ulala 11.03.05, 15:45 A tak... chętnie... może nie tylko ja jestem akurat samotna, może ktoś miły z okolicy chce poznać 27latke z Nicejskiej :) Może ktoś nie ma z kim jechać na wycieczkę do Powsina... Na wiosnę będzie jak znalazł :) bo ja chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lagier Re: POZNAM SĄSIADA :) 12.03.05, 12:28 Hehe, chetnie bym sasiadke poznal, w koncu mieszkam na Marsylskiej, pokrecil na welocypedzie do Powsina, ale... chyba mi moja dziewczna nie pozwoli:)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Re: POZNAM SĄSIADA :) 12.03.05, 16:29 anooo wiosna blisko, jak widać zreszztą, ale to forum wielooo funkcyjne... :) ja mam 16 lat i lubie na rowerze do powsina. ;))) a na nicejskiej to jednak nie brakuje sasiadow, tak mi sie zdawalo? Odpowiedz Link Zgłoś
ulala Re: POZNAM SĄSIADA :) 12.03.05, 16:40 No jakże się cieszę że ktoś się odezwał :) Chyba zostanie nam wrocic do tematu jak to cos co zakopalo moje auto sie wreszcie rozpusci. Co do dziewczyny.... moja kolezanka twierdzi, ze to nie problem. Matke ma się tylko jedną :)... cintus, masz racje, nie brakuje sąsiadów, ale... sąsiad sąsiadowi nierówny, zresztą, chociaz mieszkam tu od urodzenia, to akurat koniec podstawowki, liceum i kawalek czasu studiow nie mieszkalam tutaj, czyli caly najlepszy okres poznania rówieśników mnie ominął.... Odpowiedz Link Zgłoś
lagier Re: POZNAM SĄSIADA :) 13.03.05, 23:46 "Co do dziewczyny.... moja kolezanka twierdzi, ze to nie problem. Matke ma się tylko jedną :)..." Hehe:) Podoba mi sie ten tekst... nie kus ulala, bo pojde do piekla:]]] Odpowiedz Link Zgłoś
ulala Re: POZNAM SĄSIADA :) 14.03.05, 08:52 nie byłabym kobietą gdybym nie kusiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalk76 Re: POZNAM SĄSIADA :) 16.03.05, 11:05 Ja też jeżdże do Powsina na rowerze:) Nie wiem co na to moja żona, ale ona nie lubi jeździc na rowerze... Odpowiedz Link Zgłoś
michalk76 Re: POZNAM SĄSIADA :) 16.03.05, 11:05 Ja też jeżdże do Powsina na rowerze:) Nie wiem co na to moja żona, ale ona nie lubi jeździc na rowerze... Odpowiedz Link Zgłoś
ananoy Re: POZNAM SĄSIADA :) 11.03.06, 15:15 czesc, tu inna sasiadka :-) ja przeprowadzilam sie na bernardynska jak mialam 6 lat, wyjechalam stad jak mialam 11 lat, a teraz, po szkole, studiach i kilku latach pracy i bezrobocia i dalszych studiow, znowu tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
monik_es Re: POZNAM SĄSIADA :) 07.04.05, 12:45 bardzo chetnie bym sie zglosila, bo czasem nudno jezdzic samotnie...ale niestety na ukochanej Bernardynskiej stracilam juz pare rowerow i w tej chwili nie posiadam;] pozdrawiam sasiadow;] Odpowiedz Link Zgłoś
sadybiak.z.mokotowa nie mam roweru - zapraszam na kanapę 21.02.06, 04:45 wino, świece, muzyczka, i pojeździmy sobie na... rowerku. Odpowiedz Link Zgłoś
ananoy Rower z balkonu 12.03.06, 00:49 a na ktorym pietrze mieszkasz? czy byl zamkniety klódka? czy to byl zlodziej cyklista alpinista? powaznie, nie wiem od ktorego pietra wzwyz jest tu bezpiecznie trzmac rowery na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś