Gość: anusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:07 Witam serdecznie, szukam taniego noclegu w Ustrzykach Górnych. Czekam na Wasze wiadomosci. Pozdrawiam ze skapanego w sloncu Poznania Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opty2 Re: nocleg - Ustrzyki Górne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:10 www.bieszczady.pik-net.pl/wsie/ustrz_g.php Odpowiedz Link Zgłoś
joszte Re: nocleg - Ustrzyki Górne 17.07.06, 12:16 dom pielgrzyma, na górce, koło kościoła, schronisko pttk "kremenaros". poza tym jak juz wejdziesz na te gorke, gdzie jest kosciol, to warto sie przejsc kawalek dalej i zapytac o pokoj w domach u gospodarzy. zazdroszcze bieszczad. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joszte Re: nocleg - Ustrzyki Górne 17.07.06, 12:23 schronisko nie na gorce, tylko przy głownym (jedynym) skrzyzowaniu, przy "beczce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: nocleg - Ustrzyki Górne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:31 sianko w stodole wójta. ostanio jak byłam było po 6 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: nocleg - Ustrzyki Górne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:03 możesz np. w domkach campingowych przy hotelu górskim; ja zawsze tam nocuję i jestem zadowolona!już niedługo znów tam będę - w połowie sierpnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: nocleg - Ustrzyki Górne IP: 83.238.121.* 27.07.06, 20:26 hej, a ile płacisz za te domki od osoby, czy za cały domek? może jakieś namiary na nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś