flora1 06.05.03, 13:08 Chciałabym we wrześniu wybrać się w góry, interesuje mnie Szklarska Poręba lub Karpacz. Czy możecie polecić fajne miejsca w tych okolicach gdzie można się przenocować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KARPACZ Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.bydg.pdi.net 07.05.03, 09:57 Sugeruję Karpacz, a zwłaszcza schronisko Samotnia (www.samotnia.com.pl/). Tyle, że trzeba trochę wejść pod górkę. Ale nie dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. 07.05.03, 15:27 Gość portalu: KARPACZ napisał(a): > Sugeruję Karpacz, a zwłaszcza schronisko Samotnia > (www.samotnia.com.pl/). Tyle, że trzeba trochę wejść pod górkę. Ale nie > dużo... Okolice Samotni są przepiękne! jednak byłby problem z zaparkowaniem samochodu ;- (Może macie inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.05.03, 17:14 Witam, w centrum Szklarskiej są atrakcyjne pokoje do wynajęcia, z łazienką, telewizorem, radiem, widok na Szrenicę. Do restauracji, barów, sklepów - 100 m. Od przystanku PKS-u 200 m. Mimo to, spokojnie i cicho. Przed domem miejsce na samochód. Poza sezonem (wrzeień) 20 zł. od osoby. Proszę o bezpośredni kontakt pod nr tel. 075/717-24-57. Pozdrawiam, Aldona. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. 08.05.03, 12:50 Gość portalu: Al napisał(a): > Witam, w centrum Szklarskiej są atrakcyjne pokoje do wynajęcia, z łazienką, > telewizorem, radiem, widok na Szrenicę. Do restauracji, barów, sklepów - 100 m. > > Od przystanku PKS-u 200 m. Mimo to, spokojnie i cicho. Przed domem miejsce na > samochód. Poza sezonem (wrzeień) 20 zł. od osoby. Proszę o bezpośredni kontakt > pod nr tel. 075/717-24-57. Pozdrawiam, Aldona. O! to brzmi atrakcyjnie! Mam jeszcze jedno pytanie, skoro jest to centrum, to czy dom jest położony blisko ruchliwej ulicy? bo wolałabym ciszę i spokój niż głośne cantrum miasta.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Szklarska Poręba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 18:33 W Szklarskiej Porębie możesz mieć kwaterkę: ul.Wolności 19(jazda konna) 0 75 717 32 34 p.Głęboccy ul.Żeromskiego 4 0 75 717 37 79 p. Czyż są to kwatery zrzeszone w Sudeckim Stowarzyszeniu Agroturystycznym W Karpaczu nie ma, są niedaleko np.miejscowość Miłków 40 a tel. 0 75 761 03 44 lub Miłków 205 tel. 0 75 761 02 00 www.osrodek-anna.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 00:32 Zapraszam do mojego pensjonatu w Szklarskiej Porębie. Szczegóły oferty na stronie: www.szklarska.ig.pl/pokojegoscinne Małgorzata Konowałek 0603291301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 16:48 Radziłabym Karpacz, według mnie jest ciekawszym miejscem, we wrześniu ubiegłego roku byłam w tych okolicach, ale niestety zatrzymałam się w Szklarskeij Porębie, tobie szczerzę radzę Karpacz. W centrum dużo kwater, osobiście znam jedną "OSTOJA", w tym samym budynku jets też sklep i samżalnia ryb- co jest miłą odmianą w czasie urlopu w górach, od czasu gdy skosztowałam tam wyśmienitego obiadku, ryba przestałą mi się kokarzyć tylko z wakacjami nad morzem. Miłego wypoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patria Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: 212.106.1.* 27.05.03, 14:20 hotel Patria-Karpacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 09:51 Zapraszam na strone Hotelu WRZOS w Karpaczu.Jest to najwyżej połozony hotel 930 mnpm.We wrzesniu maja zawsze promocje.Nie ma problemu z parkingiem Jest zamykany i monitorowany.Wokól mnóstwo zieleni. Szlaki turystyczne o 60 m. a wyciag 350 . Strona w internecie to www.wrzos.karpacz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi tylko Karpacz IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 09:55 Jest całkim nie zły ten WRZOS Maja podwójne łozka małżenskie a w apartamencie ogromne lustro na suficie .Właściciel zresztą też nie zły. Odpowiedz Link Zgłoś