Dodaj do ulubionych

SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEUTOW

07.09.05, 18:19
Mam nadzieję że jest tu ktoś kto bierze/brał udział w szoleniach
organizowanych przez CEDH- chciałabym sie dowiedziec jak wyglądają te kursy --
czy są dobrze orgaznizowane itp , ewentualnie , czy isnieją jakies inne
szkolenia ? Pozdr.
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 08.09.05, 09:24
      Nic mi o nich nie wiadomo. Najlepiej napisać do większych firm i wypytać. I
      wziąć poprawkę na to, że są nastawione na zysk, więc nauczą Cię, żeby dawać
      pacjentom 10 kulek, a nie 2:)
      Poza tym powinny być spoko, jeśli nie są nachalną prezentacją kompleksów, bo to
      też niewykluczone. Poza nimi pozostaje Ci Pomorska Szkoła Homeopatii albo wyjazd
      za granicę.

16%VOL
      22%VAT
      • patchwork30 Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 08.09.05, 22:04
        Aaaa...wlasnie na drugim koncu Polski zaczynaja sie kursy homeopatii klasycznej
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23278&w=28789821
        • very_martini Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 10.09.05, 09:47
          Sory, ale jeśli ktoś po kilkudziesięciogodzinnym kursie z takim programem chce
          nazywać siebie klasykiem i leczyć ludzi... to niech mi poda imię i nazwisko,
          żebym przypadeczkiem do niego nie trafiła, hehe.

16%VOL
          22%VAT
          • beba2 Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 11.09.05, 13:36
            A ja chcę do kogoś takiego trafić, zeby z nim pogadać :)
          • patchwork30 Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 12.09.05, 17:27
            Ta pani, ktora to prowadzi jest po bardzo dobrej szwajcarskiej szkole
            homeopatii klasycznej. Teraz chce sie podzielic wiedza no a gdzies trzeba
            zaczac. Jasne, ze kilkudziesiat (nietanich) godzin kursu homeopaty nie czyni,
            ale przynajmniej kursant dowie sie skad wiatr wieje.
            • very_martini Re: SZKOLENIA Z HOMEOPATII DLA LEKARZY I FARMACEU 13.09.05, 09:50
              Off-szem, dowie się, skąd wiatr wieje, ale ciekawe, czy dowie się również, że z
              taką wiedzą nie powinien leczyc ludzi z chorób poważniejszych niż zapalenie gardła.

16%VOL
              22%VAT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka