Dodaj do ulubionych

Adresy Homeopatów ...

• zuzia74 mlawa- b. dobra homeopatka NIEWADA 04.11.05, 01:15
      polecam z czystym sumieniem.bardzo pomogla mojej mamie w czasie menopauzy.
      najpierw przeszlo cieplo-zimno,potem nerwowosc,zmiany nastroju, a takze wrocila
      jej radosc zycia(wiem,ze to smiesznie brzmi).teraz moja mama tylko leczy sie
      homeopatia i dobrze na tym wychodzi.

Laskowska-Niewada Maria, dr nauk med. Spec. rehabilitacji narządu ruchu i
      homeopatii klasycznej
      06-500 Mława, (0-23) 654 44 65
      • rosanna Re: dr Ryczkowska Stara Milosna/Warszawa 04.11.05, 11:57
        Polecam, tu link do jej strony:
        www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
        • shagra KATOWICE???? 06.11.05, 20:55
          Zna ktoś?????
    • inga_a Rzeszów - Homeopata - pediatra? 07.11.05, 13:09
      Czy ktoś mógłby polecić dobrego homeopatę z Rzeszowa - dobrego dla dzieci? Joanna.
    • maalla Re: Adresy Homeopatów ... 12.11.05, 13:37
      poszukuję dobrego homeopaty z okolic Katowic
      plissss ,zna ktoś?
      • maalla Katowice???plisssss 12.11.05, 13:40
        zmieniłam tytuł :)
    • 5_monika Re: Adresy Szczecin - pytanie o dr Ozarowska 13.11.05, 20:50
      były wielokrotnie na forum osoby które leczą się lub dzieci izopatycznie,
      zachwytów i pozytywnych skutków 100% nie widziałam.Co innego dieta jest OK.
      W wątku adresowym jest jeszcze w Szczecinie 2 homeopatów na pewno.
    • re-flex Re: Łódź - dr Cybart 13.11.05, 21:18
      hm...chodzi mi o Krystyne Cybart...moze jednak?
      mieszka na Retkini.
    • pawel9967 Re: Adresy Homeopatów ... 24.11.05, 22:54
      Witam
      Mi bardzo pomogl jeden produkt i chcial bym sie tym z wami podzilec jak mozna
      moze komus sie przyda :))pozdro
      • q_21 Re: Adresy Homeopatów ..Rabka. 03.12.05, 20:01
        Bardzo polecam panią dr Krystyne Stankiewicz.
        Bardzo Nam pomogła w leczeniu synka,Jej specjalizacje to pediatra laryngolog
        homeopata
        • sorine Re: Adresy Homeopatów ..Rabka. 14.12.11, 00:01
          Czy mogę prosić o namiar na dr Stankiewicz? Proszę napisać o niej coś więcej
    • cornela WARSZAWA 25.11.05, 20:40
      Pani Magdalena Cubała-Kucharska prawdziwa homeopatka klasyczna.
      501 75 69 71 Ul. Mielczarskiego 10 Warszawa
    • misiek998 Homeopata klasyczny - Sieradz 08.12.05, 10:31
      Ja również dołączę sie do tej listy.
      Jest to Pani doktor-homeopata klasyczny, jest świetna jako lekarz i jako
      człowiek, właściwie pod komórką dostępna zawsze , równiez w niedziele.
      Jest rzeczowa i konkretna, nie naciaga na kasę.
      Podaje dane:
      Maria Brzostowska-Krawczyk
      98-200 Sieradz,woj.łodzkie ul.Oksińskiego 6, tel.607 447 443
      Polecam i pozdrawiam wszystkich.
      • nadia0105 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 09.12.05, 14:56
        Dr.n.med pediatra i homeopata p.Bułacz Częstochowa , Biała .Nr tel na priv
        jeśli ktoś chce .
        • margo_1105 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 07.11.06, 10:58
          Bardzo proszę o podanie namiaru na tego homeopatę. Mam 1,5 rocznego synka który
          ma alergię pokarmową. Szukam dobrego i sprawdzonego homeopaty niedaleko
          Wielunia. pozdrawiam.
        • nowakkasia77 Re: Homeopata klasyczny - Częstochowa 14.06.08, 18:52
          Chciałabym dostać namiar na Panią Bułacz z Białej k/Częstochowy
        • m.nicia Częstochowa 10.07.08, 10:57
          jeśli Częstochowa to tylko i tylko dr Jaśkiewicz. Rewelacyjna
          kobieta.
          Jeśli ktoś chce namiary to piszcie do mnie na maila.
          • robertszyjewski Re: Częstochowa 20.01.10, 20:12
            witam proszę o kontakt do pani dr Jaśkiewicz
            • m.nicia Re: Częstochowa 26.03.10, 13:04
              Już nie polecam Pani doktor. Na prawde swietny specjalista, czlowiek
              o ogromnej wiedzy,ktora potrafi przekazac ALE no wlasnie nie mozna
              na niej polegac. Powiem tak najpierw zarazi czlowieka homeopatia i
              zrazi do "normalnych" leków i form leczenia, a pozniej zostawi
              samemu sobie. Chore dziecko zapalenie oskrzeli dzwonie, wysylam SMSy
              z prosba o pomoc (bo nie chce podawac antybiotyku)przez dwa dni.
              Kiedy wreszcie sie dodzwaniam zostaje opierniczona, ze przeszkadzam
              i nekam telefonami...
              Rozumiem, ze lekarz tez czlowiek ma prawo do odpoczynku itp. ale
              wystarczylo odebrac, badz wyslac smsa, ze nie moze pomoc. Pozostaje
              wielki niesmak i zal bo to na prawde dla mnie geniusz...
              • blumch Re: Częstochowa 14.01.11, 23:37
                dlatego również już się nie leczymy u Pani doktor...
                • ewitka-6 Re: Częstochowa dr jaskiewicz 04.11.12, 12:55
                  witam
                  czy mogłbys/mogłabys powiedziec Mi cos wiecej na temat tej p. doktor, czy ew. znalazlas zastepczego homeopate w okolicach czestochowy?
                • ewitka-6 Re: Częstochowa 04.11.12, 12:57
                  czy mogłabys powiedziec mi cos wiecej na temat e. jaskiewicz, czy ew znalazłas zastepczego homeopate w ok. czestochowy?
                  • m.nicia Re: Częstochowa 07.11.12, 12:54
                    Jeżdzimy do dr Bułacz z Białej koło Częstochowy.
                    Świetnie sobie radzi z chorobami wieku dziecięcego.
                    • ewitka-6 Re: Częstochowa 15.12.12, 21:19
                      ale dr. jaskiewicz wyprowadzila ci dziecko tak? bo widze że jest 2 lata róznicy w twoich postach, Jakbys mogla powiedzieć ile trwało ijak wyglądały początki u dr jaskiewicz... i u dr bułacz. Byliśmy u dr. Bułacz ale średnio wypadła ta wizyta, żle dobrany lek mimo moich sugesti, który oczywiscie nie pomógł a dziecko miało infekcje w tym czasie , u mnie tez nie pomogła. Pozatym to kazdorazowe szukanie odpowiedzi opisu w ksiązce... sama nie wiem co myslec,,, dlatego zastanawiam sie czy dr. jaskiewicz wyprowadziła wam dziecko a potem z chorobami wieku dzieciecego jezdziliscie do dr bułacz? my walczymy z alergia skorna i pokarmowa, skóra po homeopatach jest dramatem....dr jaskiewicz twierdzi ze sie oczyszcza mały co chwila zaflegmiony coraz mocniej wysypany... a my albo sie dodzwonimy do pani doktor albo nie.... Ja już siwieje... Dlatego chcialam cie wypytać co i jak... mozemy pogadac na mailu?
                      • m.nicia Re: Częstochowa 19.12.12, 14:14
                        Tak jak napisałam dr Bułacz rewelacyjnie spisuje sie u nas jesli chodzi o typowe choroby wieku dzieciecego (ostatnio angina), mnie na moje dolegliwości nie pomogła.
                        Nie leczyliśmy młodego na AZS u dr Jaśkiewicz, a dr Bułacz też go nie wyleczyła po kilku miesiącach zrezygnowaliśmy. Jak oglądam zdjęcia z tamtego okresu to płacze-stan skóry fatalny-gronkowiec zrobił swoje.
                        Syn ma bardzo dobrze dobraną konstytucję ale na AZS to nie pomogło.
                        Możesz napisać na moja poczte, to odpowiem na wszystkie pytania.
                    • homeopatafan Re: Częstochowa 22.06.13, 13:04
                      witam,
                      znalazlam twoj post na forum.co jest z ta Jaskiewicz????do kobity dodzwonic sie nie mozna a jak juz mi sie udalo porozmawiac to kaze pisac smsy i sie umawiac a potem nie odpisuje i nie odbiera:(((juz dawno bym sobie ją odpuscila ale podobno jest bardzo dobra a codzi o moja 4 letnia corcie.powiedz prosze czy rzeczywiscie jest taka dobra??mnapisz cos o niej
                      dzieki
                      Aga
          • ania101a Re: Częstochowa 27.01.19, 07:12
            Witam ja poproszę o nr do pani doktor
            Dziękuję o pozdr
      • kajtusiunia Re: Homeopata klasyczny - Sieradz 17.01.06, 15:06
        chciałabym tylko sprostować dane , a mianowicie ul. Oksińskiego 10 e tel
        607 447 433, od niedawna przyjmuje również w gabinecie przy ul. Al. Grunwaldzka
        14/69 w pon. wtorek i czwartek od 9 do 13,tel do gabinetu 043 822 85 43,reszta
        zgadza się w zupełności mało tego jak nie może odebrać telefonu to daje sygnał
        kiedy jest już wolna i w ten sposób daje potwierdzenie na to że zależy jej na
        pacjentach
      • wojkwi Re: Homeopata klasyczny - Sieradz 04.04.13, 19:53
        misiek998 napisała:

> Ja również dołączę sie do tej listy.
        > Jest to Pani doktor-homeopata klasyczny, jest świetna jako lekarz i jako
        > człowiek, właściwie pod komórką dostępna zawsze , równiez w niedziele.
        > Jest rzeczowa i konkretna, nie naciaga na kasę.
        > Podaje dane:
        > Maria Brzostowska-Krawczyk
        > 98-200 Sieradz,woj.łodzkie ul.Oksińskiego 6, tel.607 447 443
        > Polecam i pozdrawiam wszystkich.

BŁĄD W TELEFONIE!!!! PRAWIDŁOWY TELEFON TO 607 447 433 !!!!!!
      • wojkwi Re: Homeopata klasyczny-Sieradz-SPROSTOWANIE TEL. 04.04.13, 19:57
        prawidłowy tel. do Pani Doktor Marii Krawczyk to 607 447 433
    • miljas Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 28.12.05, 13:00
      Witam. Poszukuję homeopaty dla moich dzieciaczków w Elblągu lub okolicy.
      Pozdrawiam
      • kubalan Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 20.03.06, 09:09
        Hej,
        jestem w Elblaga i zapewniam, ze raczej w naszym miescie klasycznego nie
        znajdziesz :( Sama korzystam z uslug Izy Zaremby - Jankowskiej - Gdansk Wrzeszcz
        - to chyba najlepsza lokalizacja - jesli nie najblizsza.. 58 3416263 - tel do
        gabinetu.
        Pozdrawiam,
        Aga
        • miljas Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 26.03.06, 13:12
          Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie odnośnie dr Izy Zaremby-Jankowskiej:
          czy ona zajmuje się dziećmi (10 mieięcy)?
          Pozdrawiam
          • ravick1 Re: Adresy Homeopatów ...Elbląg i okolice 27.01.07, 13:01
            A wcale nie...w Elblągu istnieje lekarz(onkolok,neurolog) homepata, przyjmuje
            dwa razy w tygodniu we wtorek i w czwartek, ale trudno powiedziec, czy przyjmuje
            dzieci
    • monia9939 Re: Adresy Homeopatów ... 28.12.05, 13:04
      A czy ktos zna adres lekarza w Pruszkowie, badz jego okolicy???
      • gulcia73 Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 28.12.05, 13:33
        na liście homeopatów znajduje się pan Tołoczko - Warszawa. Niestety byłam w
        zeszłym tygodniu na wizycie u tego pana. I parę informacji uściślających, żeby
        nie było żadnych wątpliwości: ten pan nie jest lekarzem, przypuszczam też ze
        nie jest żadnym homeopatą. leczy wg. szkoły o.Klimuszko, więc ziołami, jakieś
        leki homeo tez daje. Bardziej podchodzi pod bioenergoterapeutę i zielarza, bada
        za pomocą urządzenia dzięki któremu odbiera prądy, które wytwarza organizm
        pacjenta. Rozmowy nie ma żadnej, wie swoje. no i leki które daje w większości
        są na alkoholu - również te dla dzieci, moje 3 letnie dziecko dostało te same
        leki co ja, a z tego co słyszałam młodsze dzieci też dostają leki na alkoholu -
        bez komentarza. Ja nie polecam. Ale może odezwie się jeszcze ktoś komu ten pan
        pomógł?
        Jeszcze jedno: na zdrowego również nie wygląda...
        • very_martini Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 28.12.05, 13:37
          Ano właśnie, były takie sygnały dotyczące tego pana i jeszcze jednego. I jeszcze
          jednego, który niestety udziela chyba porad w jakimś babskim piśmie, więc
          obawiam się, że ma pacjentów na pęczki.

Jeśli chodzi o homeoleki na alkoholu, to wszystkie krople są tak produkowane,
          tylko i tak podaje się je rozcieńczone w wodzie, a wtedy alkoholu w tym tyle, co
          w połowie gruszki.

16%VOL
          22%VAT
          • malowanko Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 03.01.06, 22:24
            Witam,
            Leczyłem się nie u jednego Homeopaty/tki musze powiedzieć że już nie wieżę że może mi ta metoda pomóc. Pan Tołoczko też kiedyś mnie leczył i nie wyleczył. Dawał od pyty leków ale żaden mi nie trafił( żadna filozofia być homeopatą, dajesz dużo leków kompleksowych- może któryś trafi) . Jego specjalnośćią są krople własnej roboty, za cholerę nic mi to nie dało. U Nelly-Radwanowskiej też sie leczyłem, bierze jak za zboże, leczy mega potencjami i wcale mi nie pomogła, rzekłbym że nawet zaszkodziła.
            Homeopatia to mit!
            • very_martini Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 03.01.06, 22:29
              u, jak na moje oko, to miałeś pecha, bo trafiłeś na dwa z moich anty-typów
              warszawskich, szkoda, że jeden z nich to chyba najbardziej ceniąca się pod
              względem finansowym postać w tych okolicach.
              Ostatnio jak ktoś mi mówi, ze homeopatia to mit, bo był u homeopaty i bez
              efektu, to pytam, czy medycyna akademicka i antybiotyki to też mit, skoro
              lekarzom tak często się nie udaje pomóc pacjentom z pomocą takich środków:)
              16%VOL
              22%VAT
            • iljana Re: Homeopatia to mit (grecki)? 26.04.06, 00:04

Może jest tak, iż wszystko zależy od lekarza, jego doswiadczenia, dobrego
              wywiadu o chorobie, dobranych leków.
              Ja mam negatywne doświadczenia z lecznienia syna u dr Czeleja. Mojemu dziecku
              przez pół roku nie pomógł. Zawsze pytał czy coś się poprawia. Szczerze mówiłam -
              NIE. Zmieniliśmy lekarza. Dziecko dostało zupelnie inne preparaty i po 3 tyg
              jego dolegliwości minęły. Finito. Trwa to do dziś. Uznałam że lekarz potrafi
              pomagać mojemu dziecku i od tej pory z każdą chorobą idę do gabinetu, lub
              dzwonię się skonsultować. Jeszcze się nie zawiedliśmy. Wykluczam zapalenie uszu
              dziecka, kiedy 5-dniowy ból ucha, tak wytrąciły mnie z rownowagi że pojechalam
              na ostry dyżur po antybiotyk.(Homeopata - urlop) Ból minął po 4 dniach dopiero.
              Tak więc dodatkowo poza Hiconcilem dostawał paracetamol i ibufen. Decyzja była
              moja i tylko ze względu na ból ucha. Mimo że unikam antybiotyków, to świadomość
              że ostatni brał 1,3 miesiące wstecz także skłoniło mnie do wyłamania się.

Natomiast ani razu nie korzystaliśmy z antybiotyku przy leczeniu zapalenia
              oskrzeli, obturacyjnego zapalenia okrzeli, zapalenia płuc, podgłośniowego
              zapalenia krtani, czy okropnych infekcji kataralnych.

Homeopatia to mit (grecki)?---
              • kundziowata Re: Homeopatia to mit (grecki)? 16.09.09, 14:48
                Do kogo teraz chodzisz?
        • sylvs Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 27.11.06, 12:31
          Podpisuje się pod tym co piszecie. Ja tez zdesperowana trafiłam z synkiem do
          Tołoczki. Byłam przekonana, że to lekarz - homeopata, adres na Miłej zmylił
          mnie totalnie. Poza tym, że to megaloman i nawiedzeniec to nic więcej o nim nie
          moge powiedzieć. Byłam ogromnie rozczarowana!
          dobrego pediatry homeopaty jeszcze nie znalazłam, a liczę, że na tym forum
          kogoś znajdę. Mieszkamy w komorowie pod warszawą i narazie szukam bez
          skutecznie w swoich okolicach.
          pozdrawiam a jeśli ktoś z Was zna homeopatę pediatrę z okolic Pruszkowa,
          Komorowa, Milanówka lub Michałowić, to prosze o info na prywatnego maila
          sylwia.przytulska@wp.pl. z góry dziękuję i pozdrawiam,
          Sylwia
        • 1ziggi Re: Warszawa-pan Tołoczko ... 02.04.15, 20:36
          Też byłem u tego pseudo medyka. Muszę przyznać że jest to niezły oszołom i naciągacz, do tego zakochany w sobie, non stop opowiada o sobie. Gdy zacząłem patrzeć na jego ręce jak badał mnie wahadełkiem żeby zobaczyć czy nie porusza reką to zabronił mi patrzeć na ręce. Pózniej mnie zdiagnozował i przepisał leki homeopatyczne, które brałem gdyż pomyślałem że nie zaszkodzą mi, a może mnie uleczą. Finał niestety jest taki że nic mi nie pomogło, a choroby którą u mnie zdiagnozował, czyli Helicobakter nie miałem , gdyz można sparwdzić to badaniami krwi. Pozdrawiam naiwnch co się u niego leczą i wdają nie małe peniądze.
    • kuradomowa0 POZNAŃ !!! 14.01.06, 17:26
      DR. BOGNA NAMYSŁ

Homeopata (KROSS)
      ul. Grunwaldzka 74
      0-61 867-66-36

PONIEDZ. 9-15
      WTOR, CZWART 16-20

SUPER LEKARKA BARDZO DOCIEKLIWA I ZAANGAZOWANA W LECZENIE POLECAM

• eleoise Re: Adresy Homeopatów ...Torun?? 21.01.06, 20:29
      poszukuje homeopaty w Toruniu. Pediatry najlepiej.
    • kajtusiunia Łódź- dr Kupnicki- mam kilka pytań 24.01.06, 11:51
      wybieram się z moim dzieckiem do pana doktora,że jest dobrym specjalistą to
      wiem, ale interesuje mnie przede wszystkim koszt pierwszej i następnych wizyt,
      jak długie są terminy do niego, gdzie i w jakich godzinach przyjmuje.Do Łodzi
      mam 60 km i dlatego chciałabym najpierw zrobić wywiad a nie ciągnąć dziecka w
      ciemno. Wiem że very_martini jest chyba najlepiej zorientowana w tym temacie,
      ponieważ czytam wasze forum na bieżąco choć prawie wogóle się nie odzywam.

Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś się odezwie :-)))
    • sp1mhx Koszalin szukam adresu/telefonu Homeopaty 31.01.06, 18:11
      Witam.

Jak w temacie.

pozdrawiam
    • edki16 Re: Wrocław 20.02.06, 15:32
      Lena Szwarc-Kaleta ul. Moniuszki 4 tel. 0-71 348 29 51 homeopata klasyczny,
      pediatra.
      • neoaferatu Re: Wrocław 23.10.08, 08:47
        Byłam u tej pani, Koszmar. Wciska szczepionki, jakieś sztuczne leki, nie
        rozpoznaje żadnych chorób, dziecko potem było bardziej chore niż wcześniej. No i
        nie dała żadnego leku homeopatycznego.
        • maslakowa3 Re: Wrocław 05.01.11, 18:46
          Mam obrzęk quinkiego na ustach, borykam się z tym od 10 lat. Nie znam dnia ani godziny kiedy pojawi mi się obrzęk łącznie z policzkiem i powiekami. Może ktoś zna lekarza-Homeopatyka, który leczy tą przypadłość. Najlepiej w Województwie Łódzkim lub z okolic Płocka.
        • maslakowa3 Re: Kutno 05.01.11, 18:50
          Mam obrzęk quinkiego na ustach, borykam się z tym od 10 lat. Nie znam dnia ani godziny kiedy pojawi mi się obrzęk łącznie z policzkiem i powiekami. Może ktoś zna lekarza-Homeopatyka, który leczy tą przypadłość. Najlepiej w Województwie Łódzkim lub z okolic Płocka.
    • molla7 Re: Łódź 08.03.06, 10:09
      Przekopałam się przez cała listę i nie znalazłam, wiec wpisuje najnowsze me
      odkrycie:
      Małgorzta Buciak
      ul. Elsnera 8
      pok.140
      Łódź
      • molla7 Re: Łódź 16.04.06, 17:50
        d Buciak juz wczesniej była odnotowana na liscie ale zapomniałam podać telefon: 605359662.Dość uchwytna telefonicznie i osobiscie. Przyjmuje na
        Elsnera 8 w Sz.podstawowej codziennie do południa a w pon, śr i pt dodatkowo od 16

• jola2711 Re: Rybnik, Gliwice, Jastrzębie... 10.03.06, 16:58
      Ja poszukuję dobrego homeopaty w okolicy Rybnika,Jastrzębia Zd., Gliwic itp.
      Może ktoś zna?
    • annak.72 Re: Adresy Homeopatów ... 10.03.06, 22:50
      Czy w Białej Podlaskiej jest jakiś homeopata?
    • agahubik Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 13.03.06, 16:30
      Polecam dr Małgorzatę Dalecką tel. 0508367350, od 2 lat zajmuje się moim
      synkiem, oczywiście to nie znaczy że ciągle choruje. Ostatnia wizyta była w lato
      2005. 2 lata temu pomogła nam lecząc m.in. z przedawkowania D3, problemów z
      układem pokarmowym.
      • iljana Re: WARSZAWA-Dr Dalecka leczy jedynie dzieci. 25.04.06, 23:44

Kiedy przeglądałam wątki trafiłam na:

Re: Sulfur compositum Heel beba2 02.09.05, 13:41

"Jesli homeo przepisuje same kompleksy to uciekaj. To sobie możesz sama w
        aptece kupować."
        ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~
        Re: Sulfur compositum Heel very_martini 02.09.05, 13:43

"1. dokończyć kurację antybiotykiem, chyba że Beba powie inaczej
        2. nie wracać do kompleksu
        3. zmienić homeopatę na takiego, który nie przepisuje kompleksów

i będzie dobrze:)"

W związku z powyższym, wspomniana wyżej Pani doktor nie zyska uznania
        forumowiczów. Chociaż:

Berberis e fructibus Autor: jaha_mama_magdy 20.04.06, 22:27

Chcialabym prosic o informacje dotyczace tego kompleksu.
        ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~~
        Re: Berberis e fructibus Autor: very_martini 20.04.06, 23:23

Nie stosowałam i nie wiem, ale preparaty Wali są ogólnie spoko bardzo. Beba tak
        mówi, a skoro Beba tak mówi, to tak jest.

------------------------------------------
        Moimi dziećmi zajmuje się... dr Dalecka :)
        ------------------------------------------
      • sonukef Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 13.09.06, 09:28
        czy pani doktor Dalecka jest pediatrą?
        • jss7 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 15.09.06, 09:00
          > czy pani doktor Dalecka jest pediatrą?

tak
        • home-1 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 30.01.09, 18:33
          Z tego co mi mówiła leczyła dzieci jako pediatra 10 lat i przeszła na homeo ze
          względu na leprze efekty. Ja ją polecam , oprócz tego że czasem długo się czeka
          (chociaż jak jest nagła sytuacja to przyjmie) ja nie mam zastrzeżeń od 7dmiu lat.
      • zabolicha Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 05.10.06, 15:57
        Ja polecam Dr Teresę Partykę.Telefon do niej 501758041.Bardzo pomogła moim
        znajomym i mnie.
      • home-1 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 30.01.09, 18:36
        teraz jest to numer :695557125
        • pirokatechina1 Re: Adresy Homeopatów WARSZAWA 04.02.09, 10:37
          Czy Pani Teresa Partyka jest homeopatą klasycznym? I gdzie przyjmuje?
    • monday24 Gdynia-Płonka 17.03.06, 19:35
      W Gdyni jest na prawde rewelacyjny homeopata, pan Płonka. Przyjmuje na ul.
      Słupeckiej. Prowadzi mojego synka, który kiedyś co 3 miesięce przyjmował
      antybiotyki, a od czasu kiedy jest "pod okiem" pana Płonki, ani jednego leku.
      Polecam.
      • kryptos1 Re: Gdynia-Płonka 08.05.06, 19:10
        Dr Płonka to rzeczywiście fantastyczny lekarz.Mój synek jest pod jego opieką
        od kilku lat.Sam pan dr ma fajne podejście do dzieci,a do tego spore poczucie
        humoru :-)
      • wyrodna_matka_huberta Re: Gdynia-Płonka NAMIAR??? 27.03.07, 10:04
        Macie dziewczyny do niego numer telefonu? Szukalam go w googlach, ksiazce,
        panoramie i nie znalazłam. Podajcie prosze blizsze namiary, jak nie tu, to na
        priv. Thanks
        • hanciasocha Re: Gdynia-Płonka NAMIAR??? 03.10.08, 19:44
          ul.Słupecka 22
          • j.jazgarska Re: Gdynia-Płonka NAMIAR??? 16.09.09, 12:30
            Ja również polecam doktora Płonkę. Jest też pediatrą. Telefon: 601-
            618-460 (dzwonić po 21, bo do 21 przyjmuje pacjentów i nie odbiera
            telefonów). Pierwsza wizyta (czeka się nawet 2 m-ce) kosztuje 180 zł
            i trwa 3 godziny, kolejne (umawiane czasem z dnia na dzień lub tego
            samego dnia jeśli jest potrzeba) kosztują 70 zł. W godzinach 21-22
            (czasem dłużej) dyżur telefoniczny dla pacjentów. Leczę siebie i
            dwóch synków z doskonałym skutkiem.
    • zwiatrem Aleksandrów KUjawski 22.03.06, 22:16
      dr Adamczyk, pediatra i homeopata z kolejnymi stopniami specjalizacji z
      homeopatii robionymii we Francji
      kiedys uratował zcie mojemu dziecku niemniej dzisiaj już nie mam z Nim
      kontaktu, watpie jednak aby Jego fachowośc i dociekliwośc uległa pogorszeniu,
      mieszka w Ostrowąsie i tam równiez przyjmuje pacjentów małych ale i ich rodziny
      także
    • thekoles Re: Radom??? 23.03.06, 13:49
      dr. Ewa Pawlin

ul. Królewska 15/143
      048 345 13 41
      kom. 606 877 374

ja się u niej lecze i jestem zadowolony :)
    • 1234k10 Re: Adresy Homeopatów ... 05.04.06, 20:10
      Prunicka 8, Moszna, gmina Zielina, woj.opolskie, homeopata z wieloletnim
      doświadczeniem, trzeba zmienić wiele, ale chyba o to chodzi w homeopatii
    • mal62 Re: Adresy Homeopatów ...Torun 28.05.06, 19:49
      Potrzebny dobry sprawdzony lekarz w Toruniu lub okolicy . dla starszej osoby z
      silna astmą oskrzelową.
      pozdr
    • mamaku POZNAŃ homeopata-pediatra 29.05.06, 22:22
      dr Anna Wika-Gierdal homeopata-pediatra ze Stowarzyszenia homeopatów Polskich,
      ul. Miczurina 20a, super lekarz, dzięki niej nasze dziecko alergik i atopik od 2
      lat normalnie funkcjonuje prawie bez leków, od 2 lat bez antybiotyku i bez
      sterydów! Polecam gorąco!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka