kokolores 24.05.04, 21:53 Od kiedy pamietam mam since pod oczami.Jak mogla bym sie ich pozbyc lub przynajmniej troche ukryc.Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awinn Re: Since pod oczami?? 25.05.04, 16:05 Sa wspaniale kosmetyki pod kolor skory ktore swietnie to zamaskuja ;))) Zartuje :))lol oki, jakie masz inne problemy ze zdrowiem? Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Since pod oczami?? 25.05.04, 16:25 Koko, ja bym się wybrała na forum medycyna naturalna, i zrobiła wątek z tym pytaniem. Na tamtym forum działa kilka osób zainteresowanych medycyną chińską, podpytaj ich, o ile dobrze pamiętam, ma to związek z problemami z nerkami i chyba też z wątrobą. Trzeba leczyć przyczynę, nie skutek. Może się okazać, że jednak wszystko masz zdrowe, i taka Twoja uroda, ale ja bym to sprawdziła z tymi chińczykami. Serio 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
kokolores Re: Since pod oczami?? 25.05.04, 18:45 Mam niestety kamienie na nerce ,ale te since mialam zanim sie te kamyczki pokazaly.Oprocz tego luszczyce(od niedawna)oraz alergie na nikel.Co wy na to?? Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Since pod oczami?? 25.05.04, 19:23 Ano to, że zdecydowanie lepiej jest leczyć przyczynę:) Ja bym Ci zasugerowała oczyszczenie organizmu - dietka oczyszczjąca. Było o tym na sąsiadującym z nami forum medycyna naturalna. Na łuszczycę zdecydowanie może pomóc, bo mojej znajomej pomogło, natomiast wymaga żelaznej konsekwencji i tyleż motywacji:) Z kilkoma przewlekłymi chorobami ja bym się zgłosiła do homeopaty klasycznego. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link