zuzia74 mlawa- b. dobra homeopatka NIEWADA 04.11.05, 01:15 polecam z czystym sumieniem.bardzo pomogla mojej mamie w czasie menopauzy. najpierw przeszlo cieplo-zimno,potem nerwowosc,zmiany nastroju, a takze wrocila jej radosc zycia(wiem,ze to smiesznie brzmi).teraz moja mama tylko leczy sie homeopatia i dobrze na tym wychodzi. Laskowska-Niewada Maria, dr nauk med. Spec. rehabilitacji narządu ruchu i homeopatii klasycznej 06-500 Mława, (0-23) 654 44 65 Odpowiedz Link
rosanna Re: dr Ryczkowska Stara Milosna/Warszawa 04.11.05, 11:57 Polecam, tu link do jej strony: www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odpowiedz Link
inga_a Rzeszów - Homeopata - pediatra? 07.11.05, 13:09 Czy ktoś mógłby polecić dobrego homeopatę z Rzeszowa - dobrego dla dzieci? Joanna. Odpowiedz Link
maalla Re: Adresy Homeopatów ... 12.11.05, 13:37 poszukuję dobrego homeopaty z okolic Katowic plissss ,zna ktoś? Odpowiedz Link
5_monika Re: Adresy Szczecin - pytanie o dr Ozarowska 13.11.05, 20:50 były wielokrotnie na forum osoby które leczą się lub dzieci izopatycznie, zachwytów i pozytywnych skutków 100% nie widziałam.Co innego dieta jest OK. W wątku adresowym jest jeszcze w Szczecinie 2 homeopatów na pewno. Odpowiedz Link
re-flex Re: Łódź - dr Cybart 13.11.05, 21:18 hm...chodzi mi o Krystyne Cybart...moze jednak? mieszka na Retkini. Odpowiedz Link
pawel9967 Re: Adresy Homeopatów ... 24.11.05, 22:54 Witam Mi bardzo pomogl jeden produkt i chcial bym sie tym z wami podzilec jak mozna moze komus sie przyda :))pozdro Odpowiedz Link
q_21 Re: Adresy Homeopatów ..Rabka. 03.12.05, 20:01 Bardzo polecam panią dr Krystyne Stankiewicz. Bardzo Nam pomogła w leczeniu synka,Jej specjalizacje to pediatra laryngolog homeopata Odpowiedz Link
sorine Re: Adresy Homeopatów ..Rabka. 14.12.11, 00:01 Czy mogę prosić o namiar na dr Stankiewicz? Proszę napisać o niej coś więcej Odpowiedz Link
cornela WARSZAWA 25.11.05, 20:40 Pani Magdalena Cubała-Kucharska prawdziwa homeopatka klasyczna. 501 75 69 71 Ul. Mielczarskiego 10 Warszawa Odpowiedz Link
misiek998 Homeopata klasyczny - Sieradz 08.12.05, 10:31 Ja również dołączę sie do tej listy. Jest to Pani doktor-homeopata klasyczny, jest świetna jako lekarz i jako człowiek, właściwie pod komórką dostępna zawsze , równiez w niedziele. Jest rzeczowa i konkretna, nie naciaga na kasę. Podaje dane: Maria Brzostowska-Krawczyk 98-200 Sieradz,woj.łodzkie ul.Oksińskiego 6, tel.607 447 443 Polecam i pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
nadia0105 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 09.12.05, 14:56 Dr.n.med pediatra i homeopata p.Bułacz Częstochowa , Biała .Nr tel na priv jeśli ktoś chce . Odpowiedz Link
margo_1105 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 07.11.06, 10:58 Bardzo proszę o podanie namiaru na tego homeopatę. Mam 1,5 rocznego synka który ma alergię pokarmową. Szukam dobrego i sprawdzonego homeopaty niedaleko Wielunia. pozdrawiam. Odpowiedz Link
nowakkasia77 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 14.06.08, 18:52 Chciałabym dostać namiar na Panią Bułacz z Białej k/Częstochowy Odpowiedz Link
m.nicia Częstochowa 10.07.08, 10:57 jeśli Częstochowa to tylko i tylko dr Jaśkiewicz. Rewelacyjna kobieta. Jeśli ktoś chce namiary to piszcie do mnie na maila. Odpowiedz Link
robertszyjewski Re: Częstochowa 20.01.10, 20:12 witam proszę o kontakt do pani dr Jaśkiewicz Odpowiedz Link
m.nicia Re: Częstochowa 26.03.10, 13:04 Już nie polecam Pani doktor. Na prawde swietny specjalista, czlowiek o ogromnej wiedzy,ktora potrafi przekazac ALE no wlasnie nie mozna na niej polegac. Powiem tak najpierw zarazi czlowieka homeopatia i zrazi do "normalnych" leków i form leczenia, a pozniej zostawi samemu sobie. Chore dziecko zapalenie oskrzeli dzwonie, wysylam SMSy z prosba o pomoc (bo nie chce podawac antybiotyku)przez dwa dni. Kiedy wreszcie sie dodzwaniam zostaje opierniczona, ze przeszkadzam i nekam telefonami... Rozumiem, ze lekarz tez czlowiek ma prawo do odpoczynku itp. ale wystarczylo odebrac, badz wyslac smsa, ze nie moze pomoc. Pozostaje wielki niesmak i zal bo to na prawde dla mnie geniusz... Odpowiedz Link
blumch Re: Częstochowa 14.01.11, 23:37 dlatego również już się nie leczymy u Pani doktor... Odpowiedz Link
ewitka-6 Re: Częstochowa dr jaskiewicz 04.11.12, 12:55 witam czy mogłbys/mogłabys powiedziec Mi cos wiecej na temat tej p. doktor, czy ew. znalazlas zastepczego homeopate w okolicach czestochowy? Odpowiedz Link
ewitka-6 Re: Częstochowa 04.11.12, 12:57 czy mogłabys powiedziec mi cos wiecej na temat e. jaskiewicz, czy ew znalazłas zastepczego homeopate w ok. czestochowy? Odpowiedz Link
m.nicia Re: Częstochowa 07.11.12, 12:54 Jeżdzimy do dr Bułacz z Białej koło Częstochowy. Świetnie sobie radzi z chorobami wieku dziecięcego. Odpowiedz Link
ewitka-6 Re: Częstochowa 15.12.12, 21:19 ale dr. jaskiewicz wyprowadzila ci dziecko tak? bo widze że jest 2 lata róznicy w twoich postach, Jakbys mogla powiedzieć ile trwało ijak wyglądały początki u dr jaskiewicz... i u dr bułacz. Byliśmy u dr. Bułacz ale średnio wypadła ta wizyta, żle dobrany lek mimo moich sugesti, który oczywiscie nie pomógł a dziecko miało infekcje w tym czasie , u mnie tez nie pomogła. Pozatym to kazdorazowe szukanie odpowiedzi opisu w ksiązce... sama nie wiem co myslec,,, dlatego zastanawiam sie czy dr. jaskiewicz wyprowadziła wam dziecko a potem z chorobami wieku dzieciecego jezdziliscie do dr bułacz? my walczymy z alergia skorna i pokarmowa, skóra po homeopatach jest dramatem....dr jaskiewicz twierdzi ze sie oczyszcza mały co chwila zaflegmiony coraz mocniej wysypany... a my albo sie dodzwonimy do pani doktor albo nie.... Ja już siwieje... Dlatego chcialam cie wypytać co i jak... mozemy pogadac na mailu? Odpowiedz Link
m.nicia Re: Częstochowa 19.12.12, 14:14 Tak jak napisałam dr Bułacz rewelacyjnie spisuje sie u nas jesli chodzi o typowe choroby wieku dzieciecego (ostatnio angina), mnie na moje dolegliwości nie pomogła. Nie leczyliśmy młodego na AZS u dr Jaśkiewicz, a dr Bułacz też go nie wyleczyła po kilku miesiącach zrezygnowaliśmy. Jak oglądam zdjęcia z tamtego okresu to płacze-stan skóry fatalny-gronkowiec zrobił swoje. Syn ma bardzo dobrze dobraną konstytucję ale na AZS to nie pomogło. Możesz napisać na moja poczte, to odpowiem na wszystkie pytania. Odpowiedz Link
homeopatafan Re: Częstochowa 22.06.13, 13:04 witam, znalazlam twoj post na forum.co jest z ta Jaskiewicz????do kobity dodzwonic sie nie mozna a jak juz mi sie udalo porozmawiac to kaze pisac smsy i sie umawiac a potem nie odpisuje i nie odbiera:(((juz dawno bym sobie ją odpuscila ale podobno jest bardzo dobra a codzi o moja 4 letnia corcie.powiedz prosze czy rzeczywiscie jest taka dobra??mnapisz cos o niej dzieki Aga Odpowiedz Link
ania101a Re: Częstochowa 27.01.19, 07:12 Witam ja poproszę o nr do pani doktor Dziękuję o pozdr Odpowiedz Link
kajtusiunia Re: Homeopata klasyczny - Sieradz 17.01.06, 15:06 chciałabym tylko sprostować dane , a mianowicie ul. Oksińskiego 10 e tel 607 447 433, od niedawna przyjmuje również w gabinecie przy ul. Al. Grunwaldzka 14/69 w pon. wtorek i czwartek od 9 do 13,tel do gabinetu 043 822 85 43,reszta zgadza się w zupełności mało tego jak nie może odebrać telefonu to daje sygnał kiedy jest już wolna i w ten sposób daje potwierdzenie na to że zależy jej na pacjentach Odpowiedz Link
wojkwi Re: Homeopata klasyczny - Sieradz 04.04.13, 19:53 misiek998 napisała: > Ja również dołączę sie do tej listy. > Jest to Pani doktor-homeopata klasyczny, jest świetna jako lekarz i jako > człowiek, właściwie pod komórką dostępna zawsze , równiez w niedziele. > Jest rzeczowa i konkretna, nie naciaga na kasę. > Podaje dane: > Maria Brzostowska-Krawczyk > 98-200 Sieradz,woj.łodzkie ul.Oksińskiego 6, tel.607 447 443 > Polecam i pozdrawiam wszystkich. BŁĄD W TELEFONIE!!!! PRAWIDŁOWY TELEFON TO 607 447 433 !!!!!! Odpowiedz Link
wojkwi Re: Homeopata klasyczny-Sieradz-SPROSTOWANIE TEL. 04.04.13, 19:57 prawidłowy tel. do Pani Doktor Marii Krawczyk to 607 447 433 Odpowiedz Link
miljas Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 28.12.05, 13:00 Witam. Poszukuję homeopaty dla moich dzieciaczków w Elblągu lub okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kubalan Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 20.03.06, 09:09 Hej, jestem w Elblaga i zapewniam, ze raczej w naszym miescie klasycznego nie znajdziesz :( Sama korzystam z uslug Izy Zaremby - Jankowskiej - Gdansk Wrzeszcz - to chyba najlepsza lokalizacja - jesli nie najblizsza.. 58 3416263 - tel do gabinetu. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link
miljas Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 26.03.06, 13:12 Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie odnośnie dr Izy Zaremby-Jankowskiej: czy ona zajmuje się dziećmi (10 mieięcy)? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ravick1 Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 27.01.07, 13:01 A wcale nie...w Elblągu istnieje lekarz(onkolok,neurolog) homepata, przyjmuje dwa razy w tygodniu we wtorek i w czwartek, ale trudno powiedziec, czy przyjmuje dzieci Odpowiedz Link
monia9939 Re: Adresy Homeopatów ... 28.12.05, 13:04 A czy ktos zna adres lekarza w Pruszkowie, badz jego okolicy??? Odpowiedz Link
gulcia73 Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 28.12.05, 13:33 na liście homeopatów znajduje się pan Tołoczko - Warszawa. Niestety byłam w zeszłym tygodniu na wizycie u tego pana. I parę informacji uściślających, żeby nie było żadnych wątpliwości: ten pan nie jest lekarzem, przypuszczam też ze nie jest żadnym homeopatą. leczy wg. szkoły o.Klimuszko, więc ziołami, jakieś leki homeo tez daje. Bardziej podchodzi pod bioenergoterapeutę i zielarza, bada za pomocą urządzenia dzięki któremu odbiera prądy, które wytwarza organizm pacjenta. Rozmowy nie ma żadnej, wie swoje. no i leki które daje w większości są na alkoholu - również te dla dzieci, moje 3 letnie dziecko dostało te same leki co ja, a z tego co słyszałam młodsze dzieci też dostają leki na alkoholu - bez komentarza. Ja nie polecam. Ale może odezwie się jeszcze ktoś komu ten pan pomógł? Jeszcze jedno: na zdrowego również nie wygląda... Odpowiedz Link
very_martini Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 28.12.05, 13:37 Ano właśnie, były takie sygnały dotyczące tego pana i jeszcze jednego. I jeszcze jednego, który niestety udziela chyba porad w jakimś babskim piśmie, więc obawiam się, że ma pacjentów na pęczki. Jeśli chodzi o homeoleki na alkoholu, to wszystkie krople są tak produkowane, tylko i tak podaje się je rozcieńczone w wodzie, a wtedy alkoholu w tym tyle, co w połowie gruszki. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
malowanko Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 03.01.06, 22:24 Witam, Leczyłem się nie u jednego Homeopaty/tki musze powiedzieć że już nie wieżę że może mi ta metoda pomóc. Pan Tołoczko też kiedyś mnie leczył i nie wyleczył. Dawał od pyty leków ale żaden mi nie trafił( żadna filozofia być homeopatą, dajesz dużo leków kompleksowych- może któryś trafi) . Jego specjalnośćią są krople własnej roboty, za cholerę nic mi to nie dało. U Nelly-Radwanowskiej też sie leczyłem, bierze jak za zboże, leczy mega potencjami i wcale mi nie pomogła, rzekłbym że nawet zaszkodziła. Homeopatia to mit! Odpowiedz Link
very_martini Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 03.01.06, 22:29 u, jak na moje oko, to miałeś pecha, bo trafiłeś na dwa z moich anty-typów warszawskich, szkoda, że jeden z nich to chyba najbardziej ceniąca się pod względem finansowym postać w tych okolicach. Ostatnio jak ktoś mi mówi, ze homeopatia to mit, bo był u homeopaty i bez efektu, to pytam, czy medycyna akademicka i antybiotyki to też mit, skoro lekarzom tak często się nie udaje pomóc pacjentom z pomocą takich środków:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
iljana Re: Homeopatia to mit (grecki)? 26.04.06, 00:04 Może jest tak, iż wszystko zależy od lekarza, jego doswiadczenia, dobrego wywiadu o chorobie, dobranych leków. Ja mam negatywne doświadczenia z lecznienia syna u dr Czeleja. Mojemu dziecku przez pół roku nie pomógł. Zawsze pytał czy coś się poprawia. Szczerze mówiłam - NIE. Zmieniliśmy lekarza. Dziecko dostało zupelnie inne preparaty i po 3 tyg jego dolegliwości minęły. Finito. Trwa to do dziś. Uznałam że lekarz potrafi pomagać mojemu dziecku i od tej pory z każdą chorobą idę do gabinetu, lub dzwonię się skonsultować. Jeszcze się nie zawiedliśmy. Wykluczam zapalenie uszu dziecka, kiedy 5-dniowy ból ucha, tak wytrąciły mnie z rownowagi że pojechalam na ostry dyżur po antybiotyk.(Homeopata - urlop) Ból minął po 4 dniach dopiero. Tak więc dodatkowo poza Hiconcilem dostawał paracetamol i ibufen. Decyzja była moja i tylko ze względu na ból ucha. Mimo że unikam antybiotyków, to świadomość że ostatni brał 1,3 miesiące wstecz także skłoniło mnie do wyłamania się. Natomiast ani razu nie korzystaliśmy z antybiotyku przy leczeniu zapalenia oskrzeli, obturacyjnego zapalenia okrzeli, zapalenia płuc, podgłośniowego zapalenia krtani, czy okropnych infekcji kataralnych. Homeopatia to mit (grecki)?--- Odpowiedz Link
sylvs Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 27.11.06, 12:31 Podpisuje się pod tym co piszecie. Ja tez zdesperowana trafiłam z synkiem do Tołoczki. Byłam przekonana, że to lekarz - homeopata, adres na Miłej zmylił mnie totalnie. Poza tym, że to megaloman i nawiedzeniec to nic więcej o nim nie moge powiedzieć. Byłam ogromnie rozczarowana! dobrego pediatry homeopaty jeszcze nie znalazłam, a liczę, że na tym forum kogoś znajdę. Mieszkamy w komorowie pod warszawą i narazie szukam bez skutecznie w swoich okolicach. pozdrawiam a jeśli ktoś z Was zna homeopatę pediatrę z okolic Pruszkowa, Komorowa, Milanówka lub Michałowić, to prosze o info na prywatnego maila sylwia.przytulska@wp.pl. z góry dziękuję i pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link
1ziggi Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 02.04.15, 20:36 Też byłem u tego pseudo medyka. Muszę przyznać że jest to niezły oszołom i naciągacz, do tego zakochany w sobie, non stop opowiada o sobie. Gdy zacząłem patrzeć na jego ręce jak badał mnie wahadełkiem żeby zobaczyć czy nie porusza reką to zabronił mi patrzeć na ręce. Pózniej mnie zdiagnozował i przepisał leki homeopatyczne, które brałem gdyż pomyślałem że nie zaszkodzą mi, a może mnie uleczą. Finał niestety jest taki że nic mi nie pomogło, a choroby którą u mnie zdiagnozował, czyli Helicobakter nie miałem , gdyz można sparwdzić to badaniami krwi. Pozdrawiam naiwnch co się u niego leczą i wdają nie małe peniądze. Odpowiedz Link
kuradomowa0 POZNAŃ !!! 14.01.06, 17:26 DR. BOGNA NAMYSŁ Homeopata (KROSS) ul. Grunwaldzka 74 0-61 867-66-36 PONIEDZ. 9-15 WTOR, CZWART 16-20 SUPER LEKARKA BARDZO DOCIEKLIWA I ZAANGAZOWANA W LECZENIE POLECAM Odpowiedz Link
eleoise Re: Adresy Homeopatów ...Torun?? 21.01.06, 20:29 poszukuje homeopaty w Toruniu. Pediatry najlepiej. Odpowiedz Link
kajtusiunia Łódź- dr Kupnicki- mam kilka pytań 24.01.06, 11:51 wybieram się z moim dzieckiem do pana doktora,że jest dobrym specjalistą to wiem, ale interesuje mnie przede wszystkim koszt pierwszej i następnych wizyt, jak długie są terminy do niego, gdzie i w jakich godzinach przyjmuje.Do Łodzi mam 60 km i dlatego chciałabym najpierw zrobić wywiad a nie ciągnąć dziecka w ciemno. Wiem że very_martini jest chyba najlepiej zorientowana w tym temacie, ponieważ czytam wasze forum na bieżąco choć prawie wogóle się nie odzywam. Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś się odezwie :-))) Odpowiedz Link
sp1mhx Koszalin szukam adresu/telefonu Homeopaty 31.01.06, 18:11 Witam. Jak w temacie. pozdrawiam Odpowiedz Link
edki16 Re: Wrocław 20.02.06, 15:32 Lena Szwarc-Kaleta ul. Moniuszki 4 tel. 0-71 348 29 51 homeopata klasyczny, pediatra. Odpowiedz Link
neoaferatu Re: Wrocław 23.10.08, 08:47 Byłam u tej pani, Koszmar. Wciska szczepionki, jakieś sztuczne leki, nie rozpoznaje żadnych chorób, dziecko potem było bardziej chore niż wcześniej. No i nie dała żadnego leku homeopatycznego. Odpowiedz Link
maslakowa3 Re: Wrocław 05.01.11, 18:46 Mam obrzęk quinkiego na ustach, borykam się z tym od 10 lat. Nie znam dnia ani godziny kiedy pojawi mi się obrzęk łącznie z policzkiem i powiekami. Może ktoś zna lekarza-Homeopatyka, który leczy tą przypadłość. Najlepiej w Województwie Łódzkim lub z okolic Płocka. Odpowiedz Link
maslakowa3 Re: Kutno 05.01.11, 18:50 Mam obrzęk quinkiego na ustach, borykam się z tym od 10 lat. Nie znam dnia ani godziny kiedy pojawi mi się obrzęk łącznie z policzkiem i powiekami. Może ktoś zna lekarza-Homeopatyka, który leczy tą przypadłość. Najlepiej w Województwie Łódzkim lub z okolic Płocka. Odpowiedz Link
molla7 Re: Łódź 08.03.06, 10:09 Przekopałam się przez cała listę i nie znalazłam, wiec wpisuje najnowsze me odkrycie: Małgorzta Buciak ul. Elsnera 8 pok.140 Łódź Odpowiedz Link
molla7 Re: Łódź 16.04.06, 17:50 d Buciak juz wczesniej była odnotowana na liscie ale zapomniałam podać telefon: 605359662.Dość uchwytna telefonicznie i osobiscie. Przyjmuje na Elsnera 8 w Sz.podstawowej codziennie do południa a w pon, śr i pt dodatkowo od 16 Odpowiedz Link
jola2711 Re: Rybnik, Gliwice, Jastrzębie... 10.03.06, 16:58 Ja poszukuję dobrego homeopaty w okolicy Rybnika,Jastrzębia Zd., Gliwic itp. Może ktoś zna? Odpowiedz Link
annak.72 Re: Adresy Homeopatów ... 10.03.06, 22:50 Czy w Białej Podlaskiej jest jakiś homeopata? Odpowiedz Link
agahubik Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 13.03.06, 16:30 Polecam dr Małgorzatę Dalecką tel. 0508367350, od 2 lat zajmuje się moim synkiem, oczywiście to nie znaczy że ciągle choruje. Ostatnia wizyta była w lato 2005. 2 lata temu pomogła nam lecząc m.in. z przedawkowania D3, problemów z układem pokarmowym. Odpowiedz Link
iljana Re: WARSZAWA-Dr Dalecka leczy jedynie dzieci. 25.04.06, 23:44 Kiedy przeglądałam wątki trafiłam na: Re: Sulfur compositum Heel beba2 02.09.05, 13:41 "Jesli homeo przepisuje same kompleksy to uciekaj. To sobie możesz sama w aptece kupować." ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~ Re: Sulfur compositum Heel very_martini 02.09.05, 13:43 "1. dokończyć kurację antybiotykiem, chyba że Beba powie inaczej 2. nie wracać do kompleksu 3. zmienić homeopatę na takiego, który nie przepisuje kompleksów i będzie dobrze:)" W związku z powyższym, wspomniana wyżej Pani doktor nie zyska uznania forumowiczów. Chociaż: Berberis e fructibus Autor: jaha_mama_magdy 20.04.06, 22:27 Chcialabym prosic o informacje dotyczace tego kompleksu. ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~ Re: Berberis e fructibus Autor: very_martini 20.04.06, 23:23 Nie stosowałam i nie wiem, ale preparaty Wali są ogólnie spoko bardzo. Beba tak mówi, a skoro Beba tak mówi, to tak jest. ------------------------------------------ Moimi dziećmi zajmuje się... dr Dalecka :) ------------------------------------------ Odpowiedz Link
sonukef Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 13.09.06, 09:28 czy pani doktor Dalecka jest pediatrą? Odpowiedz Link
jss7 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 15.09.06, 09:00 > czy pani doktor Dalecka jest pediatrą? tak Odpowiedz Link
home-1 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 30.01.09, 18:33 Z tego co mi mówiła leczyła dzieci jako pediatra 10 lat i przeszła na homeo ze względu na leprze efekty. Ja ją polecam , oprócz tego że czasem długo się czeka (chociaż jak jest nagła sytuacja to przyjmie) ja nie mam zastrzeżeń od 7dmiu lat. Odpowiedz Link
zabolicha Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 05.10.06, 15:57 Ja polecam Dr Teresę Partykę.Telefon do niej 501758041.Bardzo pomogła moim znajomym i mnie. Odpowiedz Link
pirokatechina1 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 04.02.09, 10:37 Czy Pani Teresa Partyka jest homeopatą klasycznym? I gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link
monday24 Gdynia-Płonka 17.03.06, 19:35 W Gdyni jest na prawde rewelacyjny homeopata, pan Płonka. Przyjmuje na ul. Słupeckiej. Prowadzi mojego synka, który kiedyś co 3 miesięce przyjmował antybiotyki, a od czasu kiedy jest "pod okiem" pana Płonki, ani jednego leku. Polecam. Odpowiedz Link
kryptos1 Re: Gdynia-Płonka 08.05.06, 19:10 Dr Płonka to rzeczywiście fantastyczny lekarz.Mój synek jest pod jego opieką od kilku lat.Sam pan dr ma fajne podejście do dzieci,a do tego spore poczucie humoru :-) Odpowiedz Link
wyrodna_matka_huberta Re: Gdynia-Płonka NAMIAR??? 27.03.07, 10:04 Macie dziewczyny do niego numer telefonu? Szukalam go w googlach, ksiazce, panoramie i nie znalazłam. Podajcie prosze blizsze namiary, jak nie tu, to na priv. Thanks Odpowiedz Link
j.jazgarska Re: Gdynia-Płonka NAMIAR??? 16.09.09, 12:30 Ja również polecam doktora Płonkę. Jest też pediatrą. Telefon: 601- 618-460 (dzwonić po 21, bo do 21 przyjmuje pacjentów i nie odbiera telefonów). Pierwsza wizyta (czeka się nawet 2 m-ce) kosztuje 180 zł i trwa 3 godziny, kolejne (umawiane czasem z dnia na dzień lub tego samego dnia jeśli jest potrzeba) kosztują 70 zł. W godzinach 21-22 (czasem dłużej) dyżur telefoniczny dla pacjentów. Leczę siebie i dwóch synków z doskonałym skutkiem. Odpowiedz Link
zwiatrem Aleksandrów KUjawski 22.03.06, 22:16 dr Adamczyk, pediatra i homeopata z kolejnymi stopniami specjalizacji z homeopatii robionymii we Francji kiedys uratował zcie mojemu dziecku niemniej dzisiaj już nie mam z Nim kontaktu, watpie jednak aby Jego fachowośc i dociekliwośc uległa pogorszeniu, mieszka w Ostrowąsie i tam równiez przyjmuje pacjentów małych ale i ich rodziny także Odpowiedz Link
thekoles Re: Radom??? 23.03.06, 13:49 dr. Ewa Pawlin ul. Królewska 15/143 048 345 13 41 kom. 606 877 374 ja się u niej lecze i jestem zadowolony :) Odpowiedz Link
1234k10 Re: Adresy Homeopatów ... 05.04.06, 20:10 Prunicka 8, Moszna, gmina Zielina, woj.opolskie, homeopata z wieloletnim doświadczeniem, trzeba zmienić wiele, ale chyba o to chodzi w homeopatii Odpowiedz Link
mal62 Re: Adresy Homeopatów ...Torun 28.05.06, 19:49 Potrzebny dobry sprawdzony lekarz w Toruniu lub okolicy . dla starszej osoby z silna astmą oskrzelową. pozdr Odpowiedz Link
mamaku POZNAŃ homeopata-pediatra 29.05.06, 22:22 dr Anna Wika-Gierdal homeopata-pediatra ze Stowarzyszenia homeopatów Polskich, ul. Miczurina 20a, super lekarz, dzięki niej nasze dziecko alergik i atopik od 2 lat normalnie funkcjonuje prawie bez leków, od 2 lat bez antybiotyku i bez sterydów! Polecam gorąco!!!! Odpowiedz Link