Dodaj do ulubionych

Szklarska Poręba lub Karpacz.

06.05.03, 13:08
Chciałabym we wrześniu wybrać się w góry, interesuje mnie Szklarska Poręba
lub Karpacz. Czy możecie polecić fajne miejsca w tych okolicach gdzie można
się przenocować?
Obserwuj wątek
    • Gość: KARPACZ Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.bydg.pdi.net 07.05.03, 09:57
      Sugeruję Karpacz, a zwłaszcza schronisko Samotnia
      (www.samotnia.com.pl/). Tyle, że trzeba trochę wejść pod górkę. Ale nie
      dużo...
      • flora1 Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. 07.05.03, 15:27
        Gość portalu: KARPACZ napisał(a):

> Sugeruję Karpacz, a zwłaszcza schronisko Samotnia
        > (www.samotnia.com.pl/).
        Tyle, że trzeba trochę wejść pod górkę. Ale nie
        > dużo...

Okolice Samotni są przepiękne! jednak byłby problem z zaparkowaniem samochodu ;-
        (Może macie inne propozycje?
    • Gość: Al Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.05.03, 17:14
      Witam, w centrum Szklarskiej są atrakcyjne pokoje do wynajęcia, z łazienką,
      telewizorem, radiem, widok na Szrenicę. Do restauracji, barów, sklepów - 100 m.
      Od przystanku PKS-u 200 m. Mimo to, spokojnie i cicho. Przed domem miejsce na
      samochód. Poza sezonem (wrzeień) 20 zł. od osoby. Proszę o bezpośredni kontakt
      pod nr tel. 075/717-24-57. Pozdrawiam, Aldona.
      • flora1 Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. 08.05.03, 12:50
        Gość portalu: Al napisał(a):

> Witam, w centrum Szklarskiej są atrakcyjne pokoje do wynajęcia, z łazienką,
        > telewizorem, radiem, widok na Szrenicę. Do restauracji, barów, sklepów - 100
        m.
        >
        > Od przystanku PKS-u 200 m. Mimo to, spokojnie i cicho. Przed domem miejsce na
        > samochód. Poza sezonem (wrzeień) 20 zł. od osoby. Proszę o bezpośredni
        kontakt
        > pod nr tel. 075/717-24-57. Pozdrawiam, Aldona.

O! to brzmi atrakcyjnie! Mam jeszcze jedno pytanie, skoro jest to centrum, to
        czy dom jest położony blisko ruchliwej ulicy? bo wolałabym ciszę i spokój niż
        głośne cantrum miasta....
        Pozdrawiam.
        • Gość: MISIA Re: Szklarska Poręba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 18:33
          W Szklarskiej Porębie możesz mieć kwaterkę:
          ul.Wolności 19(jazda konna)
          0 75 717 32 34 p.Głęboccy
          ul.Żeromskiego 4
          0 75 717 37 79 p. Czyż
          są to kwatery zrzeszone w Sudeckim Stowarzyszeniu Agroturystycznym

W Karpaczu nie ma, są niedaleko np.miejscowość Miłków 40 a tel. 0 75 761 03
          44 lub Miłków 205 tel. 0 75 761 02 00 www.osrodek-anna.com
    • Gość: Małgosia Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 00:32
      Zapraszam do mojego pensjonatu w Szklarskiej Porębie. Szczegóły
      oferty na stronie:
      www.szklarska.ig.pl/pokojegoscinne
      Małgorzata Konowałek
      0603291301
    • Gość: Kate Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 16:48
      Radziłabym Karpacz, według mnie jest ciekawszym miejscem, we wrześniu ubiegłego
      roku byłam w tych okolicach, ale niestety zatrzymałam się w Szklarskeij
      Porębie, tobie szczerzę radzę Karpacz. W centrum dużo kwater, osobiście znam
      jedną "OSTOJA", w tym samym budynku jets też sklep i samżalnia ryb- co jest
      miłą odmianą w czasie urlopu w górach, od czasu gdy skosztowałam tam
      wyśmienitego obiadku, ryba przestałą mi się kokarzyć tylko z wakacjami nad
      morzem. Miłego wypoczynku!!!
      • Gość: Patria Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: 212.106.1.* 27.05.03, 14:20
        hotel Patria-Karpacz
    • Gość: Miska Re: Szklarska Poręba lub Karpacz. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 09:51
      Zapraszam na strone Hotelu WRZOS w Karpaczu.Jest to najwyżej połozony hotel 930
      mnpm.We wrzesniu maja zawsze promocje.Nie ma problemu z parkingiem Jest
      zamykany i monitorowany.Wokól mnóstwo zieleni. Szlaki turystyczne o 60 m. a
      wyciag 350 . Strona w internecie to www.wrzos.karpacz.pl
    • Gość: gabi tylko Karpacz IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 09:55
      Jest całkim nie zły ten WRZOS Maja podwójne łozka małżenskie a w apartamencie
      ogromne lustro na suficie .Właściciel zresztą też nie zły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka