Dodaj do ulubionych

Mazovia Marathon

03.03.06, 21:48
www.mazovia.vel.pl/index.php?news=28
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Mazovia Marathon 04.04.06, 15:36
      9 kwietania Mazovia Marathon Otwock
      www.mazovia.vel.pl/index.php?news=38&jak=0
      • doomi Re: Mazovia Marathon 07.04.06, 13:36
        To już pojutrze przypominam smile
        • chiste Re: Mazovia Marathon 07.04.06, 13:37
          Idź stan na trasie, bo organizatorom technical staffu brakuje na
          skrzyżowaniach. Potrzebni sa bufetowi i żywe drogowskazy. Serio.
          _______
          Ospo czorna!
          Idź do Dorna!
          • doomi Re: Mazovia Marathon 07.04.06, 13:41
            Serio to sam sobie idź big_grin
            A co ja niby łotwocczanka??
            Jak będą jechali w józefowie to stanę, pewnie że stanę smile)))

A zresztą w niedzielę mamy premierę w teatrze ;P
            • chiste grasz w teatrze z Garwolinskim? 07.04.06, 13:42

• doomi Re: grasz w teatrze z Garwolinskim? 07.04.06, 13:45
                Prawie zgadłeś, kiedyś grałam big_grinDDD
                • chiste Wy tam w tym Józefowie nic nie macie właściwie 07.04.06, 13:49
                  A u nas w Otwocku to panie dzieju!
                  W niedzielę robisz pielgrzymke po wszystkich 10 parafiach (no, czasami nie da
                  rady i trza na 2 tygodnie rozkładać), potem na lodzika do parku i na szał półek
                  do Szampiona.
                  Jest co robić, a nie tak w bezeceństwa na deskach się jopić wink
                  _______
                  Ospo czorna!
                  Idź do Dorna!
                  • doomi Re: Wy tam w tym Józefowie nic nie macie właściwi 07.04.06, 13:52
                    A nie masz jakiejś babci w Józefowie?? Bo ja w Otwocku to mam i sobie zawsze
                    mogę dla rozrywki zafundować otwocki klimacik smile)
                    • chiste Babciów w Dżuzefowie ni ma... 07.04.06, 13:55
                      Bo Józefów to młode miasto rekinów warszawskiej finansjery.
                      No, chyba że takie babcie: serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3266232.html
                      _______
                      Ospo czorna!
                      Idź do Dorna!
                      • doomi Re: Babciów w Dżuzefowie ni ma... 07.04.06, 13:57
                        O matko, teoretycznie jeszcze kilka lat i ja też mogę być jedną z nich smile)))
                        Na razie mnie to śmieszy.
                        • chiste W takim przupadku nalezy krzyczeć: 07.04.06, 13:59
                          O babko!

A nie jakies tam :ło matko!
                          • doomi A oto fotki 11.04.06, 19:00
                            wykonane przez Spidera z Otwocka:
                            otwock.org.pl/relacje/2006.04.09.mazovia/index.htm
                            • doomi Re: A oto fotki 22.08.06, 12:26
                              2 września Mazovia Marathon w Józefowie
                              www.mazovia.vel.pl/index.php?news=28
                              • doomi to już w najbliższy week! 29.08.06, 13:55
                                Wystawiamy jakiś forumowych zawodników?
                                • lamelka007 Re: to już w najbliższy week! 29.08.06, 14:00
                                  ja proponuje kogoś z najdłużyszm forumorym stażemsmile
                                  • doomi Re: to już w najbliższy week! 29.08.06, 14:02
                                    hi hi, czyli majka smile no rowerek ma fajny, więc co, zgłaszamy ją? zrobimy jej
                                    taką niespodziankę pourlopową big_grin
                                    • lamelka007 Re: to już w najbliższy week! 29.08.06, 14:12
                                      a myślisz że się ucieszy?big_grin
                                      • doomi Re: to już w najbliższy week! 29.08.06, 14:18
                                        Hm, w sumie lepiej by było jakby się wściekła. Będzie wtedy szybciej pruła wink
                                        • lamelka007 Re: to już w najbliższy week! 29.08.06, 14:46
                                          no to jakby się wściekle ucieszyła to sukces gwarantowanysmile
                                          • 111majka Re: to już w najbliższy week! 30.08.06, 15:15
                                            Hm. Widzę że po krótkiej nieobecności trzeba koniecznie zaglądać do każdego wątku. Bo w każdym
                                            może czekać niespodzianka.
                                            Prułabym rzeczywiście mocno wściekle... smile
                                            • morkub Re: to już w najbliższy week! 30.08.06, 21:16
                                              Cześć, Majka! Wypoczełaś dobrze? To będziesz mieć siły na rower wink
                                              • 111majka Re: to już w najbliższy week! 30.08.06, 21:22
                                                Hej smile
                                                Wypoczęłam. Ale zmęczył mnie powrót, więc muszę znowu poodpoczywać przed maratonem smile))
                                                • morkub Re: to już w najbliższy week! 30.08.06, 21:30
                                                  2 dni to akurat na regenerację smile
                                                  • lamelka007 Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 08:50
                                                    majko! wiem że zbierają się grupy znajomych aby wiziąć udział w maratonie ale
                                                    nie aby się ścigać ale propagować zdrowy styl życia! może forumowa grupa pod
                                                    wezwaniem majki też mogłaby dołączyć?!
                                                  • 111majka Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 09:54
                                                    Lamelko, ja oczywiście (tak jak cala reszta) traktowałam to jak żart. Co prawda jak zerknęłam na
                                                    mapkę, to pomyślałam sobie przez chwilę to co Ty napisałaś.
                                                    Ale tylko przez chwilę, zanim nie wyjrzalam przez okno...
                                                  • lamelka007 Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 10:09
                                                    dla mnie też aż do wczoraj! bo dostałam od koleżnki informacje o takiej formie
                                                    uczestnictwa w maratonie! a pogoda zmienną jest i może akurat dla rowerzystów
                                                    okaże się łaskawasmile
                                                  • doomi Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 15:32
                                                    Ja jestem usprawiedliwiona. Reprezentuję forum w innej dyscyplinie sportowej wink
                                                  • 111majka Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 16:40
                                                    Doomi, powiedz coś więcej smile
                                                  • doomi Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 20:45
                                                    No może się ruszę na zawody odlboyów do stolicy smile, a w sumie to dlaczego nie
                                                    ma kategorii oldwomen?
                                                  • 111majka Re: to już w najbliższy week! 31.08.06, 21:18
                                                    Będziemy oczywiście trzymać kciuki smile
                                                    A kiedyś rozmawialiśmy o jozefowskim pingpongowaniu oldwomenów. Może warto wrócić do tematu i
                                                    się rozejrzeć?
                                                  • doomi Re: to już w najbliższy week! 01.09.06, 19:31
                                                    Dokładne info:
                                                    www.jozefow.pl/WWW/AKT/060901A/info.html
    • 111majka Re: Mazovia Marathon 03.09.06, 09:42
      Czy ktoś "maratonil"? Pewnie sąsiedzi zza rzeki.
      Doomi, a jak tam Twoja dyscyplina?
      • marius68 Re: Mazovia Marathon 03.09.06, 21:04
        111majka napisała:

> Czy ktoś "maratonil"? Pewnie sąsiedzi zza rzeki.
        > Doomi, a jak tam Twoja dyscyplina?

Ja o mało nie zostałem rozjechany przez dwóch motocyklistów, którzy sprawdzali trasę maratonu.
        Wyjechali za zakrętu na pełnym gazie, cud że mi się szkapa nie spłoszyła. Twierdzenie że trasa
        przejazdu miała być w większości po ubitych drogach po przejeździe tych dwóch panów przestało być
        aktualne.
        Mariusz
        • doomi Re: Mazovia Marathon 04.09.06, 13:38
          Przystojnych rowerzystów w ciasnych gatkach nie udało mi się obejrzeć sad
          Jeśli zaś chodzi o moją dyscyplinę, to jak zwykle była świetna zabawa, no i
          okazja do spotkania starych twarzy wink
          • doomi Re: Mazovia Marathon 06.09.06, 22:26
            Można obejrzeć fotki z maratonu:
            www.mazovia.vel.pl/galeria2.php?katalog=jozefow06&foto=DSC_5421.JPG&id=28
            • doomi Re: Mazovia Marathon 08.09.06, 16:11
              I tu też:
              www.jozefow.pl/WWW/MJ/GAL/26/gal.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka