Gość: bestyja IP: *.rsk.pl 29.06.02, 10:23 Wybieram sie w Gorce mam 2 pytania odnosnie Turbacza : Ile mniej wiecej kosztuje nocleg w schronisku ? (mozliwie najtaniej) i czy mozna w okolicy rozbic sobie namiot ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luki Turbacz, schronisko i Metys IP: 141.63.88.* 05.07.02, 15:15 > Wybieram sie w Gorce mam 2 pytania odnosnie Turbacza : > Ile mniej wiecej kosztuje nocleg w schronisku ? (mozliwie najtaniej) > i czy mozna w okolicy rozbic sobie namiot ? W schronisku to nie mam pojecia. Kiedys po przeciwnej stronie hali byla studencka chatka (bodajze AR z Krakowa), urzedowal w niej wielki oryginal, niejaki Metys. M.in. mial zwyczaj oprowadzac po okolicy i pokazywac gdzie rosna halucynki, mowiac przy tym: 'nie zebym Cie namawial do jedzenia...'. No i w chacie calkiem sympatycznie pachnialo, jakos tak ziolowo:), przemieszkiwali tam ludzie z Rainbow (istnieje toto jeszcze?)... Coz, podobno Metysa juz tam nie ma, nie wiem, co sie dzieje z chatka. No nic, to taka mala dygresja. W schronisku na pewno bedziesz mial, bestyjo, lepsze i drozsze warunki - jesli Ci na nich zalezy. pozdrowienia, Luki Odpowiedz Link Zgłoś