anuka01 02.03.05, 07:52 Pani Aleksadra Skuratowicz z Poznania - poleciła mi ją znajoma, czy ktoś coś wie na jej temat. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuka01 Re: dr.SKURATOWICZ Z POZNANIA 02.03.05, 08:07 anuka01 napisała: > Pani Aleksadra Skuratowicz z Poznania - poleciła mi ją znajoma, czy ktoś coś > wie na jej temat. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Dziękuję i > pozdrawiam Odpowiedz Link
kanga_i_roo Re: dr.SKURATOWICZ 02.03.05, 11:51 Od grudnia chodze do niej z moją córeczką Wczoraj byłam sama na wywiadzie homeopatycznym Na razie jesteśmy w fazie "testów" Fakty - córka, zapadała na infekcje bardzo często teraz może nie jest ich mniej ale udaje się opanowac je przy pomocy kulek jedynie przy temperaturze powyżej 38,5 stopni podawałam Ibufen Pani doktor stara sie leczyć homeopatycznie (klasycznie - pojedyncze leki) ale gdy choroba rozwija sie potrafi także uciec od homeopatii i przepisac antybiotyk (my nie brałysmy, ale receptę dostałam - na wszelki wypadek) W poczekalni dużo rodziców z dziećmi, ale też osoby starsze. Odpowiedz Link
anuka01 Re: dr.SKURATOWICZ 02.03.05, 11:56 Bardzo dziękuję za odpowiedź, ja się wybieram do niej z 4 latkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link