balbina11 11.10.05, 19:17 Obdzwoniłam warszawskie apteki i nie ma. Jutro skontaktuję się z Sycowem i to moja ostatnia nadzieja. Chodzi o carcinosinum, niestety... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virginia1 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:20 poproś w aptece,żeby zamówili. Ja zawsze tak robie, też nie zawsze wszystko jest w danym diu. Sprobuj, chyba taniej niż samej zamawiać, a i czas oczekiwania niedługi. Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:27 Pytałam, ale nie ma w hurtowniach. Nie ma i już. Pani sama poradziła mi Syców. Powiedziała, że jeśli będą mieli to tak będzie szybciej... JEŚLI BĘDĄ MIELI?? Odpowiedz Link
5_monika Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:28 mogę Ci odsypać z buteleczki :)) Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:30 hihi, a Ty gdzie dostałaś? Odpowiedz Link
5_monika Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:32 pod Pałacem Kultury-ale już nie ma tej apteki ...... Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 19:39 Oni mieli umowę z Sycowem... No cóż, jutro będę dzwonić i się dowiadywać... Ch...ra, a ja już bardzo potrzebuję leczenia... Odpowiedz Link
very_martini Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 22:05 Leki z Sycowa przyjeżdżają zazwyczaj w ciągu dwóch dni:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
marciszonka Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 22:09 A na Miłej próbowałaś? Bo ja tam właśnie ostatnio kupiłam carcinosinum 1000 ale DHU nie Sycowa. Odpowiedz Link
ada80 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 22:20 tez ostatnio mialam ten problem. Aletydzień temu dostała lek pocztą wlaśnie z Sycowa. Jak pilnie potrzebujesz to chętnie odstąpię Ci kilka kulek:). Ja mam potencję 200CH. Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 11.10.05, 23:17 Kontaktowałam się z apteką na Miłej, Puszczyka, Pereca i jeszcze paru innych. Nigdzie nie mają i nie ma w hurtowaniach. Jutro dzwonię do Sycowa, bo to moje ostatnie źródło... Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 12.10.05, 12:29 Zadzwoniłam, wysłałam maila, zamówiłam w Sycowie. Zobaczymy jak długo będę czekać. Dzisiaj zamówiłam. Odpowiedz Link
emilatys Re: No i mam problem z nabyciem leku 12.10.05, 21:45 Ja też ostatnio próbuję carcinosium ;-) Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 13.10.05, 00:11 Czekam na przesyłkę... Zobaczymy. Jestem nastawiona bardzo pozytywnie, bo jak dotąd miałam bardzo, ale to bardzo dobre doświadczenia. Homeopatia wyleczyła mnie z przypadłości, które wydawały się niewyleczalne... Teraz zmieniłam lekarza i sposób leczenia, zobaczę co będzie dalej... Odpowiedz Link
ada80 Re: No i mam problem z nabyciem leku 13.10.05, 08:59 balbina, mi przysłali po 4 dniach od zamówienia, zapłaciłam niecałe 40 zł. także cierpliwie czekaj:)Pozdrawiam. Tak sie zastanawiam, ze ta lekarka chyba dość często przepisuje carcinosinum. Odpowiedz Link
balbina11 Re: No i mam problem z nabyciem leku 13.10.05, 11:41 Nie wiem jak jest z innymi, ale ja mam w rodzinie sporo nowotworów, właściwie w każdym pokoleniu... Mnie na razie wszystko omija i chcę żeby tak było dalej... Odpowiedz Link
ada80 Re: No i mam problem z nabyciem leku 13.10.05, 13:06 no wiesz tak na upartego, to chyba kazdy ma czy miał kogoś w rodzinie, najgorsze jest to, ze niestety ale z tendncją wzrostową Odpowiedz Link
mama.misia Re: No i mam problem z nabyciem leku 13.10.05, 13:34 Wiecie co, ja akurat nie korzystam z takich leków, ale wiele specyfików zamawiam na stronie www.domzdrowia.pl. leki tańsze niż w aptekach i przychodzą w ciągu dwóch dni roboczych. Ten wasz lek maja na liście ale sprowadzaja chyba tylko na zamówienie, bo o cene trzeba zapytać (inne leki wyświetlaja się razem z ceną), próbójcie. Ja z tej apteki jestem zadowolona. Szkoda tylko, że nie sprzedaja wysyłkowo lekarstw na receptę. A wiecie trafiłam na wasz post szukając homeopatii na alergię:) Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link