Gość: maja IP: *.devs.futuro.pl 01.05.04, 19:34 ktoredy przebiegaja ciekawe i dosc latwe trasy rowerowe (okolice Kluszkowic, Czorsztyna itd)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: trasy rowerowe w Pieninach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 17:46 W górach raczej nastaw się na nieco trudniejsze trasy, Pieniny choć niewysokie, to osobiście jeździłam po szlakach pieszych jako początkujący kolarz górski i dały mi te Pieninki nieźle w kość. Kup dobrą mapę, potrenuj przynajmniej ze trzy razy w tygodniu przed wakacjami, zkompletuj cały niezbędny ekwipunek:plecak, odpowiednie ciuchy, bidon, lampka itd......i ....miłej wyprawy.! No i ...nie jedź sama broń Boże, w góry zawsze chodzi się z towarzyszem, jeździ też...... Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Droga Pienińska IP: *.acn.waw.pl 10.05.04, 22:14 Najbardziej uczęszczaną trasą w Pieninach jest Droga Pienińska ze Szczawnicy do Czerwonego Klasztoru z odnogą do Chaty "Pieniny" w Leśnicy. Ostatnio część drogi była remontowana za pieniądze z funduszy unijnych. Bardzo przyjemna trasa wzdłuż przełomu Dunajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Droga Pienińska IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.05.04, 01:09 Jechałem tą trasą z małymi dziećmi 6 - 7 lat , naprawdę łatwa. Ja też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethlinn Re: trasy rowerowe w Pieninach IP: *.cbgnet.pl 12.05.04, 19:50 My ostatnio przejechaliśmy z Ochotnicy (w Gorcach) przez Niedzicę do Krościenka i z powrotem do Ochotnicy. Jechaliśmy głównie asfaltem, ale w miarę się jechało, a poza tym jest świetny zjazd od strony Ustrzyku (Ochotnica) do Knurowa; stromy i kręty, tylko na auta i ludzi trzeba uważać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: trasy rowerowe w Pieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:08 sprawdz sobie na nowotarski.pl albo button: atrakcje/wycieczki rowerowe na szczawnica.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś