niemamweny2 21.05.09, 10:57 Gdzie będą tłumy w weekend Bożego Ciała? Gdzie będzie pusto w terminie jak wyżej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Sudety 21.05.09, 19:35 no nie wierzę, że Ty zadałeś to pytanie ;) no kurcze... NIE WIERZĘ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
niemamweny2 Re: Sudety 22.05.09, 08:46 Tak się zastanawiam czy to był komplement czy wręcz przeciwnie (hahaha). W Karpatach se radze jakosik.Ale niedawne wschodnie Niemcy, to dla mnie zupełna terra incognita.Byłech tam dawno temu w okolicy na kolonii i ponadto zawadziłem parę lat temu o Góry Izerskie, ale tak minimalnie- w drodze do raju i krainy Narnii. Mogę se wyobrazić gdzie będą tłumy: Sudety,Izerskie i Góry Stołowe i Rudawy Janowskie.Ciekaw jestem jaki jest ruch na Śnieżniku? No i jeśli nie tam to cóż pozostaje takiego 'pierwyj sort' do zrobaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Sudety 22.05.09, 11:20 boś aktywny łazik górski ;) znaczy tak domniemam z Twoich postów więc założyłam, że co jak co, ale to co się w łikendy, szczególnie wakacyjne w górach dzieje to wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niemamweny2 Re: Sudety 22.05.09, 13:49 Gdyby nie słaba złotówka to bym wiedział gdzie jechać.W polskich Karpatach można też coś znaleźć niezadeptanego, ale to w sam raz na 1-2 dniowy rzut beretem.Na 4 dni można gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1400 Re: Sudety 22.05.09, 14:34 Zawsze gdzieś będą tłumy i miejsca puste. W Górach Stołowych wężyki na Błędnych Skałach, ale jeśli się pójdzie dzikim szlakiem to jest całkiem przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemamweny2 Re: Sudety 25.05.09, 09:38 Weekenda- dzięki za komplement. Jacku- jak już napisałem miejsca pełne mnie nie interesują.Mógłbyś dać mi parę namiarów na piekne puste miejsca proszę?Rodzina nim się oswoji z terenem nie lubi chodzić bez szlaku (za dużo). Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Sudety 25.05.09, 10:36 Ja się wybieram na kilka dni( od 15 czerwca w Góry Suche. Jako miejsce wypadowe wybrałem schronisko "Andrzejówka". Liczę ,że będzie cicho i spokojnie na szlakach. Zmień termin to razem połazimy. Pozdro :) m9 Odpowiedz Link Zgłoś
kfadam Re: Sudety 25.05.09, 11:11 Warto zobaczyć w Górach Kamiennych Rezerwat Głazy Krasnoludków. Odpowiedz Link Zgłoś
niemamweny2 Re: Sudety 25.05.09, 15:42 Miles:Pomysł fajny- ale ja nie wiem co zrobić w Boże Ciało.Myslałem o tym miejscu. Kfadam- dzięki- to jest konkretna podopowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Sudety 27.05.09, 15:42 zamW takie szalone week. warto wybierać mniej popularne szlaki. Ja uderzam w G.Izerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemamweny2 Re: Sudety 28.05.09, 11:10 G.Izerskie- przypominają mi alejki na Kopiec Kościuszki (z Świr- adowa), ale może powinienem je zbadać bardziej-tylko że to jeszcze bardziej na zachód od zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś