Dodaj do ulubionych

Szklarska Poręba

IP: 217.8.186.* 28.01.04, 12:03
Poszukuję dobrego pensjonatu w Szklarskiej Porębie. Jadę z dzieckiem, więc
generalnie chodzi mi o coś cichego, z dobrym jedzeniem. Będę bardzo wdzięczna
za podpowiedź. Pozdrawiam serdecznie
Ewa

PS czy ktoś był juz może w pensjonacie "pod modrzewiem" Pani Małgorzaty
Konowałek? (swojego czasu bardzo bardzo na tym Forum promowanym)Jeśli tak, to
bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: Szklarska Poręba IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 23:41
      Witam!
      To ja Małgorzata Konowałek oczywiście!
      Ciekawa jestem czy się Pani do mnie wybiera......
      Mam nadzieję, ze chodzi o Panią która przyjeżdża do mnie 21.02.
      Proszę się nie martwić - BĘDZIE CUDOWNIE!
      POZDRAWIAM TYMCZASEM BAAAARDZO SERDECZNIE!!!!
      No i oczywiście zapraszam wszystkich do mnie a jak nie do mnie to chociaż do
      Szklarskiej bo śniegu napadało bardzo dużo i szkoda tracić czas w pracy.
    • am_al Re: Szklarska Poręba 12.02.04, 10:05
      Moi znajomi byli w tym "Modrzewiu" i strasznie narzekali na włąścicielkę , że
      strasznie krzykliwa i natrętna. Cały czas ich kontrolowała, czy nie zużywają za
      dużo wody, poza tym zdarzało się jej wchodzić bez pukania do ich pokoju i
      właściwie cały czas mieli ją na głowie, Zapłacili za pobyt horendalnie drogo
      i w tym roku pojechali do innego pensjonatu.
      • Gość: Małgosia Re: Szklarska Poręba IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 13:37
        No prosze proszę czego to się nie dowiaduję o moim pensjonacie i o mojej
        skromnej osobie! Do gderliwości mi daleko, do pokoju bez pukania nie wchodzę
        nawet mojej córce resztę przemilczę bo nie warto o tym pisać.
        Proponuję tak: Jeśli ktoś chce przyjechać do Szklarskiej i wybierze nawet inny
        pensjonat to serdecznie zapraszam do odwiedzin na kawę, herbatkę i pyszne
        ciasta, które piekę...... oczywiście w ramach promocji wszystko GRATIS!!!!
        Faktycznie działalność prowadzę od niedawna i chcę aby o moim pensjonacie
        (który jest naprawdę WYJĄTKOWY) dowiedziało się jak najwięcej ludzi! A poza tym
        uważam, że forum gazety jest wspaniałym miejscem do wymieniania poglądów (POD
        WARUNKIEM ŻE SĄ ONE PRAWDZIWE!!!!!!!!!!!!!!)
        Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
        A osobie, która bezpodstawnie pisze o mnie kłamstewka - WSPANIAŁOMYŚLNIE
        WYBACZAM!!!!!
    • gosia.mama.wojtusia Re: Szklarska Poręba 12.02.04, 12:26
      am al,a czy masz może jakieś inne namiary?ja też się zastanawialam nad wyjazdem
      do pensjonatu do Pani Małgosi ale ta Twoja antyreklama troszkę mnie zraziła,to
      tez prawda ze kto ma fajny pensjonat to i nie narzeka na brak wczasowiczów i
      nie musi non stop ogłaszac się w necie,pozdrawiam
      • olik7 Re: Szklarska Poręba 13.02.04, 09:57
        Proponuję pensjonat Iwona
        ul. Obrońców Pokoju 8
        58-580 Szklarska Poręba
        rezerwacja: 075 7173170
        0501054588
        0504074778
        e-mail:
        iwonapensjonat@op.pl

www.szklarska.ig.pl
        50 zł ze śniadaniem, obiadokolacja 20 zł, jedzenia duuuużo. Bliziutko centrum.
        Najlepiej zajrzeć na stronę.
        Poza tym proponuję przejrzeć inne pensjonaty, może być jeszcze taniej i wcale
        nieźle. Zawsze dzwonić i targowac się. Gdy nie miałam dziecka jeździłam zawsze
        w ciemno i nocowałam za 18-20 zł. w pesjonatach oficjalnie za: do. 50 zł, np
        Lolobrygida i inne, nie pamietam nazw.
        Pozdrawiam
        Magda
      • dagbe Re: Szklarska Poręba 13.02.04, 11:07
        Witam,
        nie znam pani Małgosi ani jej pensjonatu. Niedawno właścicielka wybierała nazwę
        dla tego miejsca. Może więc jest to nowy pensjonat i dlatego non stop ogłaszany
        w necie, bo jeszcze swojej stałej klienteli nie ma? A pani Małgosia wie, że
        jeżeli gościom u niej się nie spodoba, to na chleb nie zarobi...
        Ja osobiście polegałabym na opiniach osób, które tam były a nie na
        wrażeniach "krewnych i znajomych królika".

Pozdrowienia,
        Dagmara
    • Gość: Robert Re: Szklarska Poręba IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 14:31
      Jesli Ktos Szuka Pensjonatu lub domu Prywatnego w Szklarskiej Porebie Zapraszam
      do Nas do Pani Heleny Kancelarczyk wszelkie iformacje morzna uzyskac pod e-mail
      bospolonia@poczta.onet.pl

Robert Kancelarczyk
      • Gość: janosik Re: Szklarska Poręba IP: *.class145.petrotel.pl 26.02.04, 13:59
        Pani Małgosia już od jakiegoś czasu prowadzi "kampanię" reklamową w necie i
        moim zdaniem bardzo dobrze. W dzisiejszych czasach trzeba sobie radzić róznymi
        metodami. Jednak nie spotkalem sie dotychczas z zadnymi niepochlebnymi
        opiniami. O kazdym mozna napisac nieprawde. Tym bardziej, jesli jest sie
        wlascicielem innego pensjonatu i zazdrosci się dobrej renomy konkurencji. A tak
        przechodząc do tematu to polecam pojechanie do SP zimą. Latem jest dużo mniej
        ciekawie (ale o tym juz kiedys pisalem, tyle ze pod swoim stałym nickiem).
        Pozdrawiam i zyczę wszystkim wiecej pogody ducha ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka