Dodaj do ulubionych

BIESZCZADY_KTOŚ WIE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:53
Wybieram się na 6-dniowy wypad w Bieszczady całą rodzinką (ja+maż+13-letni
syn) Jedziemy autem + 3 rowery. Czy ktoś z Was zna ładne miejsce, ale tanie,
bo z kasą krucho, gdzie można naprawde tanio zakwaterować się, super byłoby
gdyby w pobliżu było kąpielisko. To nasz !-szy raz i proszę Was o dobre
rady!
Obserwuj wątek
    • Gość: Crack Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.06.05, 15:56
      Bardzo przyjemnie jest w malej miejscowosci Cisna. Serce Bieszczad, duzo
      miejsc, gdzie za na prawde male pieniadze mozna sie przenocowac, a dla chetnych
      jest pole namiotowe, z roznymi wygodami, typu prysznice z ciepla woda,
      mozliwosc wypozyczenia palnika gazowego, etc. To chyba najwiekszy camping w tej
      malej miejscowosci, wiec na pewno nie bedzie problemu z trafeniem tam. A do
      tego przez Cisna przechodzi bardzo duzo szlakow rowerowych!
      Sam na pewno tam wroce, choc poki co wywialo mnie z Krakowa do Warszawy (wiec
      mam jeszcze dalej).
      Pozdrawiam,
      Darek.
      • eleek Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? 24.06.05, 18:02
        A czy są jakieś wydzielone miejsca do kapieli nad rzeką Solinką własnie w
        Cisnej?
        • Gość: jarosław Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:06
          taa i ratownik na motorówce :)
          solinkana wysokosci cisnej to potok gorski bardziej nisz rzeka, sa 2-3 miejsca
          gdzie mozna sie wykompac, bedzie wody do pasa. Gdzie chcesz tam wcisnac
          wygrodzone miejsce do kompania? :) i po co
    • Gość: Szarotka Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? IP: *.mofnet.gov.pl 27.06.05, 09:46
      Cisna jest cudowna, ale dla tych co bardziej lubią dreptać po górkach. Dla
      kapiących się taniej może być w Wołkowyi lub Chrewcie na Jez. Solińskim, W
      Solinie i Polańczyku chyba bywa drogo.
      • eleek Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? 27.06.05, 11:26
        Hej! Proszę o odrobinę zrozumienia! Jak pisałam, to nasz 1-szy raz, a opierając
        się wyłacznie o mapę trudno chyba stwierdzić, czy można się gdzieś w Solince
        kąpać. Czy zatem znacie ze swoich wypadów jakieś tanie kwatery w Wołkowyi czy
        Chrewcie?
        • Gość: Niczka Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? IP: 80.51.233.* 29.06.05, 14:42
          Witam
          Miałam wybrac sie z chłopakiem w tym roku w Bieszcazdy nad Solione ale niestety
          nie wyszło.
          Nie posuiadam numerów kontaktowych do prywtnych kwater, ale moge powiedziec
          jedno, moi rodzice bardzo lub ia Bieszczady i Wołkowyje, nie ma problemu z
          noclegami możan jechac w ciemno, a z tego co wiem koszt kwatery od osoby to ok
          18-20 zł owszem znajdzie sie cos dorzwszego ale i tańszego zapewne tez.
          Jeśli u was krucho z kasą tak jak i u mnie :-P heh to polecam Pieniny -
          Sczawnice. Tanio , miło, rodzinnie , i jest sie gdzie pomoczyć, same uroki
          pozdrawiam , udanego wypoczynku
          • eleek Re: BIESZCZADY_KTOŚ WIE? 29.06.05, 19:30
            Bardzo dziękuję, Niczka! Własnie dzis zarezerwowałam pokój w ośr.wypoczynkowym
            w Chrewcie (Moklik). Czy ktoś z Was tam był?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka