martek.123 17.08.11, 09:11 szukam dobrego ginekologa w okolicy józefowa (otwock-radość), który dobrze prowadzi ciążę. Będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: ginekolog 17.08.11, 09:14 Nie z autopsji, ale z opowiadań znajomych wiem, że dobrze prowadzi pani dr Pinkas. Przyjmuje państwowo w Wiązownie w przychodni, ale tam też ma w mieszkaniu gabinet prywatny. Odpowiedz Link
stryjku Re: ginekolog 17.08.11, 09:27 Józefów, Okrzei 6, Dr. Dżwigała - super fachowiec, ordynator z Garwolina Odpowiedz Link
martek.123 Re: ginekolog 17.08.11, 18:12 chyba skłaniam się do dr. Dźwigały - słyszałam o nim już kilka dobrych opinii. czy ktoś wie o nim coś więcej? może jakieś złe opinie? Odpowiedz Link
xymena Re: ginekolog 17.08.11, 12:46 Prowadziłam ciążę u dr Waśniewskiej w naszej przychodni. Nie miałam najmniejszych zastrzeżeń. Doktor taktowna, uważna, absolutnie wszystko poprowadziła i zdiagnozowała prawidłowo, dała wszystkie skierowania. Zdjęła szwy po cc. Bardzo polecam. Odpowiedz Link
martek.123 Re: ginekolog 17.08.11, 18:09 niestety z pomocy tej pani doktor już korzystałam i nie jestem zadowolona. mam zupełnie inne zdanie niż Ty. od dwóch bliskich mi dziewczyn słyszałam o niej bardzo złe opinie, więc tej pani niestety nie biorę pod uwagę. Ale dziękuję za opinię, może ktoś inny skorzysta... Odpowiedz Link
hanka31 Re: ginekolog 17.08.11, 20:24 Ja polecam pana dr Witkowskiego z nasze Przychodni Odpowiedz Link
venoos1 Re: ginekolog 17.08.11, 22:12 Witkowski - jak najbardziej ok! 2 ciaze - 2 porody - 2 x super Dźwigała - ?? Ten to nie zorientowal sie ze jestem w ciazy i podal proszki na wywolanie - pozniej musialam brac na podtrzymanie ciazy! Nigdy do niego!! Odpowiedz Link
martek.123 witkowski?? 17.08.11, 22:27 kurczę, to ja miałam dokładnie to samo z Waśniewską... z każdym lekarzem wiąże się chociaż jedna negatywna historia... jestem kompletnie skołowana to co w takim razie sądzicie o witkowskim? on chyba w józefowskiej przychodni jest tylko raz w tygodniu? Odpowiedz Link
gosia61341 Re: witkowski?? 18.08.11, 09:49 JESZCZE SIĘ TAKI NIE URODZIŁ,CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ...... ILE LUDZI TYLE OPINII...KORZYSTAŁAM I Z USŁUG DR.WITKOWSKIEGO I DR.DŻWIGAŁY-OBAJ NIE WYKAZALI SIĘ OBECNIE DO 5 LAT CHODZĘ DO DR. WAŚNIEWSKIEJ I NIE MAM JEJ NIC DO ZARZUCENIA. DWIE ZNAJOME SĄ W CIĄŻY KTÓRE PROWADZI W/W DR. WYBRAŁY JĄ ŚWIADOMIE I SĄ ZADOWOLONE...POZDRAWIAM WSZYSTKICH,ŻYCZĄC MIŁEGO DNIA Odpowiedz Link
cinqueterre Re: witkowski?? 18.08.11, 10:03 Witam. Proponuje skorzystac z tej strony: ranking lekarzy Wystepuja tam wszystcy wspomniani w tym watku specjalisci. Ciekawa lektura... Odpowiedz Link
agniecha351 Re: ginekolog 19.08.11, 15:01 przepraszam, jeżeli kogoś urażę, ale nie polecam nikogo z lekarzy z otwockiego szpitala, brak doświadczenia, nie potrafili odczytać nawet dobrze usg, słabe zaplecze dla noworodków, szpital dobry do leczenia zachowawczego, niestety nie sprawdza się w trudnych sytuacjach. Jeżeli chcesz dobrego ginekologa wybierz się do otwocka do dr osuch, przyjmuje na geislera, w przychodni prywatnie. Bardzo miła, kompetentna, odpowiedzialna - od tej strony znam panią doktor; pracuje na banacha, jeżeli zależy ci na fachowej opiece i zaufaniu, że jesteś w dobrych rękach) lub poszukaj w wwie, warto Odpowiedz Link
martek.123 a dr Sebastian Szymczakowski?? 24.08.11, 21:14 Dziewczyny, a może któraś z Was była w ciąży pod opieką dr Sebastiana Szymczakowskiego? przyjmuje prywatnie na andriollego i chyba państwowo na batorego... macie jakieś doświadczenia z nim związane? będę bardzo wdzięczna za informacje Odpowiedz Link
jusi80 Re: a dr Sebastian Szymczakowski?? 29.08.11, 23:33 właśnie prowadzę u niego drugą ciążę (1-sza u innego lekarza), Według mnie dr Szymczakowski jest bardzo dobrym specjalistą, wizyty co 4-5tyg, pilnuje wszystkich badań, na każdej wizycie siedzę dotąd aż dowiem się wszystkiego czego chcę, na pytania odpowiada wyczerpująco, ja chodzę prywatnie do TW-MED, w gabinecie ma usg, ja jestem bardzo zadowolona z tego lekarza, gdy leżałam w szpitalu po 1 porodzie słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym lekarzu i w 100% się z nimi zgadzam, naprawdę polecam Odpowiedz Link
martek.123 Re: a dr Sebastian Szymczakowski?? 30.08.11, 08:10 a wiesz może czy przyjmuje gdzieś państwowo? planujesz rodzić w Otwocku?? bo dr Szymczakowski jest tam chyba asystentem... Odpowiedz Link
jusi80 Re: a dr Sebastian Szymczakowski?? 30.08.11, 08:53 wydaje mi się, że przyjmuje w przychodni w Karczewie, tak planuję rodzić w szpitalu w Otwocku, dr Szymczakowski tam pracuje, w obecnej ciąży leżałam kilka dni na ginekologii więc miałam okazję obejrzeć zmieniony oddział położniczy - robi wrażenie Odpowiedz Link
wifa Re: ginekolog 31.08.11, 08:47 Zdecydowanie dr Robert (Witkowski). Prowadził moją ciążę i jest naszym "rodzinnym" ginem Chodzi do niego nawet nasza babcia typowa pani starej daty, jest zachwycona i leczeniem i podejściem do pacjentek. Witkowski przyjmuje w naszej przychodni i prywatnie. Dla mnie osobiście pan Dźwigała jest niesympatyczny i strasznie drogi. Odpowiedz Link
martek.123 dr Szymczakowski 08.10.11, 21:36 w końcu zdecydowałam się na dr Szymczakowskiego i jestem bardzo zadowolona. Miałam z nim styczność w czasie pobytu w otwockim szpitalu i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Podobnie na wizycie prywatnej - spokojny, konkretny, dokładny. Odpowiedz Link
eva29 Re: dr Szymczakowski 15.10.11, 21:24 szymczakowski jest ok spokojny, opanowany ja co prawda nie prowadziłam ciazy u niego ale 2 razy byłam na wizycie. oddział jest super duza wygoda miec łazienke w pokoju gorzej z pielegniarkami od noworodków Odpowiedz Link
maua-she Re: dr Szymczakowski 28.11.11, 19:51 Witam, Mam pytanie to Pań- ciężarówek i nie tylko, które chodzą do dr Szymczakowskiego prywatnie do TW-MED na ul. Andriollego. Jak wygląda sprawa badań, które zleca w ciąży? Z tego co wiem to koszt USG w gabinecie to 100 zł a co z badaniami? Wszystkie trzeba robić prywatnie czy może bez problemu jego skierowania honorują w szpitalu na Batorego? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź, A. Odpowiedz Link