Gość: zainteresowany IP: *.attu.pl / *.attu.pl 03.08.04, 08:32 Witam, czy ktos przebywal w Willi Regina (Zakopane-Pardalowka)? bardzo prosze o opinie, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pecet Re: willa Regina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:14 przebywac nie przebywalem, ale wielokrotnie przechodziłem obok i z zewnatrz wyglada na bardzo porzadne lokum by nie powiedziec iscie hotelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: willa Regina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:48 Gorąco polecam. Komfortowo, czysto i niezwykle sympatyczna właścicielka.Byłem tam wielokrotnie.Pozostały miłe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: willa Regina 08.03.05, 22:58 Skoro tak tam miło, cy można prosić o namiary? Będę też bardzo wdzięczna za informacje o cenie i wyżywieniu. Latem chcę wywieźć w góry moją rodzinę z zagranicy i zależy mi na miejscu o przyzwoitym standardzie oraz domowej polsko- góralskiej kuchni. A może ktoś mi jeszcze coś doradzi? Pozdrawiam. Clavdia Odpowiedz Link Zgłoś