Dodaj do ulubionych

Bieszczady - jesień w górach

04.11.14, 14:27
Jesień w Bieszczadach jest przepiękna, tam można zaczerpnąć powietrza i odstresować się.

mapawplecaku.blogspot.com/2014/10/b...ych-anioow.html
Obserwuj wątek
    • kornel-1 Re: Bieszczady - jesień w górach 04.11.14, 17:14
      zoffu napisał:

> Jesień w Bieszczadach jest przepiękna, tam można zaczerpnąć powietrza i odstres
      > ować się.

Zgadza się. Jest ładnie i kolorowo. Na tyle kolorowo, że nie trzeba aż tak podciągać kolorków.

Kornel
      • zoffu Re: Bieszczady - jesień w górach 04.11.14, 21:39
        Drogi Kornelu dwadzieścia lat temu robiłem zdjęcia Zenitem 12xp, a następnie wywoływałem je przy pomocy powiększalnika ustawiając wszelkie parametry, kontrasty itp. Obecnie swoje niektóre zdjęcia kontrastuję na Picassie i moim zdaniem jest to tożsame. Klienci fotolabów muszą wiedzieć, że w tej maszynie operator również ma wpływ na parametry zdjęcia. Postrzeganie fotki zależy również od matrycy w laptopie. Szczerze zapraszam na mojego bloga jeżeli uważasz mole posty choć trochę za wartościowe, jeżeli nie to miło mi było cię poznać. Życzę powodzenia w podróżach, których jak widzę odbyłeś sporo.
    • mechanss Apel do admina o usunięcie spamera 06.11.14, 22:35
      Uwaga na użytkownika o pseudonimie zoffu, gdyż poza tym forum spamuje także kilka innych forów:
      Cypr
      Norwegia
      Góry
      a także forum Wyspy Kanaryjskie, z którego został już usunięty.
      Proponuję nie podbijać mu wejść na stronę i usunąć wątek.
    • tuwypoczniesz Re: Bieszczady - jesień w górach 11.01.15, 16:48
      Bieszczady to urokliwe miejsce i można w wypocząć w Bieszczadach o każdej porze roku. Piękne zdjęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka