kropka1236 11.02.08, 11:01 W zeszlym tyg bylam ze znajomymi w Wierchomli. Bylo suuuper. Stoki osniezone i oswietlone, wiec moglismy sobie pojezdzic:) Pogoda byla piekna, jedzonko bardzo dobre, obsluga spoko. Polecam!! Dla stesknionych sniegu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_diesel Wierchomla??? Padaczka! 12.02.08, 08:41 Wierchomla to taka dziura z potencjałem, niby to że jest tam daleko powinno być atutem bo nie będzie się zjeżdżać wielu ludzi ale to jest przkleństwem. Ludzi masa, dojazd kłopotliwy, zakwaterowanie w pobliżu marne, hotel wiecznie zarezerwowany wieczorem ciemno i głucho. Ogólna bardacha i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Hej! 12.02.08, 10:17 No popatrz, ja tam nie bylem (bylem w tym roku w Krynicy i jezdzilem na Jaworzynie), a jakos tak podswiadomie czuje, ze mozesz miec racje. Patrzac na mape to dojazd tragiczny. Na przyklad z Krynicy. Rozumiem, ze tam pojezdziles troche? Ja z Krynicy bylem zadowolony bardzo - w ogole nie jezdzilem pod glowna stacje tylko 1 km wczesniej w lewo, gdzie sa 3 wyciagi i parking (chyba rodzinny II i IIa). Rewelacja. Zero kolejek. Niestety przeziebilem sie i troche mi to zepsulo wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando zgadzam się 13.02.08, 11:09 na wyjazdy rodzinne super miejsce, najlepiej z zakwaterowaniem na miejscu. Wolne pokoje były jeszcze na tydzień przed feriami warszawskimi (dzwoniłem, to wiem). Oczywiście dla "młodych dynamicznych" odradzam. Sami się wynudzą, a jest szansa że pozabijają dzieci na stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
afana Zależy co dla kogo jest ważne 18.02.08, 13:13 Dla mnie najważniejsze jest przygotowanie stoków, brak kolejek do wyciągów i ogólne wrazenie. Dałabym Wierchomli piątkę. Nie ma tam dzikich tłumów i kolejek jak na Jaworzynie (znajomi byli w Jaworzynie i w końcu mieszkali tam a jeździli w Wierchomli!). Polecam też ze względu na fajny klimat i nie zgadzam sie z Wami, ze nudno. Przecież jest mnóstwo grillowisk, karczma, dyskoteka w Hotelu, kuligi - czego chcieć więcej? Z tym dojazdem najgorzej, faktycznie dobrze jest mieć samochód (no chyba ze się mieszka przy samej stacji narciarskiej albo w hotelu). Odpowiedz Link Zgłoś