy :))
          Gdybys mogl napisz co sie w tym Boszkowie robi w dzien, co wieczorami i noca ?
          No tak ogolnie, jakich ekstrawagancji mozna tam oczekiwac :))
    • onioni Największe jez. w centarlnej PL to 08.07.05, 23:58
      to zobacz nad J.Powidzkie i Niedzigiel - oba koło siebie, blisko do Gniezna i
      nad Gopło, zobacz na
      www.wittkowo.glt.pl

strona o okolicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka