doomi 22.02.06, 16:47 www.otwockasm.com.pl/dc-os-michalin.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodziar Re: osiedle Michalin 24.02.06, 21:36 Hej Mieszkam na tym osiedlu i nie polecam, jakbym mogła bym uciekła stąd gdzie pieprz rośnie.Mam takich okropnych sąsiadów,że dwuletnie dziecko każą mi zamknąć w klatce, bo jak chodzi to chałasuje, a poza tym psy chadzają bez smyczy tzw."pańskie" plac zabaw jest sprzed chyba pół wieku i na ogół okliczni menele piją tam piwko.I chyba mieszkają na tym osiedlu złodzieje lub osoby współpracujące, które otweraja dzrzwi wejściwe i główne do piwnicy, bo jak ukradli mi rowery to wspomniane drzwi nie nosiły śladów włamnia.Może w innych blokach jest inaczej, ale w moim tak jest.Jest ich sześć.Pozdrawiam Cię Domi Odpowiedz Link
doomi Re: osiedle Michalin 24.02.06, 21:40 Ja również Ciebie bodziar pozdrawiam ) Strasznie smutne to co piszesz. Ja mam fajnych sąsiadów, prawie wszyscy na moim osiedlu mamy dzieci, więc (prawie) nikomu one nie przeszkadzają. Ech, trzymaj się cieplutko i się nie dawaj wstrętnym sąsiadom. Odpowiedz Link
bodziar Re: osiedle Michalin 24.02.06, 22:10 dzięki Domi.I jednoczesnie Ci zazdroszczę,że masz fajnych sąsiadów.Ja tych fajnych z całego bloku mogę policzyc na palcach jednej reki....Pozdrawiam jakbyś slyszała,ze ktoś chce się zamienić z Twojego osiedla ...oj pomarzyć ... Odpowiedz Link