18.06.11, 17:29
Od paru dni widzę brązowego spaniela z brązową obrożą na ul. Polna, Trzeciego Maja, Błękitna. Próbowałam go złapać, niestety jest nieufny i szybko ucieka. Może szuka go ktoś ?
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: Spaniel 18.06.11, 20:53
      No właśnie ja go widziałam kilka dni temu na Lelewela, ale tak szybko śmignął, że myślałm, że mieszka po prostu w pobliżu i wybiegł z podwórka. Nie widziałam ogłoszeń, że ktoś szuka spaniela.
      • doomi Re: Spaniel 18.06.11, 22:08
        A to nie jest czasami ten?
        rudy spaniel
        Okolica też się zgadza.
        • maryshaa Re: Spaniel 18.06.11, 23:22
          Doomi, nie wiem czy to ten sam, ale jesteś wielka! Ja zapomniałam o tamtym wątku, nie skojarzyłam. Ale rzeczywiście okolica się zgadza, bo on tak śmignąl szybko w Lelewela i potem go nie widziałam na ulicy, to może i wbiegł w jakąś bramę...szkoda,że tak psa ktoś wypuszcza samopas, bo w końcu coś się stanie niedobrego... oby nie.
          • anita-on-line Re: Spaniel 01.10.11, 18:55
            No właśnie, stało się... piesek zaginął. 29 sierpnia, w czwartek, wyszedł rano i już nie wrócił. Ja wiem, że on biega po okolicy, ale co zrobić????? Piesek nie do utrzymania, taki wariat mały. Wiązałam go na takiej bardzo długiej smyczy, zamykałam w domu, ale wystarczy tylko chwilka nieuwagi i... już go nie ma. Dawałam ogłoszenia, chciałam oddać komuś w dobre ręce, komuś kto miałby ogrodzony teren żeby psinek mógł sobie pobiegać. My mieszkamy nad firmą, brama cały dzień otwarta a on tylko... czmych i go nie ma. Dzieciaki jak się dowiedziały, że pieska chcę oddać to rozpacz była straszna i ... zrezygnowałam. A teraz rozpaczają, bo zaginął. Jakby ktoś coś słyszał to proszę o znak.
            • wolta2 Re: Spaniel 01.10.11, 19:44
              Ja go widziałam na Błękitnej, chyba w piątek. Trochę jednak myślę, że to wina właścicieli. Jak przeczytałaś poprzednie wątki to tak sobie lata od zimy. Nie rozumiem, lata i wraca i znowu ucieka, i na dalej nie macie pomysłu na uciekającego psa (jedyny Wasz pomysł to oddać go). Szkoda mi go, bo wyglądał na mocno przestraszonego sad
            • piano_barti Re: Spaniel 02.10.11, 12:33
              Mamy (pewnie tego) psa od paru dni...prosze o maila na gazecie to podam telefon do mamy, która wróci dziś późnym popołudniem, mieszkamy na Sienkiewicza.
    • anita-on-line Re: Spaniel 02.10.11, 20:26
      Podaję meila; anitkalopez@wp.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka