Dodaj do ulubionych

Kocham Jozee!!!

09.11.10, 00:56
Drogi Jozee
Moje skołatane serce doznaje ukojenia.
Twoje wpisy są jak deszcz wiosenny lub jak powiew wiatru w upalny dzień.
Z pewną nieśmiałością zwracam się do Ciebie.

Czy zechciał byś ...
Czy zechciał byś.....
Czy zechciał byś.......

Zostać moim BURMISTRZEM!!!!!

Obserwuj wątek
    • jozee Re: Kocham Jozee!!! 09.11.10, 15:43
      Pytanie pozostało właściwie jedno.Wiadomo,że na pana Stasia zagłosuje młodzież.Bo mieszkać w Józefowie to lans.Pewne też,że tak samo zagłosują kumaci 30-to latkowie.Bo w Józefowie wychowywanie bachorów jest przyjemnością.Najważniejsi są rzemieślnicy i artyści.Pan Stasio dobrze zna to środowisko i również ich głosy dzierży w dłoni.Inteligentne osoby aktywne zawodowo,pracujące w i poza Józefowem widzą,że rozwój miasta przebiega z ludzką twarzą i swój głos powierzą też panu Kruszewskiemu.Emeryci postawią krzyżyk przy panu Stasiu dlatego,że to dobry człowiek,a dobrych ludzi jest coraz mniej.Pozostaje sprawa moherowych beretów,ale przecież pan Stanisław całe życie chodzi do kościoła i ja to wiem.Zatem.DO OŚMIU DYCH W ZDROWIU I AKTYWNOŚCI.A potem to ja zobaczę.
      • muffinek2 Re: Kocham Jozee!!! 09.11.10, 18:38
        ciekawa analiza - prawie że socjo-logiczna, może też zostanę Twoją fanką?!
        • jozee Re: Kocham Jozee!!! 05.03.11, 12:12
          Mówiłem od początku,że Kruszewski to mniejsze zło.No to teraz patrzcie państwo-podatki poszły w górę na okoliczność inflacji o 1% a ponad 4 miliony złotych z tych podatków pójdzie na piłkę nożną.Zamiast zachęcać przedsiębiorców do inwestycji poprzez obniżkę podatków Ten zacznie przebudowywać boisko.Wjedzie ciężkim sprzętem w tą Dolną i zmieni tam całkowicie krajobraz.Za naszą kasę.Mi się to nie podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka