ab13 01.12.04, 20:14 czy ktoś leczył przeciwciała przeciwjądrowe homeopatycznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena18 Re: przeciwciała 02.12.04, 09:47 Bardzo prosze napisz cos wiecej o tych p/cialach bo ja rowniez mam + a jak C4 Odpowiedz Link
ab13 Re: przeciwciała 03.12.04, 18:14 a jakie to są? ja mam ANA i biorę trochę homeopatii Odpowiedz Link
bozena18 Re: przeciwciała 04.12.04, 10:03 Ja nie lecze sie u homeopaty ale mam taki zamiar C4 -to takie dokladne badanie OB.Powiedz co ci dolega poniewaz ja rowniez mam dodatnie wyszly mi przy chorobie hashimoto. Odpowiedz Link
ab13 Re: przeciwciała 04.12.04, 13:07 wiesz, tycvh przeciwciał to jest od groma. ostatnio się tym interesuję i tego jest masa. moje mają związek z początkiem choroby reumatycznej, ale wiem, że są związane z sercem, krążeniem kmrwi, tarczycą, przeciwplemnikowe i cała reszta. na razie dość sceptycznie podchodzę do leczenia tych p/ciał homeop., bo ABSOLUTNIE WSZYSCY LECZĄ SIĘ TYLKO STERYDAMI, choć z różnym efektem. Odpowiedz Link
bozena18 Re: przeciwciała 04.12.04, 13:39 czy leczysz sie u imunologa bo moj powiedyial ze sterydy sa asolutnie zbedne. Odpowiedz Link
beba2 Re: przeciwciała 04.12.04, 16:29 Sterydy to w ogóle jakaś paranoja. No dobra, wiem, ze zdarzają się nagłe sytuacje,w których inaczej nie mozna postąpić i trzeba je podać, ale nie w chorobach przewlekłych ! To błędne koło. Owszem na poczatku wygląda na to, ze choroba ustępuje, ale to tylko powierzchowne złudzenie. Potem schorzenie wraca ze zdwojoną siłą i staje się niepodatne na jakiekolwiek leczenie. Nie ma to najmniejszego sensu, biorąc dodatkowo pod uwagę ogromne skutki uboczne takiej terapii. Odpowiedz Link
ab13 Re: przeciwciała 04.12.04, 18:46 nie, nie leczę się u immon. mam swojego lekarza od akupunktury i daje mi homeopatię. a z tymi bezowocnymi sterydami to też prawda, choć naprawdę wszędzie czytam i słyszę, że to jedyna droga. Odpowiedz Link