Dodaj do ulubionych

przeciwciała

01.12.04, 20:14
czy ktoś leczył przeciwciała przeciwjądrowe homeopatycznie?
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: przeciwciała 01.12.04, 20:26
      Ja nie.
      • very_martini Re: przeciwciała 01.12.04, 22:13
        Ja też nie

16%VOL
        22%VAT

• bozena18 Re: przeciwciała 02.12.04, 09:47
          Bardzo prosze napisz cos wiecej o tych p/cialach bo ja rowniez mam + a jak C4
          • ab13 Re: przeciwciała 03.12.04, 18:14
            a jakie to są?
            ja mam ANA i biorę trochę homeopatii
            • bozena18 Re: przeciwciała 04.12.04, 10:03
              Ja nie lecze sie u homeopaty ale mam taki zamiar C4 -to takie dokladne
              badanie OB.Powiedz co ci dolega poniewaz ja rowniez mam dodatnie wyszly mi przy
              chorobie hashimoto.
              • ab13 Re: przeciwciała 04.12.04, 13:07
                wiesz, tycvh przeciwciał to jest od groma. ostatnio się tym interesuję i tego
                jest masa. moje mają związek z początkiem choroby reumatycznej, ale wiem, że są
                związane z sercem, krążeniem kmrwi, tarczycą, przeciwplemnikowe i cała reszta.
                na razie dość sceptycznie podchodzę do leczenia tych p/ciał homeop., bo
                ABSOLUTNIE WSZYSCY LECZĄ SIĘ TYLKO STERYDAMI, choć z różnym efektem.
              • bozena18 Re: przeciwciała 04.12.04, 13:39
                czy leczysz sie u imunologa bo moj powiedyial ze sterydy sa asolutnie zbedne.
                • beba2 Re: przeciwciała 04.12.04, 16:29
                  Sterydy to w ogóle jakaś paranoja. No dobra, wiem, ze zdarzają się nagłe
                  sytuacje,w których inaczej nie mozna postąpić i trzeba je podać, ale nie w
                  chorobach przewlekłych ! To błędne koło. Owszem na poczatku wygląda na to, ze
                  choroba ustępuje, ale to tylko powierzchowne złudzenie. Potem schorzenie wraca
                  ze zdwojoną siłą i staje się niepodatne na jakiekolwiek leczenie. Nie ma to
                  najmniejszego sensu, biorąc dodatkowo pod uwagę ogromne skutki uboczne takiej
                  terapii.
    • ab13 Re: przeciwciała 04.12.04, 18:46
      nie, nie leczę się u immon. mam swojego lekarza od akupunktury i daje mi
      homeopatię.
      a z tymi bezowocnymi sterydami to też prawda, choć naprawdę wszędzie czytam i
      słyszę, że to jedyna droga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka