Dodaj do ulubionych

niedobrze - odpowiadam majce111

03.02.06, 21:43
Niedobrze, nie zgadzam się z majką111
uważam że bez dowcipów wątki zamierają,
chyba że są brutalne, o sexie ,obrażaniu uczuć religijnych,
ostatecznie o polityce, reszta śmierć kliniczna
po nastu wpisach.
Obserwuj wątek
    • 111majka Re: niedobrze - odpowiadam majce111 03.02.06, 21:47
      Kubek, zgódź się ze mną, bardzo proszę.
      Ja prosiłam o oszczędzenie tylko tego jednego jedynego wątku. Przecież sama bym nie wytrzymała nie
      pisząc zbyt długo czegoś zupełnie nie na tematsmile

• doomi Re: niedobrze - odpowiadam majce111 03.02.06, 21:54
        hi hi, ale asekurant z tego kubka, nie zgadza się, ale przezornie w innym
        wątku smile
        Majka, widziałaś jak ze starego kubka zrobić cudo?? techniką wiadomą?? ;P
        • kubek że coooo !!!!!! 03.02.06, 21:57
          -starego kubka
          • kubek o to, to już przegięcie!!! 03.02.06, 21:58
            to nie ujdzie płazem!!!
            • doomi Re: o to, to już przegięcie!!! 03.02.06, 22:00
              nie strasz, Ty Ty gadzie !
              • kubek od razu widać co tu za towarzystwo 03.02.06, 22:03
                • kubek Odpowiem tu też do starego małpiszona, 03.02.06, 22:03
                  że ja nie czytam wcale wątku do Ciebie.
                  Zupełnie nie wiem o co tam w tym wątku chodzi?
                  • stary_pawian Re: Odpowiem tu też do starego małpiszona, 03.02.06, 23:24
                    Przecież wątku do Ciebie nie musisz czytać.
                    Jak narazie nie ma takiej ustawy,(przynajmniej ja nic o tym nie wiem) smile
              • 111majka Re: o to, to już przegięcie!!! 03.02.06, 22:03
                Widziałamsmile
                Całkiem niezłe cacuszko kubeczkowe wyszłosmile
                jak widać, ze wszystkiego można...
                • 111majka Re: o to, to już przegięcie!!! 03.02.06, 22:06
                  Kubek, Ty tu nie mów o towarzystwie.
                  Raz Ci zadałam pytanie, czy jesteś "onym" czy "oną", to nie dość że nie odpowiedziałeś to jeszcze
                  (c)hyłkiem się wycofałeś.
                  • doomi Re: o to, to już przegięcie!!! 03.02.06, 22:07
                    A ja o ile mnie SKAPCIAŁA pamięć nie myli przypomniam sobie, że zniknąłeś
                    szukając czegoś przed lustrem. No i nadal nie wiem czy coś znalazłeś big_grin
                    • 111majka Ej, doomi 03.02.06, 22:11
                      Coś go znowu długo nie ma....
                • kubek o z Mają to jakiś pakcik stabilizacyjny 03.02.06, 22:07
                  można podpisać.
                  cacuszko to też staroć, ale jak brzmi!
                  • doomi Re: o z Mają to jakiś pakcik stabilizacyjny 03.02.06, 22:08
                    Hi hi, Kubek znalazł cacuszko???????????
                    • 111majka DOOMI!!!!! 03.02.06, 22:09
                      Cooooooooooooooooooooooo????????????????????????
                    • kubek mój ulubiony 03.02.06, 22:09
                      www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_nude_maja.jpg
                      • 111majka Oj, kubek.... 03.02.06, 22:11
                        Ty myślisz o pakciku z mają czy o akciku?
                        • doomi dobre majka :) 03.02.06, 22:12
                          • kubek w ciuszkach 03.02.06, 22:12
                            www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_clothed_maja.jpg
                            • 111majka Re: w ciuszkach 03.02.06, 22:13
                              To chyba jednak o pakciku, całe szczęściesmile
                            • doomi Re: w ciuszkach 03.02.06, 22:14
                              W solarium ta damessa chyba leżała z gazetą na twarzy, ciekawe czy z "naszą"
                              gazetą big_grin
                              • 111majka Re: w ciuszkach 03.02.06, 22:16
                                Ja myślę, że gazetę miała na całej sobie. Taka bladziutka....
                                • 111majka Gdzie jest kubek? 03.02.06, 22:17
                                  Jak myślisz? Kubek znowu przed lustrem, czy szpera w necie, żeby znaleźć doomi_nude, albo coś
                                  podobnego?
                              • kubek to żona jenerała i jednego z najbardziej 03.02.06, 22:17
                                wpływowych osób we współczesnej Goy-i Hiszpanii
                                • 111majka Re: to żona jenerała i jednego z najbardziej 03.02.06, 22:22
                                  Tak kubek "lekutko" zmienia temat, żeby broń boże nie zauważyć naszych naszych dociekliwych pytań
                                  na jego (nie Goy'i) temat.
                                • kubek najlepszy obraz rodziny królewskiej na świecie 03.02.06, 22:24

Proszę się przyjżeć twarzą.
                                  Królowa szpetna i chyba gruba.
                                  I światło , te czernie.
                                  www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_family.jpg
                                  • kubek maja kartka na ostrzeżenie 03.02.06, 22:27
                                    tiny.pl/mgfm
                                  • 111majka Re: najlepszy obraz rodziny królewskiej na świeci 03.02.06, 22:31
                                    Przyjrzałam się dokładnie. Całkiem niezła jest:
                                    img345.imageshack.us/img345/9315/goya0fs.jpg
                                    • doomi Re: najlepszy obraz rodziny królewskiej na świeci 03.02.06, 22:33
                                      Stara, osiemnastoletnia doomi nie nadąża za Wami
                                    • kubek profanacja , bluźnierstwo a fee… 03.02.06, 22:33
                                      • kubek to też lubię tak trochę jak wyobrażam sobie doomi 03.02.06, 22:36
                                        "wcale nie szukałem w necie"
                                        www.morganlibrary.org/exhibitions/images/matisse/balthus.jpg
                                        • kubek ten pan to Chiste z Otwocka 03.02.06, 22:37
                                          powinien mieć tylko kota
                                          www.artchive.com/artchive/b/botero/botero_man_with_dog.jpg
                                        • 111majka Re: to też lubię tak trochę jak wyobrażam sobie d 03.02.06, 22:40
                                          Oj, zanim przeczytałam Twój temat to pomyślałam, że to Tysmile)))
                                          • 111majka Re: to też lubię tak trochę jak wyobrażam sobie d 03.02.06, 22:42
                                            Tym lusterkiem się zasugerowałam....
                                      • doomi Re: profanacja , bluźnierstwo afeera… 03.02.06, 22:36
                                        • doomi Doomi w kapciach :) 03.02.06, 22:37
                                  • 111majka Re: najlepszy obraz rodziny królewskiej na świeci 03.02.06, 22:38
                                    kubek napisała: >
                                    > Proszę się przyjżeć twarzą.

Kubek, ja się przyglądam oczami a nie twarząsmile

• doomi Re: najlepszy obraz rodziny królewskiej na świeci 03.02.06, 22:39
                                      Majka, oplułam monitor, a jem właśnie wedlowskie pralinki z pijalni czekolady z
                                      likierem dodam... jak ja to teraz doczyszczę
                                    • kubek Maja, bo zmienimy twój wizerunek 03.02.06, 22:40
                                      Chcesz tego ?
                                      • kubek tylko dlaczego oplułaś i mój monitor od środka 03.02.06, 22:42
                                        nie wiem jak to wyczyścić
                                        • doomi Re: tylko dlaczego oplułaś i mój monitor od środk 03.02.06, 22:44
                                          Od środka to się nie przejmuj, będziesz miał pożywkę dla wirusów... i grzybów
                                      • 111majka Re: Maja, bo zmienimy twój wizerunek 03.02.06, 22:42
                                        A zjakiego na jaki? To może byc ciekawesmile
                                        • doomi Re: Maja, bo zmienimy twój wizerunek 03.02.06, 22:45
                                          Majka, nie zadzieraj z nim. Spotkanie z lustrem mogło być frustrujące.
                                          • 111majka Re: Maja, bo zmienimy twój wizerunek 03.02.06, 22:47
                                            Nie zadzieram, jestem całkiem grzeczniutka. Nawet na monitory nie plujęsmile))))
                                        • 111majka Uwaga... 03.02.06, 22:45
                                          ...kubek szuka w necie moich wizerunków
                                          • doomi Re: Uwaga... 03.02.06, 22:46
                                            oraz trunków i kierunków
                                            • 111majka Re: Uwaga... 03.02.06, 22:48
                                              Coś długo go nie ma. Pewnie jednak zerknął do lusterka. Biedak.......
                                              • doomi oto co zobaczył 03.02.06, 22:49
                                                audio.bochnia.com.pl/stereotypy/graph/foto/s8.jpg
                                            • kubek sama maja chciała 03.02.06, 22:49
                                              egon Schiele też lubię a ta panna jest fajniutka
                                              www.artchive.com/artchive/s/schiele/green_stockings.jpg
                                              • kubek przypominam jak wygląda kubek 03.02.06, 22:52
                                                www.nowakrytyka.phg.pl/IMG/vignettes/szwejk11-2.jpg-s.jpg
                                              • doomi Re: sama maja chciała 03.02.06, 22:52
                                                Obejrzeliście portret, czas na sylwetkę (kubka oczywiście)
                                                www.data2town.com/files/ca04f2e66d.jpg
                                                • 111majka Re: sama maja chciała 03.02.06, 22:53
                                                  I to wyjaśnia problemy z zakwalifikowaniem kubka do odpowiedniej... hm... grupy.
                                                  • doomi Re: sama maja chciała 03.02.06, 22:56
                                                    No wspominalam kiedyś nieśmiało o jakimś bachorku... powoli tajemnica się
                                                    rozjaśnia. Do jakiego forum będzie należało to dziecko??
                                                  • 111majka Ooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 03.02.06, 22:57
                                                    Doomi, ja dzisiaj wierzę we wszystkosmile
                                                  • doomi Re: Ooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 03.02.06, 22:58
                                                    Ja będąc pod urokiem pewnego radnego też smile
                                              • 111majka Re: sama maja chciała 03.02.06, 22:52
                                                Acha, z takiego. A na jaki?

Obrazek fajny, taki trochę Lautrec'owy.
                                                • kubek ta sama epoka 03.02.06, 22:58
                                                  polecam stronę którą lubię
                                                  www.artchive.com/ftp_site.htm
                                                  wysokiej jakości obrazy najlepszych malarzy
                                                  • kubek poznajecie? 03.02.06, 23:01
                                                    www.artinfo.pl/desa_unicum/fotografia_2006/zdjecia_d/065.jpg
                                                  • doomi Re: poznajecie? 03.02.06, 23:04
                                                    no też pytanie?? od razu widać że to świder, albo mienia, no nie jestem pewna
                                                  • kubek a tu zdjęcie z przeciwnej strony 03.02.06, 23:07
                                                    www.artinfo.pl/desa_unicum/fotografia_2006/zdjecia_d/100.jpg
                                                  • 111majka Re: a tu zdjęcie z przeciwnej strony 03.02.06, 23:09
                                                    Poniatoszczaksmile
                                                  • 111majka Re: a tu zdjęcie z przeciwnej strony 03.02.06, 23:10
                                                    Czy to budują Trasę Ł?
                                                    Nie, bo za blisko....
                                                  • kubek budują dopiero most kolejowy "lini Otwockiej" 03.02.06, 23:12
                                                  • 111majka Re: budują dopiero most kolejowy "lini Otwockiej" 03.02.06, 23:14
                                                    Jasne, to z drugiej stronysmile
                                                    Fajnesmile
                                                  • 111majka Re: ta sama epoka 03.02.06, 23:07
                                                    Acha, można wszystko łatwo znaleźć. Ale trzeba wiedzieć, czego się szukasmile

A to moja najulubieńsza Judyta. Jestem jej wierna bardzo długo...
                                                    img348.imageshack.us/img348/6949/klimt3vk.jpg
                                                  • kubek Klimt, jest dobry mam w domu jedną "reprodukcję" 03.02.06, 23:15
                                                  • kubek o taką właśnie jest mistrzostwem świata 03.02.06, 23:16
                                                    www.artchive.com/artchive/k/klimt/danae.jpg
                                                  • 111majka Re: o taką właśnie jest mistrzostwem świata 03.02.06, 23:27
                                                    Tak. Cały Klimt jest jednym wielkim mistrzostwem swiata.
                                                    Ja od dawna mam jego plakat z pocałunkiem. Ale już nie mogę na to patrzec, bo wszędzie jest tego
                                                    pełno.

Utknęłam teraz na Schiele...
    • stary_pawian Re: niedobrze - odpowiadam majce111 03.02.06, 23:43
      Ludzie co Wy robicie?!!!
      • 111majka Re: niedobrze - odpowiadam majce111 03.02.06, 23:46
        Robimy w jednym miejscu to, co zawsze robiliśmy na całym forumsmile

Ale nie mów, że przeczytałeś wszystko...
        • kubek robimy czad wieczorową porą 03.02.06, 23:54
          • doomi Re: robimy czat wieczorową porą 04.02.06, 00:02
          • 111majka A tak naprawdę... 04.02.06, 00:03
            ... to kubek chciał mi tylko odpowiedzieć...

że się nie zgadza na niepisanie nie na temat?
            Jakoś tak to było smile
        • stary_pawian Re: niedobrze - odpowiadam majce111 04.02.06, 21:28
          111majka napisała:

> Robimy w jednym miejscu to, co zawsze robiliśmy na całym forumsmile
          >
          > Ale nie mów, że przeczytałeś wszystko...

Przepraszm, że "wlazłem z butami" na tak miłą imprezkę wink))
          Tak naprawdę to nie cztałem niczego smile))
          • 111majka do stary-pawian 04.02.06, 21:43
            To była otwarta imprezka.
            Wszelkie pawiany stare i młode (i nie tylko pawiany) byłyby mile widzianesmile

A lektura oczywiście niezwykle interesująca. Przynajmniej dla tych, którzy to pisalismile)))
            I jakie obrazki!
    • 111majka DOBRANOC 04.02.06, 01:20
      Na łamach najszybszego w dziejach naszego forum wątku życzę wszystkim dobrej nocy.
      Tym zza małej rzeki i tym zza dużej teżsmile))
      • kubek pozostają tylko prawdziwi twardziele 04.02.06, 01:26
        • 111majka Re: pozostają tylko prawdziwi twardziele 04.02.06, 01:28
          kurcze, coś dziwnego się dzieje.
          przed chwilą była tu doomi, ale ja nie mogłam jej odpowiedzieć. Teraz jest kubek. Czy będzie za
          chwilę?
          • doomi Re: pozostają tylko prawdziwi twardziele 04.02.06, 01:43
            Gazeta nawala, albo dają nam znać, że czas już spać smile
            Ja dzisiaj mam gości, i muszę rano wstać, żeby obejrzeć kota w butach... i
            znowu będę niewyspana sad((((((
            • cat_s Re: pozostają tylko prawdziwi twardziele 04.02.06, 02:12
              > Gazeta nawala, albo dają nam znać...

Chyba nawala(ła). Chyba jej, tej gazecie, na razie przeszło wink
              Dobrej oglądalności... no, szczególnie na 'Kocie w butach'!
              • 111majka Re: pozostają tylko prawdziwi twardziele 04.02.06, 09:15
                Ja nie dałam szansy gazecie. Poszłam spać.
                Doomi, nie wystawiaj mnie na takie próby. Byłam pewna, xe to jakieś zwidy nocne i już mam omamy
                komputerowe.

O której dzisiaj?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka