marzma2 20.07.05, 13:17 choruję na łysienie plackowate złośliwe. Leczy się to homeopatycznie. jest szansa na wyleczenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzma2 Re: beba pomóż 21.07.05, 07:39 z okolic Katowic. Byłam nawet u homeopaty (dr Jośko) przepisała mi selenium homaccord 3xdziennie 10 kropli, psorinoheel 3x dziennie 10 kropli, R89 3x dziennie 20 kropli, sepia 30 w niedzielę 10 kulek . Jak czytam Wasze posty to mam wrażenie że trochę tego dużo. A może dobrze? Co sądzisz? Odpowiedz Link
beba2 Re: beba pomóż 21.07.05, 10:32 Skoro byłaś u homeopatki i leki już masz, to spróbuj tej kuracji. Jesli jednak wolałabyś ( ja bym wolała :)) przejechać się trochę dalej do fajnego homeopaty, to polecam Ci doktora Kupnickiego z Łodzi. Mamy doniesienia z pierwszej ręki, ze dobrze leczy. Odpowiedz Link
marzma2 Re: beba pomóż 21.07.05, 13:30 Dzięki. Chyba najpierw spróbuję u mojej lekarki ale proszę podaj namiary na dr Kupnickiego ( może się do niego wybiorę skoro taki dobry) .Myślisz, że może mi pomóc. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link
beba2 Re: beba pomóż 21.07.05, 13:52 na tablicy ogłoszeń naszego forum jest link do adresów homeopatów. I tam jest. Odpowiedz Link