Dodaj do ulubionych

lądek zdrój

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:23
dość zaniedbane miasto widać brak gospodarza ale strony piękne i ta urocza
droga od Złotego Stoku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ML Re: lądek zdrój IP: *.aster.pl 15.03.05, 22:01
      Potwierdzam. Szkoda tak uroczego miejsca, że jest aż tak zaniedbane. Sanatoria
      branżowe podupadły lub niektóre wręcz upadły, inwesteorów nie ma, władze też
      jakieś chyba mało kreatywne.
      Powódż w 97 roku bardzo Lądkowi zaszkodziła, ale od tego czasu za mało zrobiono.
      • Gość: aa Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:31
        Trochę uatrakcyjniła Lądek Czarna Góra ,dlaczego tam nie inwestuje p.Gołębiewski
        jak np. w Karpaczu hotel za 200 ml. złotych?.
    • Gość: malgosia Re: lądek zdrój IP: *.aster.pl 16.03.05, 18:16
      droga lądek-złoty stok to jeden z większych stresów w moim życiu. zresztą w
      kotlinie kłodzkiej jest takich więcej. ciekawe, jakie są miejscowe statystyki
      wypadków drogowych. a sam lądek bardzo mi się podobał. jak chcesz zobaczyć
      naprawdę zaniedbane i opuszczone miasto, polecam radków, na północny wschód od
      gór stołowych. niesamowite. pzdr. M
      • Gość: nano Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:15
        Myślę że własnie droga z Złotego Stoku do Lądka to jest duża atrakcja ma się
        wrażenie że jest się w górach w przeciwieństwie do Ustronia ,Wisły i Szczyrku
        gdzie jeżdzi się jak po równinie.Tam jest jednak blisko do Śląska,Tych obok
        Bielsko mieszka masa ludzi i nie wszyscy sa biedni.Turystyka wymaga sporo kasy
        ale duzo zalezy też od władz.
        • Gość: asa Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:11
          Władze Lądka sa do niczego a kotlina Kłodzka zwłaszcza góry Złote i masyw
          Snieznika przepiękne.Wszedzie tu widać naleciałości ludzi za Buga-szczerzy ale
          brak gospodarza.
          • Gość: loloo Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:00
            Miasto którego władze sprawiają zadowolonych z siebie choć są do niczego.
    • Gość: Ola Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:53
      A ja w tym roku wybieram się na urlop właśnie do Lądka :-)
      Co roku jeździłam za granicę, ale w sumie lepiej dorabiać swoich.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ola Re: lądek zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 11:08
        Mam zamiar wybrać się do Jaskini Niedźwiedziej w Kletnie, na Śnieżnik, do
        Kudowy, Polanicy, Dusznik Zdroju, Kłodzka, w Góry Stołowe, na Twierdzę w
        Srebrnej Górze i w wiele innych fascynujących miejsc.
        W Lądku będę już po raz 4. i na pewno nie ostatni :-)
        Pozdrawiam innych miłośników Kotliny Kłodzkiej!
        • Gość: molekula Re: lądek zdrój IP: *.aster.pl 29.03.05, 13:19
          Weź ze sobą paszport, bo stamtąd na piechotę można drogą na Lutynię przejść do
          Czech. Wprawdzie pogranicznicy czescy niezbyt sie przykładają do pracy, ale
          paszport lepiej mieć.
          • Gość: Ola Re: lądek zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:28
            Pamietam, pamiętam, wezmę obowiązkowo. Do Czech wybieramy się za każdym razem,
            to tylko przecież 3 km od Lądka, a jak można się obłowić!
            • Gość: aa Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:35
              kobiety, jaki paszport przecież od 1 V 2004 nie obowiazuje do państw Uni.Lądek
              i okolice faktycznie piękne a do Czech opłaca się już chyba tylko po piwko bo
              ceny się wyrównały.
              • Gość: molekula Re: lądek zdrój IP: *.aster.pl 29.03.05, 14:15
                Nigdy nic nie wiadomo! Niedawno w Cieszynie nie przepuszczono kogos z moich
                znajomych, bo nie miał paszportu tylko dowód osobisty ( fakt, ze stary, ręcznie
                wypisywany, ale zawsze to dowód).
              • Gość: jacekP Re: lądek zdrój IP: *.aster.pl 29.03.05, 14:18
                Odradzam kupowanie alkoholu, który w większości jest podróbką.
                • Gość: Ola Re: lądek zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:17
                  Niekoniecznie...
                  Za każdym razem kupujemy wiśniówkę, likier jajeczny, borowickę i zawsze są ok!
                  • Gość: aa Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:17
                    A więc do zobaczenia w Lądku latem,byłem w lutym nigdy w życiu nie widziałem
                    tyle śniegu.Chodziło się tunelami ale chyba o to chodzi.
                    • Gość: Ola Re: lądek zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:41
                      Do zobaczenia!
                      A kiedy będziesz? Ja dopiero w czerwcu :-(
                      • Gość: aa Re: lądek zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:43
                        mogę być w czerwcu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka