Dodaj do ulubionych

Jest nowa Pizza Falenizza

12.02.14, 06:25
znalazlem ulotke z nowa (chyba) pizzeria, nazwa sprytna wink a jak jakosc, ktos juz moze byl ? robia w jednym rozmiarze, 35 cm, i nie wiem czy to tyle co duza w dominium, bo tylko ta znam w okolicy.
Obserwuj wątek
    • xymena Re: Jest nowa Pizza Falenizza 12.02.14, 08:10
      Zamawialiśmy kilka razy, jest najlepsza w okolicy, polecam. Naprawdę niewiele jej brakuje do moich ulubionych Nonsolo i Bella Napoli. Ciasto dość twarde, ale my takie właśnie lubimy. Dodatkowa zaleta: dostawcy można płacić kartą. Wada: papryka konserwowa - wolałabym połowę tej ilości, ale świeżej.
      • falenizza Re: Jest nowa Pizza Falenizza 16.02.14, 17:03
        Dziękujemy za miłe słowa. Co do papryki to używamy grillowanej, ale jeśli wolą Państwo świeżą, wystarczy to zgłosić przy zamówieniu smile
        • doomi Re: Jest nowa Pizza Falenizza 17.02.14, 20:48
          Ja nie podzielam zachwytów, faktycznie ciasto cieniutkie, ale chyba aż za, bo strasznie ciężko się je, trzeba zwijać jak naleśnik wink do tego boki tak spieczone, że smakowały jak chipsy.
          Ale generalnie deklasuje wszystko co wokół: biesiadowo, telepizzę, dominium, la cresso, czy nawet nową.
          Pewnie mielibyśmy lepsze odczucia gdyby nie fatalny sos, a właściwie woda pomidorowa... szczerze mówiąc mam podejrzenie że do sosu naprawdę ktoś dolał wody, ponieważ po dłuższej chwili zrobiła się piękna zawiesina na dole, podczas gdy na górze stała warstwa prawie przezroczystej cieczy.
          Ogólnie 3+, ale będziemy jeszcze próbować wink
          • opoint Re: Jest nowa Pizza Falenizza 19.02.14, 07:04
            Pizza z Radości. Najlepsza w okolicy.
    • jack_orlando Re: Jest nowa Pizza Falenizza 01.03.14, 14:50
      zdecydowanie najlepsza pizza w tych okolicach, o ile ktoś lubi typową włoską pizzę na bardzo cienkim cieście. Dla mnie bomba, ale szkoda, że brak promocji. Wiem, że są jakieś karty rabatowe, które potem chyba można wymienić na pizze, czy jakoś tak. No ale jednak druga pizza za 5pln u konkurencji robi swojewink

podsumowując - bardzo polecam, na prawdę pychotasmile
      • zuzakm Re: Jest nowa Pizza Falenizza 04.03.14, 13:55
        Też mogę zachwalić, bo zamawiałam raz, cieniutka, pyyyszna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka