Dodaj do ulubionych

HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:12
Witam. Jak w tyrtue - w obu miejscach nie byłem. Zamierzam jechać na narty,
więc pod tym względem interesuje mnie porównanie. Ale jadę także z
kilkuletnim dzieckiem i jego babcią :) więc też interesuje mnie gdzie jest
milsza atmosfera, gdzie jest ładniej, więcej miejsc do łażenia dla nich w
ciągu dnia, więcej miejsc z jedzeniem itp. Dzięki za porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: c_izula Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:14
      Ojj trudne pytanie...obie miejscowosci sa atrakcyjne, choc ja osobiscie chyba
      wolę Karpacz. Co prawda znam Karpacz z letniego pobytu ale wyciagow widzialam
      sporo. Co do dziecka- moje bylo jeszcze wtedy w brzuchu...ale atrakcją zapewne
      jest muzem zabawek czy swiatynia Wang czy tez chociazby wyciag krzeselkowy na
      Kope pod Sniezka (mam nadzieje, ze nie przekrecilam nazwy), ze Szklarskiej z
      kolei jest niedaleko do uroczego Wodospadu Szklarka lub Kamienczyk (przy tym
      drugim-troszke trzeba podejsc). Karpacz dla mnie ma przyjemniejszy klimat..i
      ladniejsze polozenie..ale to pewnie rzecz gustu. Podejrzewam, ze Szklarska tez
      ma swoich zwolennikow. Milego wypoczynku !! Aha w Karpaczu zatrzymalismy sie w
      pensjonacie "Kamienczyk" w Gornejk czesci miasta..tuz obok wyciagu...w sumie
      ok, dobre jedzenie, choc bez rewelacji jesli chodzi o komfort Pozdrawiam Iza
      • Gość: Hiena Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:41
        Dla mnie zawsze Karpacz :)))
    • Gość: ag Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: 212.244.80.* 29.12.04, 18:43
      Karpacz :)
    • Gość: Martin Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: 81.219.224.* 30.12.04, 01:08
      Proponuje Karpacz ludzie sa na poziomie, do Szklarskiej przyjezdza cholota :-)
      Wiecej Ciekawych miejsc jest w Karpaczu
      • Gość: OGI Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: *.devs.futuro.pl 30.12.04, 10:12
        Karpacz chyba jest bardziej urokliwy
        • Gość: Hiena Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:49
          Jadę do Karpaca już za niecałe 2 tygodnie :))))
          Zamawiam śnieg ;)
          • Gość: Hiena Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:50
            Karpacza, nie Karpaca hihihihi.... :):)
    • Gość: rozczarowana Szkla karpacz IP: 156.17.44.* 11.01.05, 12:38
      • piter156 Re: karpacz 16.01.05, 10:48
        Zdecydowanie polecam Karpacz, więcej miejsc do zwiedzenia i atrakcji.
        Szczególnie polecam na nocleg willę Ania w Karpaczu,świetny wysoki
        standard ,umiarkowane ceny, świetna kuchnia i miła obsługa. Kontakt
        didi.karpacz@gazeta.pl, telefon 075-7619-731
    • andrea.ban Re: HELP !!! Karpacz czy Sklarska Poręba ??? 16.01.05, 22:40
      Zdecydowanie polecam Karpacz! Miejscowość większa od Szklarskiej, więcej
      atrakcji dla dziecka, oprócz wypraw w góry jest gdzie spędzać popołudnie.
      Ostrzeżenie:Karpacz wciąga - wystarczy raz tam pojechać i chce się jechać znów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka